![]() |
vagy legyél tűzvarázsló! émmajd festegete minden színűre a tűzlabdácskáid hogy a célpontiok örömüket leljék bennük:D
|
Cép reggelt a kedves bandának :D:D:D ahogy látom már megy a hitéleti vita :)
Chris :) Morgena papnéni, lehet, h jobban bírná a gyűrődést mint izomállat :D:D:D Majd támogatod a Krad papot és az mesél neked mindenfélét (ha megunod akkor 185 Tp-t kapsz ha átvágod a torkát :) + az utastársak is beszálnak sztem valamennyi pénzdíjjal :) Vagy pl gondolj egy huzamosabb idejig sötét hejra :) Csak annyi idejig sötét, amíg garantáltan minden fáklyája elfogy a csapatnak, meg már tűzt senem tud senki varizni :D Persze pont akkor jön a szakadékos útelágazós rész :D Meg az ellen. Mongyuk pici mérges pókokkal amik nem bírnák a fényt :) Jajj de miket is beszélek! Rocc meszélő! Pfujjj... :):) Pettyes: még lehet jelkezés simán :) Az már most teccik, h a másik buliba van 1 azaz 1 db varizós kari (akiről tunni, h az) itt meg per pill egysenem aki nem tud :) |
Quote:
|
Szia!
Akkor egy galadiátorral beállnék, ha belefér. Látom, hogy mindenki manapazarlóval lesz:). Ahogy olvastam, úgyis kellene egy nyílfogó nekik!:) Lehet tudni valamit a kalandról vagy csak annyit, hogy Ifinben kezdődik, illetve zajlik? |
Quote:
|
Z a VérGyöngyTyúkok Ura: második törvénykönyv is játszik, vagy csak az alap zöld?
Chris: Legalább mi papok tartsunk egybe:D (úgy nagyjából:) ) Pettyes: Én úgy látom azért még elég "képlékeny" a csapat. De támogatom a gladiátor ötletet. Csak ha lehet legyen istenfélő, mondjuk nem hátrány, ha valami normális istent tisztel, pl pyart :D |
Quote:
|
Még régen volt egy kaland, ahol ép egy új KM-et teszteltünk.
Mondta, hogy elég halálos a világa, szal legalább 1 gyógyítani képes pap legyen a csapatba. Persze nem akart senkisem nyomi pappal lenni, mindenki másra vágyott. Egy idő után beadtam a derekem, és Kyel pap lettem. Erre meg a többiek annyit variáltak, hogy végül nem tudtam egyiket sem gyógyítani, mert más (nem pyar) isteneket imádtak...:D Tényleg jó volt, így legalább több gyógyerő jutott magamra, így én túl is éltem. :cool: |
Nálunk DnD3-ban van egy srác, aki mindig papot játszik (egyik kalandban Obadai, másikban Pelor papot). Nem mintha ez lenne e kedvenc kasztja, de mivel más nem vállalta, így mindig rá maradt. Mondjuk a papi varázslatokat már jól megtanulta... :D
|
Pap vhogy sose jött be, túlságosan kötött az etikett... egy ideig mindig vagy harc vagy kardművész voltam /persze, ert az még a papnál is kötöttebb:D / de mostanság nagyon ráálltam erre a bárd/illúzionista vonalra:)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:09. |