![]() |
5. szint... Fórum.:)
Szövetségbe lépnék be. Faj ogre egész nap aktív vagyok [Nem elfogadható üzenet jelentése] ***** (#*****) [5/*] , 2007-08-17 16:08:52 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxxx-xx-xx 13:20:11
Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Olyan tolis-hadist keresnénk,aki ártatlan tekintettel mosolyogva csalja ki az emberek pénzét,politikusok és házaló ügynökök kíméljenek,a többit üziben:) :D |
xyxyxxyxyxyx
2007-08-23 00:27:15 Helyezés: xyxyxyxyx Érték: xyyxyxyxy Új,békés Ország Szövetségeseket keres....Nem Háborúzni Akarok!!!!! Akkor mit akar???:D Lehet én vagyok a lüke, de nem értem:( |
Quote:
|
Sziasztok!
Erős szövetségbe lépnék,ami nem kezdőkből,és hullákból áll.Elf varázsló vok nem éppen a kezdők közül. xxx :D Ma találtam egyik 5 ös csopiba..egy profi elf vari...majd csak les ha -3% lecseng az ártónál:D |
Know how
XXXXXXX (#xxxxxx)
2007-08-28 14:04:59 Helyezés: xxx Érték: xxxx Szövetséget vállalok!Aki szeetne tanulni az ár 1000.000arany Globalizálódó turbókapitalista világunkban bármi megtörténhet... Friss csemege az X-ből |
Quote:
Valakik ennyire unatkoznának vagy mi történt?!:D:D Ja és azt a 1.000.000 aranyat elég érdekessen írta le az illető. |
Szakszervezet
XXXXXXX (XXXXXX)
2007-08-30 XXXXXXX Helyezés: xxxxx Érték: xxxxxxxxx Sziasztok! Szövetségbe lépnék de mivel kezdő vagyok semmi esélyem.Csak a visszautasítást kaptam eddig.Ha nem adtok nekünk, NEKEM esélyt hogy bizonyítsak nem tudok segíteni a szövetségemnek. Se tanulni nem tudok. Pedig nagyon gyorsan tanulok. És talán gyorsan is fejlődöm. Én egy Varászló Törpe vagyok. Ha valaki mégis úgy döntene hogy jó vagyok a szövetségébe írjon. XXXXXX Egy cukorfalat csípem a stílusát |
"Nos, legyen...
Békés bortermelő ország várja az MNT-ket (akár 35 kör távolból is). A szerződésre az áldomás természetesen: bor..." Nálam most ez viszi a prímet még ha mnt-t hirdet is.:D |
üdv hódítók!!
bármilyen országot keresek 4.szövetségesnek. feltétel: min 2kör táv.a többit levélben ja és a vip elöny. Tudom, hogy (annyira) nem vicces, de erre felkaptam a fejem :) |
Quote:
|
Quote:
Feléd tartó seregek: xy (#000000) serege feléd tart, előreláthatóan 1 kör múlva érkezik meg. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"szővit alapitok!
én leszek a mágus a csapat ban!! mi leszünk a legerösebek!! bármi lehec, csak sok legyen! ja és nem vaok kezdö csak másik órszágom meghalt de ere jobban fogok vgyázni! fontod hogy bármi lehec, ha varázrlo, azse baj lehetünk keten is csak erősebek leszünk!!!" Jelige: én tudok olvasni, írni majd valaki más... :D |
Quote:
He?:D:D:D |
Quote:
"én leszek a mágus a mi leszünk a bármi csak sok legyen! ja és nem csak másik de jobban fogok hogy bármi ha baj lehetünk is csak" A többi szó sajnos helytelenül volt írva, azok nem számítanak... :D |
Quote:
|
Helyezés: 737
Érték: 10342 Helló!Sürgősen kell egy tag!Jelentkezni (orisorszám) országnál kell!!!Nagyon erős szövi kell és nem kezdő!!!A faj mindegy.VJP nem szükséges!A szövibe 3 tag van velem eggyütt!Vagy ha nem akarsz a szövibe lépni akkor segíts nekünk:támad meg a (egy másik ori sorszáma)-es országot. Nagyábol ennyi... na, ők sem ismerik a szabályokat :) |
Quote:
Lehet régebben ez volt a neve a VIP-nek. Jó kis hirdetés amúgy:)..tanulságos:D |
(#)
2007-09-06 16:27:53 Helyezés: 000 Érték: 000 Üdv. 3 db nagy varázslóss ószágot keressek a szőőővibe.Oan 15-16000 vaivall jöhecc mán.Gondódd meg vicca nem térő aakalom.:D Csofika tanítvány ?:DDDDDD |
Quote:
Vigyázni kell az ilyen orikkal |
Quote:
:D |
Ha ez már volt, akkor elnézést az ismétlésért:
Hello everyone! Valakinek esetleg nincs a 3/g-ben 40-50ezer érték közötti, eladó orija?? Ha esetleg van ilyen szólj feltétlenül! Nesze neked szabályrendszer :D Durr egy pofon... :D |
Quote:
Ez már azt hiszem sok lesz nekem:D Lehet még aludnom kéne egy kicsit,de elötte lökök egy VJP-t az orimra. |
Helyezés: 199
Érték: 19482 erős klánt keresek a környékről! Lassúból egy érdekes kis hirdetés:) Egy 6-7 fős klánba simán befér szerintem:o |
Helyezés: 83
Érték: 29043 MNT ajánlok midenkinek! Küldök és fogadok is egyszerre. Ez is nagyon jó! Egyszerre küld és fogad mnt-ket:) Remélem nem tud egyszerre varizni és tolizni is ,mert akkor megleszünk lőve:p |
Quote:
Elszúrtad Dragi!:(:( Így nemfogja megtalálni Csoffika a hirdetést pedig neki írtam:DD Hátha ráharap a hívogató csalira:) Még lehet annyi kellett volna a végére hogy "válassz minket és rengessünk együtt kedvtelésból így akár napi 5 helyet is előreléphetünk:D" |
yyyyyyyyyy (#xxxxxx)
2007-09-13 10:15:05 Helyezés: 295 Érték: 9182 láma szövi keresi lámább szövitagját, aki lámaságban ügyesen nyomogatja a gombokat. Hozzánk hasonloan legyél láma és nyomogasd a gombokat, és akkor nem lesz rosz. Hullát nem kérünk, mert az ijesztő, roszul aludnánk, lehet hogy rémálmaink lenne. Valami elf, félelf vagy gnomnak örülnénk. 200 heki az alap. Jah és a csapatbomlaszto szellem legyen jelen, mert anélkül nem buli a buli. ha tul jo vagy a szeren ne jelentkezz, mivel akkor féltékenyek leszünk vip, msn, skype, telefon előny Mnt-ét nem kérünk, mert nem fér bele a hod szellemébe:) |
Yyyyyyyyyyy yy (#xxxxxx)
2007-09-13 16:42:41 Helyezés: 38 Érték: 24201 Üdv népek :D Én is keresem szövetségeseimet, akik lehetőleg kezdők, kicsik, naívak és tudatlanok, de azért csak elvergődték magukat valahogy 500 hekkancs környékére. Olyanokat várok, akik épp annyira nem tudnak játszani mint én, (hátha együtt még kevesebbet tudunk:D) és ha csak épp olyan sikerekkel nyomogatják a gombokat ahogy én, akkor már jó lesz:) Nemtomijazaződ, de üziben várom jelentkezéseiteket.:D További jó játékot:D Köszönöm, <Országnév> |
yyyyyyyyyy (#xxxxxx)
2007-09-13 21:37:07 Helyezés: 295 Érték: 9172 Hali! én is szeretek nyomogatni gopmbokat mint egyesek, de gözöm sincs mit nyomogassak és ezért szeretnék olyan emberekkel közelebbi ismeretségbe kerülni akik hasonloan nem tudják h mit és miért nyomnak, de egy olyan emberrel is szivesen megismerkednék aki elmagyarázza az egész müködését... az az mnt nevü dolgot ne küldjétek mert nem tudom mi az és megijedek töle az elöbb már a törlés gombot megtaláltam és majdnem rá is nyomtam az mnt miatt:( már azt se tudom az elöbb mire nyomtam ne is kérdezzétek.... és nem szeretem ha az emberek csak ugy össze vissza hümmögnek . |
yyyy (#xxxxxx)
2007-09-13 22:01:27 Helyezés: 305 Érték: 9057 Hirdetesem,nem reflexszeru gombnyomok reszere szol,hanem olyan emberkekre vonatkozna,kik lelkesedesukkel segitenek a szovit. Nem szamit ha kezdo vagy,majd segitek,hisz tapasztalat van boven. Komoly emberek jelentkezeset varom,kik sokat vannak,kb napi 18h. Reszletek uziben. Hadis oriasok,gnomok jelentkezeset varom,lehetoleg vandor szemelyisegben. Udv xxx Ha más nincs,hát gombnyomogatás az van U-ban :D |
őőőő xepi is csinált ilyen kezdőnevelő szöviket angolba és tök igaza van ennek a dipihirdetőnek is. a kezdőknek kell a folyamatos siker, ehhez pedig szükség van igenis a sok ittlétre.
ui: még mindig nem értem miért kell kicsillagozni a dipi feladóit |
XXXXXXXX (#XXXXXX)
2007-09-11 15:53:00 Helyezés: XXX Érték: xxxxx W W W W W W W W N?k, szesz, drog!!!! M M M M M M M M M nálam ugyan nincs, de tudok ajánlani egy hadis orit, amely szövibe lépne xD Várom a zöldeket! XXX az eleje nagyon tetszik:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:51. |