![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem nem gondolod jól. Legközelebb is lesz mellette erdő, de azt majd megint elbontod ha neked csak kőbánya kell:) A találati arány nem változik attól, hogy te milyen arányban tartasz meg ténylegesen bányákat. |
Quote:
Ez az a találati arány, ami mind felfedezéskor, mint a törpe speciális új funkciójakor érvényesül. Természetesen ezzel is elérhető, hogy az összes bányád kőbánya legyen, hiszen ami nem az, azt lebontod, és addig keresel újakat, amíg ezt a célt el nem éred. |
Most akkor kérdezek egy hülyeséget. Ami viszont ezesetben foglalkoztatja az agyam.
Ugye ha indítok egy orit, kapok 3 bányát, és lelőhelyeket mellé. Különféle arányban. Azok az eredeti lelőhelyek mutatják az országnak ezt a bizonyos alap arányát?? És ha mutatják, akkor : mi van a zérózott orikkal, ahol minden bányából 3 van, és nincs ilyen arány? Hiszen egyáltalán nem is kapok mellé lelőhelyet... (több kérdés lett a végére:p) |
Szerintem nem gondolod jól. Az országoknak minden szinten más-más meghatározott felfedezési arányuk van. Ez minden országnak egyedileg van beállítva. Az országodban található bányák ezt nem befolyásolják.
Pl.: 5-ös szint 10% eséllyel találsz köbányát, 30-cal fatelepet, 45%-kal drágakőbányát ...stb.. 4-es szinten 45% köbánya, 30% drágakő, 10% fatelep .... Ezek az arányok egy szinten mindig azonosak maradnak. Ha egy bizonyos bányát akarsz, csak akkor addig kell felkutatni amig nem találsz. A többit pedig mindig felépíted, majd lebontod és újra kezdődhet a kutatás. Így lehetséges az, hogy egy köbánya felkutatása akkár 10-15 ezer katonádba is kerülhet ha túldrágán lesznek megállapítva a katona igények. ui.: lassú voltam a többiek megelőztek :( |
Quote:
|
A katimennyiséget és a 15%-bányákat is elfogadhatónak tartom és támogatom.
|
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és reakciókat, ez a modul is elkészült, és a következő módosítások alkalmával játékba kerül.
|
Mi is köszi :)
|
All times are GMT +1. The time now is 00:21. |