![]() |
Max 3 órásban én is benne vagyok.
|
Quote:
Ne mbírnél ki még +1 órát... Csütörtök 10-14 közé tenném, akit érdekel, 6 főst... |
Quote:
Utána már lehet bármi... Eccer úgy vertem végig egy párbajon mindenkit, hogy leütöttek eljén támadóval és felfedeztem 5 hekit, amiben volt 2 drágakőbánya... Onnan nem volt megállás :) |
Quote:
Akkor kezdtem el párbajozni amikor már a drágakő 2000 volt én csak nosztalgia párbajokban tapasztaltam ezt. Végül is nem rosszabb,mint a jelenlegi párbajok szerintem, de egy kezdőnek sokkal nehezebb az tuti. Meglepődök ha nem te nyered meg, de szerintem te is:D Szerintem amugy egy 3órás párbaj=600vip 4órás párbaj=800vip A súgóban is van róla pár sor, de az nekem olyan semmitmondó. |
jah, csak 4 óra feletti párbajnál 2 óránként egyforma
akkor írjátok meg, hogy 3 vagy 4 órás legyen a kezdés mindenképp csüt. 10.00 |
Quote:
|
kész van a kavicsnélküli párbaj keddre
|
Quote:
Jelentkeztem de ,hogy végül ott leszek e az majd kiderül hétfőn délután. (Ha gondolod addig ne is vegyél be hátha lesznek tuti indulók. Ha nem lesznek akkor bevehetsz,mert végül is miattam rendezted ne bukj miattam vippet) |
Elsiklottam a részletek felett
Azért raktam keddre, mert holnap korai lett volna, csütig meg nem tudtam várni, hogy kicsit nosztalgiázzak... |
Nem nagyon jön senki
|
Quote:
|
Quote:
Nah, ha ekkora az érdeklődés akkor kb. pár hónapig ez volt az utsó amit csináltam |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
esetleg igy lehet pénzt szerezni |
Attila, Ildi, Ti nem jöttök?
|
Quote:
|
Quote:
De rendben.... |
Quote:
Talán reggel még jelentkezek:) |
Quote:
|
Quote:
nincs 4 ember aki még jönne? :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Azért aludjatok rá egyet...
|
Quote:
|
Quote:
Az a topic elég érdekes majd a párbaj után azért rákérdeznék 2 dologra. Én elolvastam és nem az alapján fogom játszani. Pool ha mégsem jön senki mi meg beszéljük meg,hogy játszunk vagy csak úgy teszünk:O) Ha játszunk akkor játszunk normálisan és ha váratlan esemény lenne ne ezeket írjuk: "Nem figyeltem 1vs1 unalmas" Ha nem játszunk akkor meg deffeljük végig:O) |
Hát, komoly az érdeklődés...:(
Ha már indulunk, játszunk... |
Na, mizu? Sajnáltok 100 vipet?
aki most jön, már tuti 3. |
jól eljátszok magamban
|
Quote:
Mindig így jön össze már jó ideje:( 8:30körül tűntem el sajnos nem tudtam előre. |
A végére azért még benéztem.
"Valaki" nem mentett egy teljest?:D:D:D |
Quote:
|
Csüt. 11-14 újabb kavics nélküli...
|
jelentkeztem :) lesz ami lesz :)
|
Quote:
ha bármi kérdésed van, keress meg... amivel szerveztem párbajt, abba az oriba írhacc, de itt is válaszolok, ha tudok |
Már csak 3 hely kiadó, le ne maradjatok... :D
|
Még 2 hely van, sokan bánni fogják, ha nem jönnek időben...
|
Na, nem jön még 2 játékos?
|
A = none02 (#403959)
B = FC Juventus (#181753) C = My name is Nobody (#449078) D = Habsburgia (#380692) |
All times are GMT +1. The time now is 09:58. |