![]() |
Quote:
|
Hosszú de olvasd el légyszi
Sziasztok!
Először is azzal kezdenék hogy 2/B-be volt hullám(csak úgy "szórakozás" céljából) de semmit nem lehetett vele csinálni, ugye szövibe nem kell halott szóval vakon semmi. Aztán számolgattam most miközben olvasgattam a hszeket, és a kis szomálosamt most megosztanám veletek mert nemkizárt hogy tévedtem a számolás következö képpen van védelem: csak a teki és faji bónuszok vannak beszámolva Elf 1,82 Ork 1,4 Félelf 1,43 Törp 1,4 Gnóm 1,5 óriás 1,495 ember 1,3 HULLA 1 Támadás: csak a teki és faji bónuszok (vari és tábik nélkül) elf 1,4 ork 1,82 félelf 1,3 törp 1,4 gnóm 1,5 óriás 1,495 ember 1,3 HULLA 1 emelett ugye többi fajnak ott van a lakiteki ezzel a következőképpen alakulnak a támadó/védő egységek száma védő: elf 3785,6 ork 2912 félelf 3203,2 törp 3494,4 gnóm 3600 óriás 3348,8 ember 2704 ez 40% barakk mellett van a hulla 70% barakk 2800 támadásnál elf 2912 ork 3785,6 félelf 2912 törp 3494,4 gnóm 3600 óriás 3348,8 ember 2704 hulla 2800 mégegyszer!!! ezek nempontos adatok csak arányosak a hullának legtöbb problémát az okozza hogy semmire se jó varizzák szét tolizzák szét nembaj, de akkor kapjon egy 30-50% közötti féröhely bónuszt mert pl ha 70%barakk és 50 féröhely az 3500ra módositja a támadó egységek számát amit az elözö számokhoz jól tudtok hasomlitani !!!!!!40% barakk !!!!!!! szal kicsit több mint egy törpnél de felhúz +1 barakkot és máris nincs elég,szal még ezis marha kevés térkapu felderitést pedig szivbaj nélkül kilehetne terjeszteni szövire is , a távolbalátás is szövire megy miértne mehetne ezis???????? 30%os védelem bónusz pl.: nem alszanak igy mindig figyelnek :) összefoglalva: adnék nekik egy alap 15% haderö bónuszt támadásra alap védelmet (30%) 30-50% féröhely többlet és a térkapufeldetités szövire terjeszteni , lehetne ez a speciáli képessége hogy: Ha a szövetségben van élőhalott akkor a térkapufelderités teljes szövetségen felderiti azt hiszem mindent érthetően leírtam,de már elég fáradt vagyok így szóljatok ha valamit nagyon elszámoltam és kijavítom, és várom építő és "romboló" hozzászólásaitokat :D Üdv Spanyesz |
Akkor már a térkapuk felderítése elmondhatná, hogy a szövetségeshez viszonyítva pl 6körről alulról, nyitott tk van, és máris sokkal könnyebb kideríteni, hogy ki is a lopós
|
Quote:
|
Hozzátenném, hogy az is probléma, hogy szinte semmivel nem lehet hullában pénzt keresni, annyit lopják. Van nekem is egy poén hullám, és boldog- boldogtalan bejön lopni, hiszen mindenkinek megéri, aki sehova máshova nem fér be. Ha tekercseim lennének, akkor azt vinnék de nagyon, ha bányáim lennének, akkor azt (1 bányám van, így is végiglopnak rendszeresen, lopásonként 1-et zsákmányolva...), marad a piaci ügyeskedés, és a napi képzés eladása. Ezen felül jön a hadi gyengesége még, amiről eddig szó volt.
A szövi szintű tk felderítést nem támogatom (az így sem túl jó helyzetben levő tolvajokat tovább gyengítené), egy plusz varázslatot viszont igen, mégpedig egy olyat, ami a szövetség hulláján derít kaput. Senki máson. Betegség erősítést +seregenként, kis lakóhely bónuszt és haderő bónuszt ha kapna, még akár használhatóvá is válna :) A védelmet nem feltétlenül kellene erősíteni -a hulla védelme a betegség :) 500 kör alatt nem támadtak meg úgy, hogy az ország 20%-a volt romokban -végig gyújtás, rengetés-, vagy használhatatlanul -tanya, kocsma, templom- egy sikeres támadás után. Egy épkézláb szövetség legalább 4 sereggel verhetett volna be. Nem keresztbe, hanem folyamatosan, mert semmi pénzem nem maradt, az épülés nagyon lassan ment (ez volt a ~500 kör). |
Quote:
maximum készüliben nem:) |
Quote:
|
Quote:
A lopásról pedig ezt muszáj beírnom, előző hsz-em óta történt: Elloptak 0 bála ételt, 1 tábla agyagot, 1 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet! Minden órában lopnak többet is, még ilyenkor is... |
Quote:
|
hmhm, akkor külön variban hullára ,a lényeg hogy meglehessen vhogy tudni
|
All times are GMT +1. The time now is 06:04. |