Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Kubbi 10-22-2006 06:56

Sziasztok!
ha embereket lopkodok, egy ellenfelemtől, és ezért kevés ember jut a bankokra, és barakkokra. Akkor, ha a barakk van prioritásban előrébb, akkor a banknak nem jut munkás. De teszem azt, valakinek van 20bankja, és emberileg, csak 18at tud üzemeltetni. Nos. ez esetben, az összes bank leáll, vagy csak az amelyikbe nem jut elég munkás?

Szecsa 10-22-2006 07:15

A bank eseten es minden mas epulet eseten csak annyi nem mukodik, amennyire nem jut ember.

Kubbi 10-22-2006 07:19

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 36707)
A bank eseten es minden mas epulet eseten csak annyi nem mukodik, amennyire nem jut ember.

Igen én is ettől féltem. :D Ez a logikusabb...

Synkel 10-23-2006 04:00

Szerencséről csak annyit, hogy nekem rendszeresen előfordult, hogy mikor már párszpr beseregeztem egy orihoz, és kezdett érdekesen kinézni a gömbje, valami varisféle a környéken beverte hekire. Se nekem se neki nem volt ez szerencse, bár neki inkább az, mert a vége úgyis az lett volna, lefeljebb én még mészárlom előtte egy darab ideig... Szal télleg vannak külső tényezők jksz nélkül is.

Az meg szerintem mindegy, hogy ík-ló, vagy íj elit. Nyertünk is vesztettünk is háborút mindkét fajta ellen, és nem az éplista döntötte el egyiket sem.

Valezius 10-23-2006 09:46

Üdv!

Szerintetek érdemes valakit mészárolni (mondjuk az élvezet kedvéért), ha korántsem biztos, hogy fogok ellene földszerző, vagy mégegy zsákmányszerző hadjáratot indítani?

tompoe 10-23-2006 10:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 36872)
Üdv!

Szerintetek érdemes valakit mészárolni (mondjuk az élvezet kedvéért), ha korántsem biztos, hogy fogok ellene földszerző, vagy mégegy zsákmányszerző hadjáratot indítani?

miért ne? morálnövelésre jó... igaz lehet hogy utána visszanyal a fagyi és ha van szövije, akkor visszajönnek rá és kialakul egy szép kis szöviháború :D

Dragi 10-23-2006 11:59

Quote:

Originally Posted by tompoe (Post 36890)
miért ne? morálnövelésre jó... igaz lehet hogy utána visszanyal a fagyi és ha van szövije, akkor visszajönnek rá és kialakul egy szép kis szöviháború :D

Szerintem élvezeti öldöklést rendezni hülyeség :p akkor már inkább fosztogatás elveszed a javait de mégse károsítod annyira :p

petyac 10-23-2006 15:23

Egy olyan kérdésem lenne hogy mennyi torony kell a védelemhez 10 v. 15%?Mert mindenki mást mond!

Dragi 10-23-2006 15:34

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 36941)
Egy olyan kérdésem lenne hogy mennyi torony kell a védelemhez 10 v. 15%?Mert mindenki mást mond!

amelyik a szimpibb :D

Killer 10-23-2006 15:36

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 36941)

hát ez nagyon sokmindentől fögg!!fajod,ori beállítottsága,mf vagy szövitag stb...kicsit részletezz:D

All times are GMT +1. The time now is 12:06.