Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Raktárkulcs helyett más törpe fajivarik: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=404)

laci 11-08-2006 15:58

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 41801)
ne mar, hogy csak a tolis tarthatja el az orikat. :)

Ilyet ki állított? :eek:

Smooth Scroller 11-08-2006 16:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 41797)
A tolis dolga nem CSAK a tekilopás, de ha nem lesz ellopható nyers, és nem lesz ellopható tekercs, akkor mi lesz a tolvajokkal? Lehet velük mást is csinálni, de a tolvaj elsősorban tolvaj, gyakran ő tartja el az egész szövetséget.
Így most egy faj megerősítése árán egy egész játékstílus (vagy minek is nevezzem) szívna nagyot.

te irtad. :D

laci 11-08-2006 17:59

A "gyakran a tolvaj tartja el a szövetséget" és a "csak a tolvaj tarthatja el a szövetséget" között én elég nagy különbséget érzek :p

Csokibácsi 11-08-2006 18:12

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 41706)
Az 50% tekercsvédelmet túl erősnek tartom. max 30%-ot tartanék reálisnak, az sem lenne gyenge, van elég pénze egy törpének úgyis pótolni a hiányt :)
A tolik többlet fáradását megintcsak nem tartom helyesnek...

Mondjuk a tekik 20% védelmét úgy lehetne biztosítani, hogy tekilopáskor az ellenfél +1%-ot fárad(2%-ot?), és így nem 11/13/17 alkalomml tudna lopni, hanem csak 9/11/13 -szor (8/9/11 -ez már kb 32% védelem+gyengül az ellenfél tolija, úgyhogy lehet hogy még több is ) :)
Tehát külön nem is kell csökkenteni a tekilopás hatékonyságát, és mégis van védelem egy egyedi varázslat formájában (nem lesz egy legyengített szieszta)

Ez már viszonylag emészthető.
50% sok.
Az nem a jó megoldás, hogy kvázi óriást faragunk minden fajból, ami lopásérzékeny. Egyszerűnek egyszerű, az biztos ...

Csokibácsi 11-08-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 41790)
Tetszik az új varázslat, én nem ezt érzem erősnek, hanem a már meglévőket (pl.: szieszta) lehet, hogy azok gyengítésén, vagy legalábbis módosításán kéne gondolkodni. Nem kéne tönkretenni a tolikat. Elég durva a tolvajok felfedése is, egy óriás vari ellen a tolvaj már teljesen esélytelen :(

Fajgyengítés sem lesz, ezt Ati már 1000x elmondta. Mondjuk egyszerűnek ez is egyszerű lenne.

Kubbi 11-08-2006 18:43

Én nem tartom jó ötletnek, hogy jobban fáradjanak.

A zombis topikban, úgy sajnálják erősíteni, azt a szerencsétlen hullát, itt meg rögtön ilyen védelem, olyan védelem?? És a törp a zombinál könnyebben játszható...

De jól meg lett fogalmazva a "tárnakulcs" az biztos. :)

És ez tutti jobban befolyásolja az egész csopit, mint a hullán elkövetendő változások.
Ati, ezt így tutti nem fogja elfogadni

Senki 11-08-2006 20:08

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 41922)
Én nem tartom jó ötletnek, hogy jobban fáradjanak.

A zombis topikban, úgy sajnálják erősíteni, azt a szerencsétlen hullát, itt meg rögtön ilyen védelem, olyan védelem?? És a törp a zombinál könnyebben játszható...

De jól meg lett fogalmazva a "tárnakulcs" az biztos. :)

És ez tutti jobban befolyásolja az egész csopit, mint a hullán elkövetendő változások.
Ati, ezt így tutti nem fogja elfogadni

a hulla az hulla, a törpe az törpe...

amúgy meg 50%ból lop, vagy fele annyit hoz, az ugyanaz, nem értem Laci a problámád a nyerssel... amúgy meg a tekercslopás készültségigényét kéne picit megemelni és nem is kellene ez a fáradásos dolog a variba :D de enélkül is ki lehet hagyni, de hogy csak a felét lássák a tekinek, ezt mindenképp fenttartom.

Gyula 11-08-2006 20:11

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 41994)
a hulla az hulla, a törpe az törpe...

amúgy meg 50%ból lop, vagy fele annyit hoz, az ugyanaz, nem értem Laci a problámád a nyerssel... amúgy meg a tekercslopás készültségigényét kéne picit megemelni és nem is kellene ez a fáradásos dolog a variba :D de enélkül is ki lehet hagyni, de hogy csak a felét lássák a tekinek, ezt mindenképp fenttartom.

a tekercs lopásos kérdés már egyszer megbukott :)

Senki 11-08-2006 20:14

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 41997)
a tekercs lopásos kérdés már egyszer megbukott :)

pedig kettő is volt... a lopások hatékonyság csökkentése volt a cél Aúú részéről, aztán meg nálam a hangsúlyosságukról volt szó, hogy lehessen így lopni őket, de ne legyen teki nélkül halott az ország... azt hizsem mindkettő érdektelenségbe és kompromisszumképtelenségbe fulladt.

(és Gyula, javítsd ki már az aláírásod :D)

laci 11-08-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 41994)
nem értem Laci a problámád a nyerssel...

Nagyon rosszul fogalmazhatok, ha folyamatosan ennyire félreértetek :( Mondtam én olyat, hogy gondom van a nyerssel? Éppenhogy azt a javaslatot támogattam, amiben megmarad a mostani raktárkulcs, de még hozzá fokozottan csökken a tolvajok készültsége.

All times are GMT +1. The time now is 15:08.