![]() |
Paradoxon? :)
Quote:
Quote:
Ezt elég érdekesnek tartom. Felesleges szerintem többet vitázni, úgy látom itt már megszületett a döntés régebben;) |
A témához visszatérve.........
|
Quote:
A két idézett rész egyáltalán nem üti egymást. Az egyik azt mondja, hogy tartsd meg magadnak a belépőadatodat, a másik meg azt mondja, hogy mivel nem lehet értelmesen korlátozni, így nincs tiltva a másikhoz belépés. Attól hogy nincs tiltva, még baromira nem ajánlott, mert anarch járhat érte. ÉS a te országod kapja meg, amikor nem is miattad történt, csak kiadtad az infóidat, de te vagy a felelős. Megvan most már? on |
Quote:
max annyi hogy ezt most is meg lehet csinálni és hasonlok én ugy erzem hogy az ellenzok érveit probálják elbagatelizálni azok akik ezt a javaslatot át akarják nyomni nem ertem miert segit a keveset belépkedokon ha fantom termelo es fantom utogép klánok letrehozásat engedjuk tok legálisan amivel ugyanugy hátrányba lesznek a keveset belépkedok mert aki gátlástalanul használja majd a haverjai országait az még talán nagyobb elonyben is lessz azzal szemben aki lelkiismeretes és ezt nem teszi meg !!! vagy neked kimerul annyiban a tiszta játék mellett kampányolás hogy szidod a pékeket ? és az már természetes hogy egy kioregedett szovid megovsz a leveréstol azzal hogy intézkedsz helyette ? a természetes szelekciot nem értem minek kell megállitani |
Quote:
A legnagyobb problémát még mindig abban látom, hogy az ellenzők többsége nem érti, hogy mi a javaslat lényege. :( És sajnos az eddig leírtaknál jobban nem is tudom elmondani. |
Quote:
mellesleg folytatván gárdi erveléset gárdi nem extrem termelokkel számolt amik prédaként allnának ott hanem 10db elfrol 2400heki korul amiben 20% termelo épulet van es 150-200as gabcsiáron számolva kb 50 yardot tudnak termelni viszonylag normális vedelem mellett de ha 300folott a gabcsi ára máris 90yardot termelnek minimális kockázat mellett |
Quote:
Szerintem semmit. Az ellenzők szerint? |
Quote:
amég ezentul tok legálisan mehetne miért maradna riziko ? ez a riziko lenne megszuntetve |
Quote:
Van egyáltalán valaki, aki érti, hogy mi a javaslat lényege? Attól félek, hogy ha már a megbeszéléskor sem érti a legtöbb ember, hogy mi célt szolgálna a javaslat, akkor később se fogja. :( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:25. |