![]() |
Quote:
- Felőlem, jöhet az a Zsákos, de előtte ide nekem egy mákos rolót… :D |
Chris szerintem akk9or valami kavarodás volt hogy én másikhoz írtam de amíg írtam addig más írt szal nem passzolt.Minjá utána járok
|
Na megvan a hiba oka.rossz szót emeltem ki.Most néz meg azt az üzimet.Mobndjuk igaz hogy így is mostt a következő üzi nem kapcsolódik ahoz de mind1:)
|
Quote:
Csakhogy visszakanyarodjjunk az eredeti történetre:D |
Quote:
- Akkor összefoglalom: eltünt a Tóra, irány Itália, ott a romlott angolna és Ozzy által Ánni a pokolba jutott, te lementél utána, ott várt a bilincs s a dagadt rabszolgahajcsár, majd ráleltél a kulcsra. Most hogyan tovább? Kéne egy jó forgatókönyv, utána a felvétel indul! :D |
Quote:
"Azt mondod, a kulcs meg vala! Nincs más hátra, nyissuk ki vele az bilincset hamar! S midőn kiszabadulok majdan, rossz embereket gyilkolok halkan." ETYEKWOOD lesz, hol a filmet folytatják, hisz azt a vidéket úgyis vad szörnyek lakják. ILLETVE van ott már jó technika, megmondhatná például Anettka. A pontos forgatókönyv nem más tehát:... Megtudják azok, kik a következő comment-tet olvassák.:D |
Quote:
- Tán ODAÁT van Etyekwoodban a Tóra? Mert ha igen, akkor menjünk, hajrá! De ha nem, akkor hagyjatok. Dolgom van, vár a VETEMÉNYES, és amilyen kényes a növényzet, a végén még elfonnyad ha késve érek oda. |
Quote:
|
Quote:
- A várakozó tömeget látva OKTALANSÁG lenne veszni hagyni a témát. Ezt a gondolatot folytatta, az épp érkező Izsák: - Gandalf, Mordor jobbra vagy balra? Mire Ánni a túlsó szobából: - Ácsi, ez nem is a te szöveged! - Oh, párdon... Szóval helyesen: BeeLord, Etyekwood jobbra vagy balra? :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:33. |