![]() |
Quote:
|
Quote:
Meg nem éppen 1000 arany az áruk... Gondolni kell a fellépő nem multiextraszuper milliárdos játékosokra is... |
Quote:
a mostani rendszer ongerjesztően tolja fel a top30at ez viszont pont az ellenkezője lenne es folyamatosan tolná lefele 1-2 éven belul az osszes állando ember kiesne a topszámitásbol de a csopilétszámba beleszámolodna aminek az lenne a vége hogy az igy számolt top30 lemenne 3-4k hekire de az is lehet hogy annyira klevinné hogy 2400rol follépve elkezdene ketyegni a topkor szoval ez az otlet nagyon felejtos |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha viszont a képzésbol tartod fonn magad(fedezel/utsz) akkor már mindjárt nem igaz :) es ahogy pool is irta egyre drágább fedezni tehát ha szemenként egyre tobb hektárt kellene teljesiteni azzal azért szerintem lehetne találni egy egéséges egyensulyt a %-ok babrálása kicsit kiszámithatatlanabb mint a piac és van egy reteg aki folfele torekszik szerintem ok azért folzabálják az olcso katikat es nem kell félni hogy 1k lessz az ára mert egybol épul pár bank aztán volt olcso kati nincs olcso kati legalábbis en ugy látom a 2tipusu modositás kozul ez az ami tartosabban mukodhet jól |
Quote:
láttam pár szép menetelést azért pár emberkétől de azért a top30ban lévo orik nagy része egy éve is top30ban volt |
Pool 1-es ötletének mósosítása nem működhet? Hogy aki A-ból forogna, annak elég top40-t teljesítenie (336 körig), aki B-ből, annak top30-t.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:53. |