![]() |
Quote:
Sok a szadesos:D |
Quote:
|
Quote:
|
Kultúráltnak éppenséggel nem nevezhető a fórum, az biztos...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont ebben az esetben direkt nem akartam visszafogni magam, mert ez a fajta viselkedés engem nagyon tud zavarni. |
http://www.hodito.hu/parbaj/1130.html
Szép lett a vége:) Grat Naz! Köszi Pool ,hogy leloptál a végén népre:D Így buktam az első helyet:D:D |
Na most mehetek megint egy 5 órásat:D
De élvezem:D |
Quote:
A Naznak nevezett alak meg úgysem ellenfél a továbbiakban a 20 pontjával sem... |
Quote:
|
Ha nem bukom az utsó lopást nálad, akkor én nyerek, mert be volt készítve az 1.665 toli, de át kellett írni, mert bukott belőle...
De mindegy, jól van ez így... |
Quote:
csak az 5 óra nekem sok,de neked mégtöbb:p |
A mostani párbaj eredményei itt megtekinthetők: http://hodito.hu/parbaj/1130.html
Összesítés és a következő párbaj kiírása hamarosan. |
1 Attachment(s)
A mostani párbajt követő összesítés mellékelve.
|
A következő párbaj szombat estére, 19 órás kezdéssel meghírdetve.
A jelentkezőket csak akkor fogadom el, ha lesz legalább 5 olyan jelentkező, aki már szerzett pontot a párbajsorozaton. Ha nincs 5 ilyen jelentkező, akkor a párbaj egy későbbi isőpontban kerül megrendezésre. |
Jah, nem is gratuláltam az elsőnek, 7 üres oris ütés büszke tulajának...
Meg köszönöm a hullának, hogy 1 óra után lebontott :S Majd csak beköszöm a mai nyertes is, ha tud :D |
Hosszú Katinka VBajnok:)
|
Én a mai nap után nem kívánok olyan játékosokkal játszani, akik nem tartják be az etikai íratlan szabályokat. Amennyiben nem lesz ilyen játékos a jelentkezők közt megyek.
|
Quote:
|
Quote:
Csak magamat tudnám ismételni, hogy mi a véleményem az ilyen emberekről, de ha ismételném magam permbann-t kapnék a fórumon, tuti :D (Nem szeretném tovább feszegetni a témát, gondolom mindenkinek jobb is így) |
Csatlakozom Pepa írásához, teljes mértékben egyet értek vele...
Én is volt, hogy ütöttem üres orikat, de amikor vmit megbeszélünk, akkor az legyen is úgy. Nevetséges volt, a 7 üres ütés nélkül 5.-nél jobb nem lett volna, mert ENNYIT TUD, aztán amit a fórumon leművelt, kész vicc... Engem lecsalózott, Von kussoljon stb. Csoda, hogy ez ember elveszti a józan eszét? Ha nem szeretnék ennyire párbajozni, most azt írnám, hogy többet nem is megyek, de akkor meg az ilyen "játékosok" nyernének... Ati, most már túl a felén legyen rendesen kiszűrve, ki játszhat és ki nem... Sztem... Von, azért király volt az ütésed :) Pepa, én megírtam, hogy nem lesz az ingyen VIP :) Remélem, jösztök szombaton, ha nazgúlok "játékos" jön, csinálunk egy jó kis szövit :) |
Quote:
|
Quote:
De Te úgyis látod, hogy ki alkalmas a párbajra és ki nem, ha vkit nem veszel be, senki nem szólhat érte semmit.... Nyitó hsz-ed ezt írtad: "Fenntartjuk a jogot, hogy bármely ország jelentkezését elutasítsuk, indoklási kötelezettség nélkül." Szal, ennyi :) |
OFF
De jó így kibeszélni nazgúlok "játékost", hogy Banned-olva van :D ON |
Quote:
|
Quote:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=690 |
Quote:
(Lesz ingyen vip máshonnan) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem jöttök párbajozni szombaton? :)
|
Quote:
Ez az 5 óra ez már szemmel láthatóan nagyon sok. :( |
Quote:
Na eddig festés volt még van is remélem bejutok meg egy menetre az 5órásból is:O) |
Nem az a baj, hogy hosszú, hanem hogy nyár van.
A szombat este nem kizárt, de 10% esélyem van hogy jó lesz. Az meg VIP várhatóértékileg azt jelenti, hogy a nevezési díj felét bukom. :) |
6 jelentkező, ebből 4 pontszerző elég a párbajhoz?
|
Quote:
|
Aki eddig jelentkezett, azokat megkerestem privátban
meg még mennyit :) |
Quote:
|
Quote:
asszem így megvan... a +2 ori meg töltelék, tied a döntés elfogadod-e a nevezésüket... |
All times are GMT +1. The time now is 13:57. |