![]() |
köszi morris hogy helyesen látod ami evvel a szerencsétlen gyerekkel történik.
mégha visszamennénk időben, akko kevés embert találnék aki ennyire pches a kocsival mint ő |
Bármennyire is imádom azért hozzátartozik hogy alá kicsit strapabíróbb kocsi kell mert azt mondják ő az aki rajttól a célig határértéken tud autózni! Bár a multkori eset óta én boszorkányokat sejtek a háttérben...:mad:
|
ez igy igaz Steve. amint az előbb leirtam, joformán az egyetlen ,aki folyamatosan a maxot hozza ki magábol, nem csak 1-2 futamot bir szerepelni.
minden tiszteletem az övé, és hát ugye nem véletlenül szurkolok neki. akko is maxon ment amiko má esélye sem volt a győzelemre...mégis kihajtott magábol mindent. ha igy szokott mulatozni is, (há persze h jaa) tesvéremmé fogadom a szarost :DDDDD |
A boszorkányságról annyit, hogy:
anno a 2004-es foci EB-n Hollandiában egy ujság mellékleteként aztab egy babá-t és jó néhány tűt! /woodoo babának/ hogy azt szurkálják, amikor a németekkel játszanak! Na itt is valami hasonló lehet a háttérben:) |
Quote:
|
Quote:
|
má lassan ide sem merek irni nehogy itt is pirosat kapjak mer csiszolatlan a stilusom bazz....:mad:
|
Hát akkor csiszolj a stílusodon, vazz...:D
És nem értem, miért érdekes az, hogy automatikusan Schumié az első hely a szavazáson és csak 2. a Kimi, amikor a válasz is ott van, hogy mert 7-szeres világbajnok;) Amúgy a Kimi lehet széthajtja a járgányát, figyelni kell, a csapattárs alatt mennyit fog bírni a gép. Nigel Mansell volt ilyen, ha traktort raknak alá, az is szétporladt volna alatta, mert úgy fékezett, hogy a gázról közben nem vette el a lábát:D Az állandó "ha ez van, akkor" típusú szöveget meg hagyjuk már el, mert tudjuk jól, hogy nincs olyan, hogy ha... |
Quote:
Miért ha versenyautó akkor a maximális terhelést ki kell bírnia a versenyidő alatt mert Sumi is hatja csak alatta nem esik szét mert jobb a kocsi ilyen szempontból. Ja és hogy miért ő??? Azért érdekes mert akkor most miért nem tud alkotni?? Meg ott a szavazás a pilótákról szolt és nem a mérnökökről akik kiszámolják hogy milyen boxtaktikával nyerő a Sumi. Na meg akkor "mi lett volna ha" nem engedi el Rubens a Sumit?? Ha ő a 7-szeres világbajnok és a legjobb akkor meg kell előznie a csapattársát... |
Az a baj Kimivel, hogy nem tudja, hol a határ. A tavaji szezonban jónéhányszor előfordult, hogy az első szabadedzésen sz*rrá ver mindenkit, az időmérőre pedig motort kellett cserélni. Én ezt nevezem széthajtásnak. Nem az autó teljesítményének kell a pilóta képességeihez alkalmazkodni.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:18. |