![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tényleg jól bírtad és köszi, hogy eljöttél... részletek valamikor... |
Külország
Sziasztok! Én a külföldi utzásokat szeretem. Más kúltúra,érdekes emberek,csodás tájak. |
Quote:
|
Kalandtúra a Vértesben :)
Madarak és fák napja
2008 május 10. szombat 7 mérföldes tekergés extra !!! Kalandtúra a Vértesben! Tudod melyik madár mondja: „Kell-e dió fiú?”, „Itt szalad, itt szalad!”? Tudod mi a büdös dod, a pokloncza és a hógalamb? Felismered a holló korrogását, vagy a tengelic dalát? Próbáld ki magad! Rejtvények, feladványok várnak! Mérkőzz meg te is az értékes nyereményekért! Minden segítség megengedett! 3-5 fős családi csapatokat várunk! Rajt/Cél: Mór, Perczel Mór Szakképző Iskola, Dózsa Gy. u . 2. Indítás: 8:00-9:00 Nevezési díj: 300 Ft/fő Díjazás: az 1-3. helyezett csapatokra a MÓRHŐ Kft. és a Tubizoo Kft. által felajánlott értékes nyeremények várnak! Minden résztvevő új kitűzőkkel és emléklappal gyarapíthatja gyűjteményét! Térkép: a Vértes turistatérképe Szintidő nincs. Célzárás 14:00! Előzetes nevezés szükséges! 06/30/368-9263 Kérdésed van?: kalandposta@gmail.com |
7 mérfőldes Tekergés
Szent Iván Éji Túra "Szent iván Éjjelén nyílik ki néhány pillanatra a páfrány varázslatos virága. Aki leszakítja, örökké érteni fogja az állatok a füvek és a fák beszédét." 7mérföldes tekergés: Gaja-szurdok legszebb részei. Táv 12 km. Nevezési díj 600 Ft Éji Vadász :Bodajk és Bakonykuti között. Táv 35 km Táv 35 km. Nevezési díj 700 ft. Rajt/Cél Bodajk Club Café ( Petőfi S. u. 39) Indítás 2008 06.21 18-21 óra, a cél reggel 6-kor zár, szintidő nincs Térkép: a Kelet Bakony túristatérképe Jellege : éjszakai kalandtúra, ennek megfelelően az útvonal titkos:D, érintőpontok és rejtvények a rajtnál kapott igazolófüzetben. Immár harmadjára megyünk:), mindenkinek csak ajánlani tudom, a kisebbik táv gyerekekkel is jól teljesíthető ( hát még nekem:confused::D) |
A Gaja-szurdok valóban nagyon szép hely, csak ajánlani tudom mindenkinek. :)
|
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pi...0615img001.jpg
Nagyon jól sikerült a túra. Kicsit hamar indultunk, így az út javát világosban tettük meg.A Gaja völgy gyönyörű volt, mint mindig. Mivel minden simán ment, nem tévedtünk el. Ami még hiányzott a szentjánosbogarak, idén sajnos nem találkoztunk velük, cserébe békén hagytak viszont a szúnyogok. A túra igazi varázsát a kérdések megfejtése adta. Egyetlen kérdés fogott ki rajtunk, de azért megkaptuk a kitűzőt és az emléklapot valamint a teát és a hagymás zsíroskenyeret.. Mivel képeket nem csináltam az emléklapot mutatom meg nektek.:) A kérdés ami kifogott rajtam: Itt tóban lakik, az a háza, száz ördög szánt utána. Na mi az? :D |
Quote:
A túrabeszámolós részbe írj egy hosszabbat is róla! :) Hátha akkor kedvet kapok én is a folytatáshoz, mert így, hogy csak én írok oda egyedül, inkább megtartom magamnak a beszámolókat. :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |