![]() |
Quote:
De ez a 4,294....milliárd segély nem lenne átlagos. Egy másik irásodra: Mindenki megtalálhatná a módját,hogyan is érjen el ingyenpénzt:)(ha nem is sokat de valamennyit) Vityu: 90% veszetséggel aki tartelékot akar ott gyüjteni és nem segélyt hát : Hajrá! |
Quote:
De ez más tészta. A normál játékban 90% veszteség mellett nem pakolnék oda semmit. Kivéve, ha feljutok A topjába, és túl tudok élni fordulásig. Mert akkor hirtelen telenyomnám a segélyemet. De nem lehet lehozni 5. szintre. Tehát feleslegesen nyomnám tele. Innentől kezdve normál játékban 10:1 aránnyal nem használnám. kivéve, ha baromira unatkozom, és 5. szint alján 200 hekin eltermelgetnék... De azért érzed, hogy ez irreális. :D |
Quote:
( pedig a 0,1% fordítható rész nem sok... most vipesként olyan, mintha 0,3275%ot pakolnék, csak éjjel1ig kell lennem) |
Nekem nem tetszik ez a segélykeret.
Játék alaphangulata hogy a pénzed soha nincs biztonságban, bármikor kifoszthatnak. Ha biztos pénzt akarok, akkor építek bank-ot. Túl könnyű lenne a játék, túl sok variáció keletkezhet. Még akkor is ha 90%-a elveszne az összegnek. |
Quote:
A javaslat lényege, hogy esetleg Te is közéjük tartozhass. |
Quote:
Ezzel a módosítással szerintem pont hogy kiegyenlítődnének a különbségek az induló és a régi orik között. (Főleg ha az 5. szintre nem lehet szemmel együtt elfordítani a teljes segélyt. Akkor aztán totál egyenlőség jelet lehetne rakni a kezdő és a régi orik között. Legalábbis ezen a téren!!) |
(Közérdekű érdekesség:
jelenleg 3 olyan országról tudok, amiben már most csorog a segély. Az így néz ki: Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 4.294.967.295 arany áll rendelkezésedre.) |
Quote:
|
Nem mérvadásnak szántam. Csak annak, nehogy valaki azt higgye, hogy sok ilyen ország rohangál. Azért is írtam picivel.
|
Lassan ez a téma is a végéhez közelít, úgyhogy akinek még ezzel kapcsolatban véleménye, javaslata, ellenvetése van, az most írja meg.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:27. |