Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Rém 07-20-2006 11:08

Hy. Sztem A párbaj kiegészitések elég jól sikerültek, de mégis hiányzik vmi. Mégpedi az hogy a tekercsszámokat is meglehessen adni, sztem ezt még bele lehetne tenni. A másik dolog meg az hogy kiirtátok hogy may 50 ezer katona lehet, de annak az 50 ezer katonának nincs hely ugyanis 500 hektárra van lekorlátozva hóltudom, de azon nemfér el annyi, még 30 ezer se. ugyhogy sztem a hektrászámot is felkellene vinni 2-3000 re.

Ati 07-20-2006 11:13

Quote:

Originally Posted by Rém
Hy. Sztem A párbaj kiegészitések elég jól sikerültek, de mégis hiányzik vmi. Mégpedi az hogy a tekercsszámokat is meglehessen adni, sztem ezt még bele lehetne tenni. A másik dolog meg az hogy kiirtátok hogy may 50 ezer katona lehet, de annak az 50 ezer katonának nincs hely ugyanis 500 hektárra van lekorlátozva hóltudom, de azon nemfér el annyi, még 30 ezer se. ugyhogy sztem a hektrászámot is felkellene vinni 2-3000 re.

Ennek szerinted egész pontosan mi köze is van a súgóhoz?! Kérlek, hogy a megfelelő helyre írj, vagy ne írj sehova. A téma szétoffolását a fórumról való végleges kizárással jutalmazom. Köszönöm.

Gyula 09-27-2006 15:54

dühöng, dühöng, dühöng database error, lassu fórum dühöng.

Steve 09-29-2006 23:24

Gyula ijra bannelve... melyik beírása miatt? pölö vhogy az As cucok beírásaiból semegézve is lehetne bannolni párat, hamár egyenlőség, estvériség... mondjuk ugye ki kinek a "testvére"...:D

Ati 09-30-2006 00:32

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 33070)
Gyula ijra bannelve... melyik beírása miatt? pölö vhogy az As cucok beírásaiból semegézve is lehetne bannolni párat, hamár egyenlőség, estvériség... mondjuk ugye ki kinek a "testvére"...:D

hát meg ugye ki hanyadszor. harmadikra már azért nem aprózom el. :)

Never 09-30-2006 12:18

Nem az volt a kérdés,hogy hányadszor,hanem hogy éppen miért :)

Steve 09-30-2006 12:42

Quote:

Originally Posted by Never (Post 33105)
Nem az volt a kérdés,hogy hányadszor,hanem hogy éppen miért :)

Pontosan. Törölted azt a beírását amiért kapta? Mert akkor lehet hogy jogos csak így kicsit fura...:eek:

Ditke 10-12-2006 09:41

na most jöttem dühöngeni....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Croissant!
Miért kell neked szinte mindenhol kötözködni? Speciel most a "Beállított szabizás" témáról van szó- ha valakinek ennyire nincs probléma megoldó képessége, az ne Hódítózzon, menjen Legózni , bár biztosan nagy gondot jelentene, ha elveszne az egyik elem...:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Senki 10-12-2006 10:44

Ditke lazíts... nem kell itt flameolni, nem tesz jót senkinek :)

Steve 10-12-2006 12:00

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 34930)
Ditke lazíts... nem kell itt flameolni, nem tesz jót senkinek :)

Ne Flémolj, nem tesz jót Senkinek:)

All times are GMT +1. The time now is 03:11.