Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

wand 05-21-2006 11:25

Quote:

Originally Posted by monro
Bocs hogy 1,5 év távlatából kell reagálnom és becsődöl az emlékezet :)
A lényegen mitsem változtat. Akkor sűrűn ütögetett TB és figyelve volt. Te is tudod más is. Nem mondta senki, hogy hazug vagy. Mindenki eldönti a saját tapasztalatai alapján mennyire vagy hiteles.

jó lépjünk túl a dolgon

és valóbna a lényegen mitse változtat, régebben is lehette kör közben odaállni kitámadott klánhoz, és a manuális frissítéssel is meglenne rá a lehetőség.

régen is az volt, hogyha kitámadott agy klán, akkor mások ráálltak, most ugyanez lenne.

nekem már több érvem nincs, lehet dönteni.

Arwyl szelleme 05-21-2006 12:03

Quote:

Originally Posted by wand
jó lépjünk túl a dolgon

és valóbna a lényegen mitse változtat, régebben is lehette kör közben odaállni kitámadott klánhoz, és a manuális frissítéssel is meglenne rá a lehetőség.

régen is az volt, hogyha kitámadott agy klán, akkor mások ráálltak, most ugyanez lenne.

nekem már több érvem nincs, lehet dönteni.

Egyéniben is ugyan ez a veszély megvan, ahol dinamikus a pontlista. (1/A , 2/B) És megint csak a nagy klánokat nézed, ahol "oda kell állni". Lent oda se kell állni mert 3-4 vagy még több klán egymástól 2 körre van eleve. Akkor ők ki se menjenek?
Szóval ez nem érv szerintem. A klántámadást védi a csúsztatott megjelenése a szövieseményeknél. A "füles" ellen meg sose fogsz tudni mit tenni, sőt nem is akarsz... de ez már egy másik történet.

Remedy 05-21-2006 12:48

Azon gondolkodtam, hogy vegulis mit szeretnetek. Amig eddig volt a valtoztatas elott, az jo volt? Tehat ha azt vhogy visszaszimulalnank, megoldas lenne? Vagy mindenkeppen meg kellene reformalni az egeszet, mert eddig sem volt tul jo, de most meg rosszabb lett?

Arwyl szelleme 05-21-2006 13:03

Próbáljuk megtalálni azt a megoldást amikor is a védőnek van esélye visszatámadni. A támadónak pedig van esélye egyáltalán beütni.
Itt jön elő az a dolog, hogy ahhoz hogy beüss egy 50% barakk 10% toronnyal rendelkező klánt 70valamennyi % barakk kell. De akkor tök üresen hagytad az egész klánt. És ha ekkor esélyt adsz a védőnek visszajönni akkor az akár több sereggel is be tud téged ütni (alulról).

wand 05-21-2006 13:25

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Egyéniben is ugyan ez a veszély megvan, ahol dinamikus a pontlista. (1/A , 2/B) És megint csak a nagy klánokat nézed, ahol "oda kell állni". Lent oda se kell állni mert 3-4 vagy még több klán egymástól 2 körre van eleve. Akkor ők ki se menjenek?
Szóval ez nem érv szerintem. A klántámadást védi a csúsztatott megjelenése a szövieseményeknél. A "füles" ellen meg sose fogsz tudni mit tenni, sőt nem is akarsz... de ez már egy másik történet.

pont nemrég láthattad, hogy a "dinamikus pontlista", csak azoknál az oriknál működik akik kb a csoport létszám 2% án belül vannak hozzád és nem 2 körre vannak.
azaz gyakorlatilag egyéniben is csak a nagyoriknak megy, de ahol 2 körre van 30-40 ország (tehát a játékosok 70-80%nak) ott nem működik.

klánban ha 3-4 klán van 2 körön belül, bizobnyosan meggondolod, hogy kimész e támadni, eddig adott votl a lehetőség, hogyha támadás indítás után, olyan pontra kerültél, hogy ne legyen klán 2 körre akkor kimehettél.

wand 05-21-2006 13:39

Quote:

Originally Posted by Remedy
Azon gondolkodtam, hogy vegulis mit szeretnetek. Amig eddig volt a valtoztatas elott, az jo volt? Tehat ha azt vhogy visszaszimulalnank, megoldas lenne? Vagy mindenkeppen meg kellene reformalni az egeszet, mert eddig sem volt tul jo, de most meg rosszabb lett?

ami eddig volt az sem volt túl jó, amit most monroék hiányolnak, hogy idáig ha klánban támadtakakkor kv közben volt pár másodperced észrevenni és visszatámadni, ha készültél rá. ez most a kv közbeni szünettel megszűnt, mondjuk majdnem az eredeti állapotot adná vissza a +10mp es szünetfeloldás
aminek vannak előneyei és hátrányi is

előnyei: a támadó semmiképp nem tudja a végsőkig kihúzni a támadást hogy a védőnek max 1mp legyen észlelni és visszatámadni. ha a védő figyel akkor mindenképp marad 10mp észlelni és vissaztámadni.

hátránya: a védő már 2 körre indul, ami már módot ad akár tekizésre

Serg 05-21-2006 16:57

Szerintem koncentráljatok a megadott témára a sározást meg kölcsönösen fejezzétek be:D

Serg 05-21-2006 17:00

Bocs most látom közben már koncentráltok

Serg 05-21-2006 17:02

Alapvető probléma hogy az előtte való rendszer se volt jó,de nem is értem miért jó ha valaki úgy klántámadhat hogy semmi rizikója nincs ha valaki sok földet akar akkor legyen már némi kockázata

Serg 05-21-2006 17:06

Hozzáteszem hogy a piackivásárlását is megszüntetném mert ennek a módszernek semmi köze a tudáshoz vagy a játéktapasztalathoz inkább csak a jksz-hez,gondolom mindenki tudja miről van szó

All times are GMT +1. The time now is 19:59.