Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

Von 10-14-2009 13:17

Így van ahogy Szamóka mondja, egyszerűen megírod a főnöködnek, hogy wellness optimalizálás miatt ilyen alacsony a wellnessed, de mindig akkor dolgozol, miután kórházzal felvitted 100-ra. Ő csekkolja, hogy tényleg így van-e, aztán nem hiszem, hogy ki fog rúgni. Én is így szoktam dolgozni, de nemhogy nem rúgtak ki érte, hanem simán szoktam olyat csinálni, hogy elmegyek másik országba ütni, visszajövök és visszavesznek ugyanahhoz a céghez, mivel megéri nekik, ha mindig 100as wellnessel dolgozok és nem hagyok ki egy napot sem.

Xeper 10-14-2009 13:18

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 225645)
A különbség csak annyi, hogy a háznak egyszeri költsége van.)

És ez a különbség néhány év alatt akár meg is térülhet :D

wellness increase = (1.5 - (current wellness/100)) * wellness bonus points

ebben a wellness bonus megegyezik a kaja és a házad szintjének összegével

szamóka 10-14-2009 13:19

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 225645)
A legtöbb cégvezetővel meg lehet értetni, hogy nem azért kicsi a wellness, hogy kibabrálj vele, hanem azért mert spórolsz. Amióta a céges oldalon nem csak a wellness látszik, hanem a napi termelékenység is, azóta magyarázkodni se kell. Az eredeti kérdésedre reagálva: q3 ház q3 kajával másnapra sz 55-ös wellnesst 60,7-re emeli, 95-ös wellnessből 100-as q5 ház q4-es kenyér kombóval hozható ki (Ugyanezt produkálja a q4 ház, q5 kajával is. A ház minőségi szintje hozzáadódik a kajáéhoz, azaz pl q2 ház q2 kajával annyit tud, mint a q4 kaja ház nélkül. A különbség csak annyi, hogy a háznak egyszeri költsége van.)

A zárójeles megjegyzés értelmében a q5 ház q1 kaja az optimális megoldás, 55-ös wellnessre.

szamóka 10-14-2009 13:21

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 225647)
És ez a különbség néhány év alatt akár meg is térülhet :D

wellness increase = (1.5 - (current wellness/100)) * wellness bonus points

ebben a wellness bonus megegyezik a kaja és a házad szintjének összegével

Behívtam 6 embert és meg is volt a q5 házam ára.

Dus 10-14-2009 13:45

Tehát azt mondjátok, hogy:
55 wellness, +5 jön q5 ház + q1 kajával. Lesz 60. Ütök egyet. Gyógyítok 50-et, dolgozok, edzek, és ütök még 4-et...És megint 55-ön vagyok...Hmm, ez tetszik. :)

Köszi a segítséget...

Már csak az a gond, hogy egy ház durván 45 goldba kerül, aminek a közelébe sem vagyok. :D Van 20 goldom és 160 HUF-om...Úgyhogy felejtős. :D

Még egy Q2 ház + Q4 kaja minden nap kombó finanszírozható lenne úgy 2 hónapig a pénzemből napi 5 db Q1 fegyóval, de ez is így elég necces...

Hiába olcsó minden (gazdasági válság eRepen), egy átlag játékosnak asszem sosem lesz annyi pénze, hogy kényelmesen üthessen minden nap 5-öt...

Nah, mindegy.

Von 10-14-2009 13:52

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 225649)
Behívtam 6 embert és meg is volt a q5 házam ára.

Szintén :) Ennyi ;)

szamóka 10-14-2009 13:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 225651)
55 wellness, +5 jön q5 ház + q1 kajával. Lesz 60. Ütök egyet. Gyógyítok 50-et, dolgozok, edzek, és ütök még 4-et...És megint 55-ön vagyok...Hmm, ez tetszik. :)

Köszi a segítséget...

Már csak az a gond, hogy egy ház durván 45 goldba kerül, aminek a közelébe sem vagyok. :D Van 20 goldom és 160 HUF-om...Úgyhogy felejtős. :D

Még egy Q2 ház + Q4 kaja minden nap kombó finanszírozható lenne úgy 2 hónapig a pénzemből napi 5 db Q1 fegyóval, de ez is így elég necces...

Hiába olcsó minden (gazdasági válság eRepen), egy átlag játékosnak asszem sosem lesz annyi pénze, hogy kényelmesen üthessen minden nap 5-öt...

Nah, mindegy.

Kell 3-4 cimbora, akik nem akarnak játszani, de vagytok annyira jóban, hogy 7-8 napig kétszer kattintanak neked. Ha megvan a 6. szint megkapod utánuk a 15-20 goldot, plusz elküldik azt a 15-20 goldot, amit ők kapnak.

Von 10-14-2009 13:57

Quote:

Így igaz :)

Quote:

Én 34 goldért vettem anno Iránban :) Meg kell nézni hol a legolcsóbb, tuti nem a magyar q5 ház az. (Azért 10 golddal drágábbért nem veszek csakazért is magyar terméket, pedig azt szoktam mindig)

Quote:

Ha veszel, szerintem csak q5 házat vegyél, megéri, akkor arra már sose többet nem kell költeni, és tényleg szépen viszi fel a wellnesst

Quote:

Ja, és akkor most gondolj bele, hogy mennyi q1 fegyót termelnél akkora manu skillel ami van neked. Tuti sokkal többet, mint amennyit el tudsz ütni, naná, hogy gazdasági válság van :)

Dus 10-14-2009 14:10

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 225653)
Kell 3-4 cimbora, akik nem akarnak játszani, de vagytok annyira jóban, hogy 7-8 napig kétszer kattintanak neked. Ha megvan a 6. szint megkapod utánuk a 15-20 goldot, plusz elküldik azt a 15-20 goldot, amit ők kapnak.

És azt is meg lehet csinálni, hogy másik mail címre, de magamnak küldöm a meghívót?? Az jobb lenne. :D

szamóka 10-14-2009 14:19

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 225655)
És azt is meg lehet csinálni, hogy másik mail címre, de magamnak küldöm a meghívót?? Az jobb lenne. :D

Meg. Csak arra kell figyelned, hogy az eredeti karaktered és a multijaid között ne legyen közvetlen kapcsolat(közös IP cím, közvetlen donate, stb). Ha ezt meg tudod oldani, akkor hajrá. Ha nem tudod megoldani, akkor ne csináld, mert permaban jár multizásért.

All times are GMT +1. The time now is 20:55.