![]() |
Jack: esküszöm nem tudom mire akarsz kilyukadni az írásaiddal. Az egyikben azt írod, hogy aki játszani akar, az játsszon, és ne szabin legyen; a másikban azt, hogy milyen dolog az, hogy egy hét játék után nem mehetsz el 4 év szabira. Úgy érzem, hogy ez a két egymást követő vélemény szöges ellentétben van egymással.
|
Quote:
Az, aki 24 órában van előnyben lesz azzal szemben, aki 8-10 órát szabizik napi szinten.. Szerintem egyedül a hiénák a probléma, de az meg leginkább 1/A ahol a szabi nem olyan egyszerű, bár azért ott is lesz bőven hatása.. |
Bakker, én annó 9 évvel ezelőtt kocsiba ültem éjjel, és Érdről beautóztam a kelenföldi Burger Kingbe, hogy megetessem az országom, mert nem volt itthon netem... tudom, változik a világ de azért ne máááár ennyire ne kényelmesedjünk el, ez egy online játék, ne alakítsuk át a lusták kedvéért. Akinek fontos, az eddig is megoldotta, akinek meg nem, az úgyis talál újabb kifogásokat, hogy épp miért nem játszik.
|
Quote:
de nekem mindig az volt a véleményem hogy a legtobb problémát az okozza hogy nem fordulos rendeszerben folynak a dolgok hanem ilyen állando korforgás van ami ugye a regieket elonyhoz juttatja akár anyagi javak akár kapcsolatok mnt-k formájában az ujabbaknak nagyon nehéz dolga van mikor egy évek ota a-ban csucsulo orit kéne utolérnie igy motivácio hiányában feladják inkább én is orulnék ha valahogy sikerune legalább fele vagy negyedannyi játékost idecsalni mint a hodito fénykorában ehez nyilván radikális lépéseket is kéne tenni nekem ez az irányvonal ami ebben a topikban elindult az nem is teccik és szerintem a kivánt eredményt se érné el szerintem sokkal inkább valami fordulos rendszerben kéne gondolkozni akár Acsopi meg is maradhatna ahová fel lehet jutni de a szintek helyett kulonbozo idopontokban indult fordulokat tudnék elképzelni 3 havonta inditanék fordulot pl és 1 évig tartana 1 fordulo kipotolva az also 4 csoport helyét ahonnan a folso *helyezett továbbmehetne A-ba kapna egy 5k hekis orit meg 1 hetet hogy felépitse 1 épites lehetne ingyenes is tolem még 1 milla katona is járhatna hozzá kék számot csak az kapna aki A-bol nevez uj fordulora vagy elso 3ban vegez egy 1 éves forduloban igy a káposzta is jollakna es a kecske is megmaradna most ez nem egy teljesen kiforrott otlet de sztem a motivácio hiányát ami miatt sokan abbahagyják ki lehetne kuszobolni valamennyire és az osszes a-csopis se lázadna fel és kivánná a halálomat :D ati eredeti koncepciojábol is maradna valami viszont megujult kornyezet másfajta porgosebb játék alakulhatna ki ha kész az uj felulet kicsi reklámot neki és sztem tuti kajálnák azok is akik szerint most szar mert hogy a genyo régiek megolik a játékot |
Quote:
1 hét utan aki szabizik az nyilván nem fogja 4 évig azonositgatni az oriját viszont aki régota játszik csinál egy uj orit és szeretne szabizni egy hosszabbat mert magánéleti problémái vannak annak ne legyen már szabad préda az orija 2-3 honap után (mert nem korrekt) nomált és anarchot más szemszogbol nézem majd igyekszem egyértelmuen fogalmazni ezentul :) |
Biztosan változtatni fog a játékon, mert a beton elf eztán nyugodtan alszik a másik meg szabizhat majd nappal is mert semmi értelme nem lesz benttartani az orit hiszen úgyse tud haladni.....
előnyben továbbra is azok lesznek akik több időt áldoznak a játékra de ez mindennel így van...... ne is várja el senki, hogy kevesebb munkával ugyanazt érje el. Szerintem is jelentősen csökken az aktivitás majd hiszen rengeteg országot/szövit csak akkor lehetet eredményesen támadni ha nem voltak éppen gépnél.... |
Quote:
|
Quote:
|
az jutott eszembe, hogy ezt a szabis dolgot lehetne választhatóvá tenni, mondjuk szintlépésenként, mint a fajt, meg a személyiséget. alap esetben a mostani rendszer van beállítva, de lehet kérni az új szabadságot. visszacsinálni ne lehessen, csak szintlépéssel, vagy zéró starttal, szint újrakezdésével. így nem lenne gond a vip, vagy szabis kör dilemma. a szabadság számolása pedig az átállítás időpontjától kezdődne.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:21. |