Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

proff9 03-23-2008 23:06

távolbalátás

Csak a távolbalátással kapcsolatban mi lenne, ha azt írná ki, hogy kb. 2 vagy 3 kör múlva érnek ide a támadó seregek?
Esetleg ténylegesen megtörténne, hogy néha véletlenszerűen (1 órával) később történne a támadás.

Ezzel talán el lehetne lehetetleníteni a script írókat, hiszen így mindenkinek egyenlő esélye lenne, mert senki sem tudná kiszámítani, hogy mikor fog később beérni a támadó sereg.

Ati 03-24-2008 03:59

Quote:

Originally Posted by proff9 (Post 166667)
így mindenkinek egyenlő esélye lenne, mert senki sem tudná kiszámítani, hogy mikor fog később beérni a támadó sereg.

A Hódító egy stratégiai játék. Ha szerencsejátékokat szeretnél játszani, akkor tudom ajánlani a lottót.

A Hódító fejlesztésénél az elsődleges szempont a kiszámíthatóság, ezért nem olyan irányba haladunk, ami kiszámíthatatlanná teszi a játékot.

Ez olyan, mintha sakkban általában L alakban lehetne lépni a lóval, néha viszont átlósan is.

Druida 03-24-2008 08:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166708)
A Hódító egy stratégiai játék. Ha szerencsejátékokat szeretnél játszani, akkor tudom ajánlani a lottót.

A Hódító fejlesztésénél az elsődleges szempont a kiszámíthatóság, ezért nem olyan irányba haladunk, ami kiszámíthatatlanná teszi a játékot.

Ez olyan, mintha sakkban általában L alakban lehetne lépni a lóval, néha viszont átlósan is.

Ez szép volt Ati :D:D:D:D:D

J.Ati 03-24-2008 12:46

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 166732)
Ez szép volt Ati :D:D:D:D:D

:D:D:D
Én is szétröhögtem magam,amikor olvastam csak nem akartam offolni.
Most is bocsi érte..

richardka 05-14-2008 12:24

Quote:

Originally Posted by proff9 (Post 166667)
Csak a távolbalátással kapcsolatban mi lenne, ha azt írná ki, hogy kb. 2 vagy 3 kör múlva érnek ide a támadó seregek?
Esetleg ténylegesen megtörténne, hogy néha véletlenszerűen (1 órával) később történne a támadás.

Ezzel talán el lehetne lehetetleníteni a script írókat, hiszen így mindenkinek egyenlő esélye lenne, mert senki sem tudná kiszámítani, hogy mikor fog később beérni a támadó sereg.

persze 2 vagy 3 kör mulva:)) ember, akkor mikor hivjam pl szövim védelmét??:)) ott is beálithato lenne mi hogy 2-3 mulva ér ide:))

háát ez nem semmi javaslat, azért szavazást ne csinálj belőle
sööt hogy jol kiszurjunk a fránya scriptel mikor már 1 körre vannak akkor a köv távnál kiirja az ellen hazament, mert otthonhagyta a fegyvereit, de a mai nap meg fog támadni, csak elöször megtömik a majmot:D

humoros lenne a hoditó:)

Annyira nem kell tulreagálni ezt a dolgot, szerintem. meg ennyire rémképeket már ne lássunk:))

Redback 05-14-2008 13:33

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 174667)
persze 2 vagy 3 kör mulva:)) ember, akkor mikor hivjam pl szövim védelmét??:)) ott is beálithato lenne mi hogy 2-3 mulva ér ide:))

háát ez nem semmi javaslat, azért szavazást ne csinálj belőle
sööt hogy jol kiszurjunk a fránya scriptel mikor már 1 körre vannak akkor a köv távnál kiirja az ellen hazament, mert otthonhagyta a fegyvereit, de a mai nap meg fog támadni, csak elöször megtömik a majmot:D

humoros lenne a hoditó:)

Annyira nem kell tulreagálni ezt a dolgot, szerintem. meg ennyire rémképeket már ne lássunk:))

Gratulálok, már mindenki elvetette egy jó ideje, de te azért még1szer leírod...

richardka 05-14-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174691)
Gratulálok, már mindenki elvetette egy jó ideje, de te azért még1szer leírod...

Na látszik ma rohantam mindenhova:)) elnéztem a dátumot:))

Redback 05-14-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 174737)
Na látszik ma rohantam mindenhova:)) elnéztem a dátumot:))

Jah akkor oke :) és bocsi :)

All times are GMT +1. The time now is 13:27.