![]() |
Quote:
Nem kötözködés, csak mondom. Rang: gróf, báró, herceg, stb. A rendfokozat jogtalan viseléséért viszont keményen odacsapnak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg ez nem a "pozíciómból" fakad, hanem a jellememből :D |
Quote:
Meg az a suli szokott lenni a kötelező beiskolázási intézmény is... De egyébként én voltam ott Pályaválasztási Kiállításon, sok "nagy" iskola örülne olyan körülményeknek, amiket ott láttam |
Quote:
elolvastam Tsobi hozzászólását, és a hozzáállásán húztam fel magam. Ugyanis ez esetben teljes mértékben egyetértettem Poollal, engem is zavar a kiírt név, és annyi erővel én is írhattam volna azt amit Pool. Azt a hsz-t amire így válaszolt Ts nem éreztem kötekedésnek de mind1 már megírta az egész fórum hogy apróságokkal ne foglalkozzak, úgyhogy BUÉK mindenkinek megyek inni :D |
Quote:
De örülök, ha más nem így látja. :) |
Quote:
|
Egy korszak véget ért: a Hertha BSC szereplési rekordere, Dárdai Pál csütörtökön vett részt utolsó alkalommal a berliniek első csapatának edzésén. A rutinos magyar középpályás a szezon hátralévő részében a tartalékegyüttesben szerepel majd.
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk...310744m540.jpg „Egyszer minden véget ér. Nem ért váratlanul a döntés. Mindent megbeszéltünk, egyeztettünk a vezetőedzővel és a klubbal. Nagyszerű időszakot töltöttem a Herthánál" – nyilatkozta a sport1.de internetes portálnak Dárdai Pál. A 34 éves Dárdai – aki 286 Bundesliga-mérkőzésen szerepelt a Hertha színeiben, és ezzel a klub szereplési rekorderének számít – ebben a szezonban nem lépett pályára bajnokin a berlini csapatban. A 61-szeres magyar válogatott középpályás 1997 óta szolgálja a jelenleg másodosztályú berlini klubot, és pályafutása befejezését követően minden valószínűség szerint edzőként is a Hertha alkalmazottja marad majd. A berlini szurkolóknak várhatóan lesz még alkalmuk arra, hogy elköszönjenek a legendának számító játékostól: Babbel ugyanis azt tervezi, hogy a szezon utolsó hazai mérkőzésén pályára küldi majd Dárdait. „Pál megérdemli ezt" – nyilatkozta a szakember. A magyar középpályás így el sem utazik a csapattal a portugáliai edzőtáborba, rajta kívül Sascha Bigalke és Lennart Hartmann kénytelen otthon maradni. Követendő példa lehet Ő a "némethkrisztiánok, vassádámok, filkorattilák" előtt... |
|
Tsank Yan Chi a legjobb :D
|
Quote:
horgonyoznám :D |
Quote:
Van amikor érdektelenséget érzek, és nem épp a kedvenc állapotom. Kívánok minél kevesebb hasonlót az újévre! :-)) |
Quote:
|
Ezt is érdemes megnézni
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egy...ideoi-2058158/
Nagyon jó videok vannak, ha vkinek van rá 10 perce |
Matyika: akkor (50 napos) és most (8 hónapos)
|
Most már nem is annyira Matyika, sokkal inkább Mátyás:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Amikor unatkozol, akkor csak odahívod és Matyizol :P :D
|
Quote:
Mi ezzel a baj? :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
főleg a csipogós dolgoknak :) Az ilyen kutyáknak mint Matyi, nagy a törődésigénye, de így sem tudok vele annyit foglalkozni, mint ahogy ő igényelné. :) De most valami baja van szegénynek. Nem úgy viselkedik, mint szokott. Mondjuk múltkor kiment valahogy az utcára és verekedett hat kutyával a szomszédok szerint. A fejét mozgatja furán és valami puklik vannak rajta. Lehet kihívom a kutyadokit, hogy nézze meg, meg amúgy is a félév telt el az előző oltása óta, szóval az is esedékes :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Simán csak a poén vezérelt.Senkit nem akartam ezzel megbántani. |
Quote:
Nem belökettem, hanem: "Mi ezzel a baj?" -> "Csak annyi, hogy egy inkább szánalmas mint vicces szóvicc volt." Úgy hívják válasz. Az hogy vicc volt elismertem, és minősítettem, bocs hogy felzaklattalak a véleményemmel. |
Quote:
Elfogadom a véleményed nincs ezzel baj csak furcsa :) Azt hittem mindenkinek tetszik,de nem vagyunk egyformák :D |
Quote:
|
Quote:
Ahogy érzed ;) |
Quote:
|
Quote:
Ha összekötik Mátyás Királlyal az jobb :) Miért nem viccet látjátok benne? :eek: |
Quote:
Igen, sokkal jobb. Mert szamomra pl. nem vicces. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként én is sok mindent megnézek eredeti nyelven, de azért legtöbb esetben jól esik hogy nem kell olvasnom, elég csak nézni:) Egyet utálok nagyon, ha cserélgetik egy színész szinkronhangját. |
Én is beszélek egy idegennyelvet, a magyart, minden filmet ezen a nyelven nézem...
|
Tsobi, ezen mi nem tetszett? :)
|
All times are GMT +1. The time now is 16:27. |