![]() |
Quote:
( svédek ) honlapjukról nem tudok (biztos van régebben én is kerestem google-n), de ha érdekelnek a szövegeik a darklyricsen fentvannak ( Viszont nekem is a kedvencem az ensiferum igen ottvan:D Szóval ha érdekel a zene szívesen küldök:D |
Aerosmith - Cryin'
|
" ...Halál két mondat között
Kinek van meg a te arcod A szép elképzelhető A végtelen gimnasztikája ... " :D Na kitalálja valaki honnan van? : ) |
Iron Maiden: The Number of the Beast
|
Nox - Te vagy az én kincsem rád találtam..
|
Quote:
|
Quote:
de nálam ez az örök befutó :D |
Quote:
Na meg igazán rég kegyetlen jó funky sázmokat csináltak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
az új RHCP számok is elsőosztályúak. kicsit más stílus, de nagyon ott vannak. ;)
|
Quote:
De kétségtelenül nem rosszak. |
ööö... divatzenésedni? soroljál fel néhány együttest, akik olyan zenét csinálnak, mint ők.
az RHCP teljesen egyedi stílus. szvsz. |
Sonata Arctica - FullMoon
átvált éppen Underoath - A Message for Adrienne :) Hihi, jókat hallgatok. Nagy részét ismerem is! |
Quote:
Nem azt jelenti h pop lesz belőle vagy kategorizálódik:D De ha érdekel holnap gyere fel msnre és megbeszéljük, mára csicsika:d |
Quote:
google-ben rákeresve az 1. találat: http://www.catamenia.net/ finn együttes amúgy minden más stimmelt: zúznak is dallamosan, meg jók is :) témánál maradva(és folytatva a mai igen kellemes kis playlistet :) ): Old man's child -The underworld domains |
Quote:
ps: kicsit durvítsunk be: Burzum - Dunkelheit :D |
Quote:
Szinte minden együttesnél akik váltottak egy rosszabb irány figyelhető meg, szerintem. Én pont ezért szeretem az eldugottabb együtteseket azok még igazán a zenéért zenélnek:D |
Quote:
Cannibal Corpse-Hamer Smashed Face ha már durvulunk:D |
Lágy muzsikákhoz kaptam kedvet én is :)
Kalmah - Doubtful about it all aztán Norther - Endless war aztán Pantera - Yesterday don't mean shit |
Én most maradok a magyarnál:
Ossian - Ballada a senki fiáról Ossian - Élő sakkfigurák Kárpátia - Igazán szeret ... :) |
Quote:
Akkor a Napalm Halál legázol mindent és mindenkit :D |
esetleg a vérszivárványt ki ismeri (bloodrainbow) van egy jó kis albumuk a dinoszaoruszokról:D hja és hogy még radikális amputáció ? najó, azelket nem kell szeretni, mert ezek...hát izé...de ti kezdtétek a durvulást:D
|
Quote:
|
Quote:
a tegnap (vagy mittomén, melyik nap) kajálás közben a family Balázst nézte, és kénytelen voltam én is azt nézni (vááá, lebuktam, ezt már soha nem fogom tudni lemosni magamról :D). mind1, az a lényeg, hogy fal elhúz, a csaj meg ott ül a fal mögött. bejön a ffi, aki kijelenti, hogy a nőket nem a külső tulajdonságok miatt szereti, hanem a belső értékeik miatt, meg bla-bla. fal visszahúz, és kiderül, hogy ez nem egészen így van... ;) a zenében is ez a helyzet... egy igazi együttes tiszta szívből játszik. sikeresek, és közben egyre jobban zsírosodik a banxámla. de ők igazán szívből játszanak, nem a pénz miatt. :) by the way... aki zenét csinál, az titkon reméli, hogy ő lesz a legjobb. ha a legjobb (vagy az egyik legjobb) vagy, annak sajnos (?) a velejárója, hogy sokan fizetnek az albumaidért. |
Quote:
Többet se engedem a "ház urát" a géphez hajnalban:mad: |
Sepultura: Escape To The Void
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sean Paul feat. Keyshia Cole-Give It Up To Me:) Ajánlom a hozzátartozó filmet is mindenkinek, Step Up néven található meg:) |
http://www.youtube.com/watch?v=Iya_Q4b1D4g
Nagyon kemény. :D Tud a gyerek. Előre szólok aki nem szereti a technot annak nem biztos hogy fog tetszeni. :cool: |
Quote:
De nem szólok hozzá mert még letoltok:) Ez jó zene: http://www.youtube.com/watch?v=0puzxZPj_1Y Én meg azoknak nem ajánlom akik semmiféle zúzást nem bírnak, bár ezt nem tartom annak. |
Quote:
|
Colorstar - Another Day
|
Quote:
Azért szerintem egy hatalmas jazzongorista vagy egy bármilyen jóravaló zenésznek a nyomába se ér ennek a nehézsége. Csak kukkantsd meg pl Hendrix hogy játszott gitáron, és utána ítéld meg ez mi. Vagy nézd meg Pet Metheny-t aki 42 húros gitáron nyomja, ha annál ezt nehezebbnek tartod akkor nemtom:) Azt nem mondom hogy ne hallgasd, mert kinek ez kinek az tetszik de ez semmiképp nem zene, inkább afféle zörej. És nem a zúzással van bajom, mart az is egy műfaj, ami metaálban pl sokkal nehezebb ( persze attól függ milyen zúzásról van szó ) merthogy gyorsan hibátlanul játszani egyértleműen milliószor nehezebb. De ebbe nem akarok belemenni; ízlések és pofonok, ezen meg mindig csak felhúzom magam:D |
Quote:
Viszont ez a gyerek szerintem egy kicsit többet tud. A zenéről is. http://www.youtube.com/watch?v=jTwcu...elated&search= |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:09. |