![]() |
jaja, sőt... amit a teljes kiberszembe pakoltatsz az nem vonódik le viszont az esszenciádból, csak annyi amennyi a kiberszem ára... persze van azért egy számkorlátja mennyire széttápolható a kiberszem esszenciavesztés nélkül...
csak szólok én is, mert azért ez is talán közérdekű, hogyha szét akarod tápolni a valéamely testrészedet, akkor lehet olcsóbb ha teljes kibertestrészt veszel és azt tápolod fel.. a számokat lécci írd ide aúú... én meg megyek összeírom a járműveket és megy át a kari még ma remélem :) |
Quote:
A karival meg hajrá, hajrá! :) |
Okés vettem az adást akkor te nem akarsz segiteni mint Chris kicsit msnen a karimmal? bár végülis akkor kb elég ha felejtős ez a pár dolog mint kiberszemes dolgok lézercélzó. SÉ töb pénzem lesz picit talán valamit alfaveré tennék.
msn? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nah kész a kicentizett karim... elősztori meg leírás meg minden ilyen cuki kis részlet megy neked át itteni üzibe Aúú este, amikor lesz időm begépelni... most tépek el gyakorlatra :p :D
|
Jelentem begépelve és elküldve Aúúnak! várom a reakciót... azt hiszem elégedett lehet a munkmmal! :D :D :D
|
Hmmm... egész elfelejtődött ez a topic...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:39. |