Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Senki 04-03-2006 12:44

jaja, sőt... amit a teljes kiberszembe pakoltatsz az nem vonódik le viszont az esszenciádból, csak annyi amennyi a kiberszem ára... persze van azért egy számkorlátja mennyire széttápolható a kiberszem esszenciavesztés nélkül...
csak szólok én is, mert azért ez is talán közérdekű, hogyha szét akarod tápolni a valéamely testrészedet, akkor lehet olcsóbb ha teljes kibertestrészt veszel és azt tápolod fel.. a számokat lécci írd ide aúú... én meg megyek összeírom a járműveket és megy át a kari még ma remélem :)

aúú 04-03-2006 13:11

Quote:

Originally Posted by Senki
jaja, sőt... amit a teljes kiberszembe pakoltatsz az nem vonódik le viszont az esszenciádból, csak annyi amennyi a kiberszem ára... persze van azért egy számkorlátja mennyire széttápolható a kiberszem esszenciavesztés nélkül...
csak szólok én is, mert azért ez is talán közérdekű, hogyha szét akarod tápolni a valéamely testrészedet, akkor lehet olcsóbb ha teljes kibertestrészt veszel és azt tápolod fel.. a számokat lécci írd ide aúú... én meg megyek összeírom a járműveket és megy át a kari még ma remélem :)

AZ, hogy mennyi pakolható be külön esszencia vesztés nélkül a kiberszemben, benne van a kiberszemnél (ha jól emléxem, akkor 0,4 esszenciányi)...:) Minden ami ezen felül van, az már levonódik az esszenciából.

A karival meg hajrá, hajrá! :)

Half 04-03-2006 13:44

Okés vettem az adást akkor te nem akarsz segiteni mint Chris kicsit msnen a karimmal? bár végülis akkor kb elég ha felejtős ez a pár dolog mint kiberszemes dolgok lézercélzó. SÉ töb pénzem lesz picit talán valamit alfaveré tennék.

msn?

Quote:

Originally Posted by aúú
Half, megnéztem a karidat, van hozzá pár hozzáfűzni valóm...:) Azért ide írom, mert van ami mindenkit érint! :)
Szóval, a karpenge, az 3-as penge és csak az egyik kézben van, tehát ha mindkettőben akarsz, akkor az esszenciáját 2x kell levonni!
Ami mindenkit érint!
Ha valakinek kiberszeme van, akkor az eredeti szemét felejtse el, mert azt kiveszik és helyettesítik a kiberverrel! Tehát ha egy metahumánnak kiveszik a szemét, akkor elveszti az előnyöket, mint a hőlátás, vagy az alacsonyfény látás, tehát azt bele kell pakoltatni az új szembe, ha szeretné, hogy megint legyen!
Aztán, a lézercélzó és a smart link (fegyver csatoló) nem adódik össze!

Ati 04-03-2006 13:48

Quote:

Originally Posted by aúú
AZ, hogy mennyi pakolható be külön esszencia vesztés nélkül a kiberszemben, benne van a kiberszemnél (ha jól emléxem, akkor 0,4 esszenciányi)...:) Minden ami ezen felül van, az már levonódik az esszenciából.

A karival meg hajrá, hajrá! :)

A játék szempontjából mennyire számít problémának, ha ebből egy szót se értek? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )

Half 04-03-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Ati
A játék szempontjából mennyire számít problémának, ha ebből egy szót se értek? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )

Azt jelenti, hogy olvassd el a szabálykönyvet:D

Senki 04-03-2006 14:12

Quote:

Originally Posted by Ati

öööö..... talán elolvastad az alapokat a könyvből esetleg? :D

Senki 04-03-2006 15:29

nah kész a kicentizett karim... elősztori meg leírás meg minden ilyen cuki kis részlet megy neked át itteni üzibe Aúú este, amikor lesz időm begépelni... most tépek el gyakorlatra :p :D

Senki 04-03-2006 20:40

Jelentem begépelve és elküldve Aúúnak! várom a reakciót... azt hiszem elégedett lehet a munkmmal! :D :D :D

Senki 04-08-2006 19:26

Hmmm... egész elfelejtődött ez a topic...

Half 04-08-2006 21:58

Quote:

Originally Posted by Senki
Hmmm... egész elfelejtődött ez a topic...

nemcsakez:(

All times are GMT +1. The time now is 14:39.