![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lett volna valaki még a környéken és kevesebben vagytok nem biztos,h meg mered kockáztatni így nem volt benne rizikó. |
Ja meg 3 an fölöttem a többi ori szabis volt a környéken :D
|
Quote:
Azt meg pláne nem értem, hogy hogy jön ide az 5 alattad lévő ország. Nem miattuk ment be, hanem, hogy nem fokoztál el. Ennyi. (Ja, és mielőtt félreértik egyesek, nem 100k-ról mentem, "csak" 30körüliről.) |
Quote:
De köszönöm az elismerő szavakat: igen, a klán egyben van, ahogy az el lett tervezve. :) |
Quote:
|
A témára koncentráljunk, ne múltbeli eseményeket tárgyaljunk hosszasan. Azt is lehet, de máshol, hogy a témával foglalkozóknak ne kelljen feleslegesen olvasniuk. Köszi.
|
Én be is fejeztem az off-ot :)
|
én nem értem miért kell ezen lovagolni hogy alulrol van egy viszonylagos elonye a támadonak
ez egy nem fix fordulos játék hanem egy "végtelenségig" zajlo valami régen volt is egy szabály hogy pl a topklán morálja x-kör után romlott nyilván nem ezt kéne visszahozni(nem véletlen lett kivéve) viszont tény hogy egy nagyobb ori tobbet termel és tultermeli a kissebbet tehát a kissebb alapbol hátránybol indul ez régen rosszul volt szabályozva most viszont sehogy nincs sőt sajnos szerintem 1-2 regebbi szabálymodositásnál torténtek olyan változások amelyek a regebben jáccokat hozták előnybe és ati nem vett figyelembe egy lényeges pontot hogy a felfelé torekvo ujaknak van egy jogos elvárása mégpedig az hogy sikeresek lehessenek ők is !!! ne kelljen beletorodniuk hogy sose lesznek elsők de még bizonyos régiokba is csak irtozat munkával tudnak bekerulni rengeteg idő alatt rengeteg órát belefektetve gondoljatok bele ki fog egy olyan játékkal jáccani ahol nincs esély komolyabb sikerekre ? mert egy gazdagabb/szervezettebb játékosréteg kisklánozgatva xarráuti azokat akik késobb kezdték és anyagilag nem állnak ugy a régebben és jo stratégiával jáccoknak irtozat anyagi folényuk van az ujabbakkal szemben igy igazábol nem is értem a sirás tárgyát hogy jaj mi lesz ha egy 20%-al kissebb ork rámfokoz vagy ráfokoz a torpénkre szerintem ki kéne csak nyitni a szemunket hogy pont ezek miatt a dolgok miatt vagyunk egyre kevesebben és sajnos ezért is haldoklik ez a játék :mad: szerintem egy olyan megoldásra van szukség ami a legkevesebb mellékhatással jár nem korlátozza a mozgásteret(fokozotávot) és enged taktikázni hogy fokozással lehessen variálni, csokkenteni a veszteséget de semmiképp nem nullára ahogy most van szerintem nem kell torodni azokkal a hangokkal hogy jaj mi lesz ha rámfokoznak szerintem még jot is tesz a játéknak ha az alulrol jovonek van egy kis előnye |
All times are GMT +1. The time now is 03:15. |