![]() |
Quote:
Már vagyunk vagy 20-an, és baromi nagy a város ;) |
Quote:
Lehet csak simán elnéztem valamit, de azért ezt nem olyan könnyű félrenézni :D |
A tanulási szükségletet mindenkinél ismét levettem.
|
Ati, 51 banditát lenyomtunk Phoval és kb 10 mp volt egy csatakör a sok kiírás miatt :D
|
Quote:
|
Quote:
És mindegyik körben varázsoltam, pedig 10 mp-ként nyomtam kb a csináld gombot... És Pho is kb akkor fejezte be a csatát amikor én, szóval nincs gond a sebességgel Nálam, valószínűleg ... |
Quote:
|
Ati, a banditák csak egymással kellene, hogy haverkodjanak? :DDDD
Csakmert én felrúgtam egy macskát, és ezután rámcuppant 3 bandita, és megpróbáltak megkéselni... :D Ez így jól van? |
Quote:
És kb 10 mp volt a csatakör és minden körben varázsoltam, pedig kb 10 mp-nként nyomtam a gombot, és ha tényleg 3 mp alatt lement egy csatakör, akkor csak minden 3. körben írta volna ki, hogy varázsoltam, de nem így volt! Amúgy 8 megabit le és 1 megabit fel az internet sebességem. Ha ez nem elég, akkor igen kevesen fognak tudni normálisan játszani a játékkal...Csináltam speedtesztet is, és alátámasztotta, hogy nincs gond épp a nettel. 7,9 megabit volt lefele és 0,92 felfele a sebesség... |
Gee3 (#16) megvágta a banditát.
Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Nem sikerült megvágni a banditát. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. A bandita megütött. 6 életerőt vesztettél. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Nem sikerült megvágni a banditát. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Kivéded a bandita támadását. Kivéded a bandita támadását. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütött. 5 életerőt vesztettél. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. A bandita megütött. 5 életerőt vesztettél. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütött. 6 életerőt vesztettél. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütött. 4 életerőt vesztettél. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. A bandita megütött. 3 életerőt vesztettél. A bandita megütött. 7 életerőt vesztettél. A bandita megütött. 2 életerőt vesztettél. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. Kivéded a bandita támadását. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. A bandita megütött. 6 életerőt vesztettél. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. A bandita megütött. 1 életerőt vesztettél. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. A csatáért 7 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A macska élettelenül esik a földre. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Kivéded a macska támadását. Kivéded a bandita támadását. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Megrúgod a macskát. 3 életerőt sérült. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Kivéded a macska támadását. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütötte Gee3 (#16)-t. Kivéded a bandita támadását. Megrúgod a macskát. 3 életerőt sérült. Gee3 (#16) megvágta a macskát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Kivéded a macska támadását. Gee3 (#16) csatlakozik a csatához. Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska |
All times are GMT +1. The time now is 10:32. |