![]() |
Quote:
Nos az, hogy mindenki utál emeletes marhaság. Több mint 1000 regisztrált tagja van a külső fórumnak és bárhogy is kerestem nem találtam egyetlen olyan beírást sem ami ezt álításodat alátámasztaná, pedig igyekeztél tenni ennek érdekében :D Tudod ez egy fórum és itt mindenkit az írásai alapján ítélnek meg... másképp nem is lehet, hacsak a fórumozók személyesen nem ismerik egymást. Fogadj el pár jó tanácsot: -amennyiben nem értesz egyet valakinek a véleményével próbáld tapintatosan közölni, ugyanis mivel a közlési forma írásos, ezért a gesztikulácíó majdhogy nem lehetetlen. Smiley-kkal ugyan lehet kicsit korigálni, de ha valaki nem használja, akkor a véleményét bárhogyan lehet értelmezni (fenyegetően, rosszindulatúan, viccesen, stb), de legtöbben a legrosszabra gondolnak. -Ha nincs az érdeklődési körödnek megfelelő topic indits egyet. Tuti, hogy találsz olyan emberkéket akikkel megoszthatod a nézeteidet. -Felesleges dícsérned magad, hogy milyen szép + jó vagy úgysem hiszi el senki, ha viszont az ellenkezőjét írod mindenki hinni fog neked, aminek Te sem örülnél :D -És végül, ha ILLUSZTRÁCIÓS PÉLDA: ha van egy greenpeace-es topic és ott azzal akarsz bevágódni, hogy milyen híres bálnavadász, erdőírtó stb vagy... hát inkább ne írj egy betűt se. No a lényeg, hogy nincs harag, de ezeken a dolgokon elgondolkodhatsz egy picit. Ártani nem ártahat ;) Nem csak a 20 éveseké a világ :p :D :D |
Quote:
|
Hehe, most mutatkozzak be?
Nyah jó:) Asszem sokan ismernek, tán személyesen is. Civ vagyok, magyarhangom Jani:) Szegeden élek, perpill, 21 éves recepciós vagyok a (ez itt nem a reklám helye) Panzióban :) Hobbijaim a minden, ami nem meló, zenében D. Rózsitól a Cypress Hillig minden:) Kérdés van? Akkor megtaláltok, ha akartok:) Píísz:) |
Quote:
Ömm.. én ugye inkább ne mutatkozzak be ? :rolleyes: :D |
Quote:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
Hát szijja Ati :D :p :D |
Off: Ezek szerint Deni lány:D
|
Quote:
Engem nem köszöntött...akkor most ez sértés vagy elismerés? :confused: |
Quote:
Quote: