![]() |
Így van ahogy Szamóka mondja, egyszerűen megírod a főnöködnek, hogy wellness optimalizálás miatt ilyen alacsony a wellnessed, de mindig akkor dolgozol, miután kórházzal felvitted 100-ra. Ő csekkolja, hogy tényleg így van-e, aztán nem hiszem, hogy ki fog rúgni. Én is így szoktam dolgozni, de nemhogy nem rúgtak ki érte, hanem simán szoktam olyat csinálni, hogy elmegyek másik országba ütni, visszajövök és visszavesznek ugyanahhoz a céghez, mivel megéri nekik, ha mindig 100as wellnessel dolgozok és nem hagyok ki egy napot sem.
|
Quote:
wellness increase = (1.5 - (current wellness/100)) * wellness bonus points ebben a wellness bonus megegyezik a kaja és a házad szintjének összegével |
Quote:
|
Quote:
|
Tehát azt mondjátok, hogy:
55 wellness, +5 jön q5 ház + q1 kajával. Lesz 60. Ütök egyet. Gyógyítok 50-et, dolgozok, edzek, és ütök még 4-et...És megint 55-ön vagyok...Hmm, ez tetszik. :) Köszi a segítséget... Már csak az a gond, hogy egy ház durván 45 goldba kerül, aminek a közelébe sem vagyok. :D Van 20 goldom és 160 HUF-om...Úgyhogy felejtős. :D Még egy Q2 ház + Q4 kaja minden nap kombó finanszírozható lenne úgy 2 hónapig a pénzemből napi 5 db Q1 fegyóval, de ez is így elég necces... Hiába olcsó minden (gazdasági válság eRepen), egy átlag játékosnak asszem sosem lesz annyi pénze, hogy kényelmesen üthessen minden nap 5-öt... Nah, mindegy. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote: