Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Démontojás, és más érdekességek a Hódító gyerek korából... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=79)

Princ 05-26-2008 21:25

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 176934)
Valaki nem mesélne a fajok születéséről, illetve, hogy milyen változtatásokat éltek át kezdetben a fajok?

Érdekelne mikor születtek a fajok, egyáltalán. Nem tudom mennyire számít kezdetinek a 2001. október 12.-i állapot; avval tudok hozzárájulni esetleg. Ekkor már mind a 7 említésre méltó faj megvolt. :)

Remedy 05-26-2008 21:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 177229)
Érdekelne mikor születtek a fajok, egyáltalán. Nem tudom mennyire számít kezdetinek a 2001. október 12.-i állapot; avval tudok hozzárájulni esetleg. Ekkor már mind a 7 említésre méltó faj megvolt. :)

Amikor en kezdtem, ugy emlekszem nem volt se orias, se hulla, de lehet mar csak szenilis vagyok :)

Es mintha a jatekosok nagy resze gnom meg ember lett volna... De ez se biztos :)

Ez 2000.04. havaban volt :)

Tsobi 05-26-2008 21:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 177232)
Amikor en kezdtem, ugy emlekszem nem volt se orias, se hulla, de lehet mar csak szenilis vagyok :)

Es mintha a jatekosok nagy resze gnom meg ember lett volna... De ez se biztos :)

Ez 2000.04. havaban volt :)

Én is ekkor kezdtem,akkor óriás már biztosan volt.

-Fegya- 05-26-2008 22:11

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 176934)
Valaki nem mesélne a fajok születéséről, illetve, hogy milyen változtatásokat éltek át kezdetben a fajok?

Dátumot nem tudok mondanÍ. Valamikor 99 őszén lehetett a fajok bevezetése.
Egyszerre indult a fajok bevezetése és a feljutós-kiesős fordulós csoportrendszer.
Az indulásakor mindenkinek újra kellett regisztrálnia. A sorszámok osztása is előlről kezdődött. Egy tesztidőszak előzte meg a bevezetését. A tesztelők kapták az első 50 sorszámot. A többi játékos ennél nagyobb sorszámokat kapott. Ezek a sorszámok élnek azóta is.
A fajok a hulla kivételével a mostani fajok voltak. Kezdetben a gnóm elég kiemelkedően a legjobb volt. Később gyengítették, de azért elég erős maradt. Még arra emlékszem, hogy kezdetben nagyon béna volt az óriás, talán a leggyengébb. Később aztán jól megerősödött.

Remedy 05-26-2008 22:22

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 177236)
Én is ekkor kezdtem,akkor óriás már biztosan volt.

Lehet, akkor csak vmi gaz volt vele :)

Ati 05-27-2008 08:20

Az élőhalott kivételével a többi faj egyszerre került be a játékba. Igaz nem a mai formájukban. :) Az élőhalott később jött. (Amikor a legenda szerint már volt annyi elhullott egység a többi fajból, hogy egy neves varázsló felélessze azokat.)

[HTPA]GeeForce 05-27-2008 09:14

Nekem mindig is ez volt a kedvencem, és még most is az! :D:D:D:D

" Az anarchista csoport

Ha bármilyen ok miatt nem értesz egyet a játék által megkövetelt szabályokkal, országodat az úgynevezett anarchista csoportban is indíthatod.

Ez az egyetlen olyan csoport, melyben nem élnek a szabályok, és mindenki úgy csal, illetve olyan vulgárisan beszél másokkal, ahogy akar.

Ne feledd, hogy ennek a csoportnak a színvonala igen csekély, játékélvezetet gyakorlatilag nem ad. Ebbe a csoportba csak saját felelősségedre jelentkezz. A csoportban történtekért semmilyen kárpótlásra ne számíst, a csoporthoz semmilyen segítséget (support) nem tudunk nyújtani.

Az anarchista csoport tagjai nem érintkezhetnek a játékon belül más csoport tagjaival, valamint a játék 3. szintje után nem juthat tovább.

Ezt a csoportot csak próbálkozásokra ajánljuk, ha egy élvezhető játékban szeretnél részt venni, akkor a rendes csoportokat javasoljuk.
"

:D:D:D:D

[HTPA]GeeForce 05-27-2008 09:15

A régi anarchoz képest mi ez a mostani... Egy anyázásért már megy a 168 piroslap :D

Ati 05-27-2008 09:17

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 177295)
A régi anarchoz képest mi ez a mostani... Egy anyázásért már megy a 168 piroslap :D

És ez így a helyes. Nem szabad, hogy a Hódító az anyázáson kívül máshoz nem értő KisPistikék találkozóhelye legyen. Az egyik legjobb döntés volt a Hódító történetében, hogy az ilyen stílust végképp száműztük mindenhonnan.

[HTPA]GeeForce 05-27-2008 09:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 177296)
És ez így a helyes. Nem szabad, hogy a Hódító az anyázáson kívül máshoz nem értő KisPistikék találkozóhelye legyen. Az egyik legjobb döntés volt a Hódító történetében, hogy az ilyen stílust végképp száműztük mindenhonnan.

Nem mondtam, hogy nem helyes. Csak volt ilyen időszak is. Lévén, hogy ez egy múltbarévedő topic, gondoltam megemlítem. :p Nyilván senki nem örül neki, hogy ha egész nap anyázzák.

De voltak akkor tök jó balhék. Műbalhék, amikor 2 frissen regelt oriból 2 haver provokálta egymást poénból, és figyelték a hatást, hogy a többiek ki mellé állnak.
Közben ők meg a főorijukban röhögtek magukban a sok léprecsalt fickón. :D

Ez olyan, mint az ilyen western filmekben a kocsmai verekedés... bemegy 2 fickó, az egyik pofán vágja az egyik vendéget, majd mindenki elkezdi egymást püfölni, de a 2 'felbújtú' közben csendben elsétál, és a tér túloldalán ücsörögve húzogatják a strigulákat, hogy hány embert hajítottak már ki a lengőajtón.... :D:D:D

Nyilván, az idegbetegekre nincs szükség. De azért az ilyen műbalhékat lehetett élvezni. :)

All times are GMT +1. The time now is 15:24.