Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak finomítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1788)

Kutyuleee 05-14-2007 23:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96287)
Értem, hogy mit mondasz: a legjobb védekezés a támadás, legyen valami elrettentő erő, és ne mindenki szerencsétlen elfet támadja. De: van szövije, aki vissza tud támadni. Ha nincs, ami teljesen reális lehet, akkor pedig teljesen mindegy milyen faj, úgyis lesz, aki átmegy rajta, ez az MF-ség velejárója (de még a szöviségé is).

a különbség hogy míg a többi faj, (a hulla kivételével), vissza tud hatákonyan támadni (itt nem a kezdő óriás tolvajokra gondolok) valamilyen harcnemben, ha hadilag nem is, (nem kisér, mert full ijjas és nincs kpje seregcserére/nincs piacon paci stb...) akkor is vagy variban, vagy toliban ,de tud kárt okozni a másiknak, az Elfnél mi van most. megtámadja egy erős szövi sereg, nincs kpje seregcserére??? hát akkor irány gyújtsunk fel 3házat, meg rengessünk 2öt és már a védelemvarira se marad készüli, nemhogy a fantomra... nah bumm sokat értünk vele.

Zsáni 05-15-2007 00:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96287)
Ugyanakkor ha csak úgy passzióból nekiáll pénzt lopni, abból még haszna is van, és másnak se okoz akkora károkat. Ugyanez gyújtogatásnál például már nem igaz: haszna sincs belőle, és károkat is okoz a másiknak.

A probléma az az, hogy ti skatulyázzátok be az elfet ilyen támadóra, agresszívra, és igazságtalanra...
nekem volt elfem egész sokáig, és más tolis orim is, és szerintem ha azt mondom 5 házat begyujtottam, sokat mondok...

Kutyuleee 05-15-2007 00:02

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 96289)
Itt a *100 a nevezőbe kell... így most igen kicsi maluszt kapna mindenki :D
De szerintem mindenképpen csak a torony aránnyal kelene súlyozni (hiszen ez adja a cementet a betonhoz, amit mindenki sérelmez :) ), már leírtam egyszer hogy miért nem lehetne kicselezni (az volt az egyetlen ellenérv rá) :)

én leirtam, hogy, de kilehet, csak nagy áldozatokkal jár, mert vagy legyengülsz 10körre, vagy óriási aranykészleteket emészt fel...

amúgy egyetértek, ezért tetszett nekem mégjobban ez:D de én mindenkép a 2x-es szorzót támogatom, mert különben elég gyenge lenne a malusz...

30/30as aránynál sem érné el a 80%-ot...

Kutyuleee 05-15-2007 00:06

Ati amúgy én még kiváncsi vagyok a konkrét agályaidra és érveidre hogy miért ne a tornyos, mert könnyebben tudnánk meggyözni egymást ez ügyben, lényegében mondhatunk sok okoságot, ha pont arra nem tudunk érvelni ami miatt neked nem tetszik. illetve te is mondj olyan érveket ami miatt mi is eltántorodunk az ötlettől

Xeper 05-15-2007 00:28

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 96292)
én leirtam, hogy, de kilehet, csak nagy áldozatokkal jár, mert vagy legyengülsz 10körre, vagy óriási aranykészleteket emészt fel...

Nincsen vagy... legyengülsz 10 körre, ÉS óriási aranykészletet visz el.

Quote:

amúgy egyetértek, ezért tetszett nekem mégjobban ez:D de én mindenkép a 2x-es szorzót támogatom, mert különben elég gyenge lenne a malusz...

30/30as aránynál sem érné el a 80%-ot...
Én hármat javasoltam :)

Kutyuleee 05-15-2007 00:34

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 96295)
Nincsen vagy... legyengülsz 10 körre, ÉS óriási aranykészletet visz el.
...

de van vagy:p 18-20körig simán megtudsz csinálni egy tanyafree orit, amiben minimális vagy 0ház van. persze óriási költség ez az idő is rá és lehetséges:D folytatás sztem evidens... szal kitudod játszani gyengülés nélkül:D:D

Xeper 05-15-2007 00:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 96296)
de van vagy:p 18-20körig simán megtudsz csinálni egy tanyafree orit, amiben minimális vagy 0ház van. persze óriási költség ez az idő is rá és lehetséges:D folytatás sztem evidens... szal kitudod játszani gyengülés nélkül:D:D

0 házzal hogy nem vagy gyenge? Körönként fokozol bele 10 körig? :D Teljesen reális ;)

Kutyuleee 05-15-2007 00:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 96297)
0 házzal hogy nem vagy gyenge? Körönként fokozol bele 10 körig? :D Teljesen reális ;)

orkról is halottam aki pont egy tf Elf miatt, majdnem teljesen házfree is lett...
nem mondtam hogy reális vagy hogy megéri,de ha vki nem tud mit kezdeni a pénzével és az idejével...

merlin 05-15-2007 01:25

nekem már minden mind1
csak legyen végleges, mert csak múlik az idő, s nincs változás, csak a szivacs
alkalmazkodom bármihez, ha tudom mihez
de ha nincs mihez, akkor csak tűrőm, hogy mindenki gátlástalanul lealázon
ez folyik x ideje
legyen x, y, vagy z
átépítek, törlök, vagy újrázok!!! tökmind1
de amíg nincs végleges, addig nem tom mit is tegyek
a szájtépést követhetnék a tettek

Hóhér 05-15-2007 05:14

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 96297)

OFF

mintha nem láttál volna mostanában nulla házas, nulla tanyás orit...

:p

All times are GMT +1. The time now is 07:02.