![]() |
Quote:
|
Quote:
nekem volt elfem egész sokáig, és más tolis orim is, és szerintem ha azt mondom 5 házat begyujtottam, sokat mondok... |
Quote:
amúgy egyetértek, ezért tetszett nekem mégjobban ez:D de én mindenkép a 2x-es szorzót támogatom, mert különben elég gyenge lenne a malusz... 30/30as aránynál sem érné el a 80%-ot... |
Ati amúgy én még kiváncsi vagyok a konkrét agályaidra és érveidre hogy miért ne a tornyos, mert könnyebben tudnánk meggyözni egymást ez ügyben, lényegében mondhatunk sok okoságot, ha pont arra nem tudunk érvelni ami miatt neked nem tetszik. illetve te is mondj olyan érveket ami miatt mi is eltántorodunk az ötlettől
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem mondtam hogy reális vagy hogy megéri,de ha vki nem tud mit kezdeni a pénzével és az idejével... |
nekem már minden mind1
csak legyen végleges, mert csak múlik az idő, s nincs változás, csak a szivacs alkalmazkodom bármihez, ha tudom mihez de ha nincs mihez, akkor csak tűrőm, hogy mindenki gátlástalanul lealázon ez folyik x ideje legyen x, y, vagy z átépítek, törlök, vagy újrázok!!! tökmind1 de amíg nincs végleges, addig nem tom mit is tegyek a szájtépést követhetnék a tettek |
Quote:
mintha nem láttál volna mostanában nulla házas, nulla tanyás orit... :p |
| All times are GMT +1. The time now is 07:02. |