![]() |
Quote:
Sok volna! |
Ha engem kérdeztek, a törpe az összes csoportban jó normálban.
Megértettem (asszem) Grabi régi aláírását: Csak a törpe! :) |
HELYTARTÓ: Betettem a szövetségi raktárba 4.600.000 bála gabonát.
Arra azért nem árt figyelni, hogy ha felvásárlod a gabonát, akkor rakd is ki a piacra. |
Quote:
|
Quote:
|
20k felett szokott lenni a vari áta a piacon, láttam 14-ért 3000-ret. Gyorsan meg is vettem, aztán írtam be, hogy eladom 24-ért őket, ráklikkelek az eladok gombra, erre kiírja, hogy a csoportod körváltás... :( a helytartóban nem voltak beállítva még katonaárak (5ös csoport, még nem kellett). Szóval szépen visszarakta a 3000 varimat 550 arany áron... :mad:
valaki jól járt :o: 2010-08-07 02:52:56 A piacon eladtál 3.000 varázslót 550 arany áron, ez összesen 1.650.000 arany bevételt jelent. |
ded sity (#630333)
Majdnem sikerült leírni a szavakat. ;) |
Quote:
|
Quote:
1. nincs felesleges 2,5 órája a piacot frissítgetni 2. nincs erre az időre elegendő piac 3. kis tétel, valszeg egyszerre fel is veszik, nem lehet arra sem játszani, hogy felvesznek egy kicsit és majd kimegy... Ennyiért nem nulláznám le a piacaimat... |
Attól függ, hogy az az "ennyi", az az összvagyon hány %-a.. ;)
Egyébként meg a piac valószínűleg elég rá, mivel kis tétel, és a piaci átlagárnál jóval olcsóbban került ki, tehát valószínű, hogy az első 1 órában már kiér. Egyébként 2 ország már le tudja fedni a teljes piaci időt. (Pl szöviddel nézitek a piacot felváltva) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem teljesen random. Ert mar ki cuccom szinte rogton a felora utan is, es 3 oraval utana is a legutolso masodpercben, teljesen fuggetlenul az artol, kirakas idopontjatol, esetleg csillagok allasatol, es attol sem fuggott, hany fekete kakast aldoztam. :) |
Quote:
|
Quote:
és azért napi szinten 6 termi, plusz most még jön hozzá 8, mert besegítek pár napig, azért szerintem ez elég jó megfigyelést tud eredményezni. Gúnyolódni azért nem kellene. Ott van anarch, regelj pár orit és teszteld le te is |
Quote:
|
Quote:
Gabona 355.629.692 202 71.837.197.784 arany 2 óra 28 perc 71.837.197.784 arany általában minden nap, 23:10 után csinálom D-ben ennél igaz, hogy kinn volt Juszuf a kufár Fém 913.898 1.818 1.661.466.564 arany 1 óra 33 perc y-ban 22:20-kor, vagy kv után 22:43-kor szoktam csinálni a piacot H-át most nem tudom bemásolni, mivel ma délután utaltam. A többi D-és termit is bemásolhatom, ha kell |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mert nem fekete kakast kell áldozni!!;);) |
Quote:
|
Quote:
Meg lehet tartani természetesen, csak egypár plusz sikeres (külső szemmel szerencsés) ütés hamar feledésbe merül, aztán pedig már hiába mondanád el, a kutyát nem érdekelné. Amúgy nézem az első piacoláskor kitett árukat és abszolút nem az első 30-60 percben értek ki. Lehet a 10%-ba esnek, lehet félreértettem és nem egyénre hanem csopira vonatkozik az hogy "első", vagy lehet van még valami kitétel, pl hogyha üres a piac. |
Quote:
Quote:
|
Rendszert csinálok abból, hogy leprásan lépek szintet, és mivel nem emlékszem rá sosem, hogy a következő szinten is leprás maradok, ezért a lépéskor bontandó péületek között mindig ott vannak a kórházak, mint "feleslegessé váló" épületek. Sokadszor szívom meg. :S
|
Sajnos nem sikerült a varázslat.
Távolozni akartam, a hadivari óriásommal :D:D |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 2. szinten:
2010-10-08 20:03:42 Tanultam belőle (#508525) elfoglalt 179 hektárt Pool (#160521) országától. Szép kis ütés :) Mi lett bajnokkal? Bakizott valamit:eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1/A topicból: Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Akkor ez nagy baki :) |
Nem feltétlenül a "mester" bakija volt ez, kellett ehhez a támadó fél tudása is...
|
Quote:
Senki sem üthetetlen, én sem, gratuláltam is a húzáshoz a szövijének, akit ismerek. Ennyi... Quote:
Baki nem történt, csak volt pénze az ellenek visszatámadni 2 körről... Quote:
Ráadásul alulról... Egyébként meg annyi történt, hogy kimentem tizenvalamennyi körre és hazafelé rámfokoztak... De legközelebb majd jobban próbáljuk megoldani... Még vmi érdekel-e vkit? |
A lottószámok. :D
ON: |
Quote:
|
Quote:
:) jogos :) de a konkrét infót nem én adtam ki :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Írj, majd zöldet, hogy mikor megyünk kocsmázni :D |
Bakinak én sem nevezném a dolgot, nem volt nehéz egy kitámadott országot két sereggel ütni. A pontlistát meg B-ben szerintem senki nem nézi meg körönként. Tényleg csak pénz kérdése volt.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |