![]() |
tegyük fel televan egy elf varival.... meg van azért pár tolija is. rááll egy félelf lopkodni... csinál az elf egy tolvaj felfedést és lemegy 7-8 % a vagy mennyi:DDD az igen... mire leveszi addigra a félelf szétlopja, ez sztem meggondolatlanság volt kicsit elkapkodtátok...
|
Quote:
Ha találkozol egy agresszív emberrel az utcán, és elkezd ütni akkor nem lehet az a megoldás, hogy ugyis kibírom. Melyik az a harcművészet amelyik nem tartalmaz a védekezés után ellenakciót? Kiherélted az elfet. Ha nem tud ellentámadni akkor előbb utóbb rést találnak a védelmén, és akkor nézheti, hogy szedik szét. Gondoljátok végig. Van két olyan faj,amelyik komoly tolivédelemmel rendelkezik. Azaz nem is védelemmel, hanem kvázi innunissá válhat Gnóm a tekizés ellen, Óriás az általánosabb tolivédelmet kap (a 80% os védelem az közel van az immunitáshoz) Ezek a fajok csak akkor sebezhetők (tekire, ill általános toliakcióval) ha a játékos hibázik. Erre itt az elf, akinek erős védelmei vannak,de a játékos hibáján kívül is sebezhető,mert a 3 támadási felületből mindben nem lehet jó. De 2 támadási lehetőségtől erősen korlátozod. És a sereg: Ha a 3 ik támadási formában jó akar lenni akkor fel kell adni az extra védelmét-a tornyok nagy részét. Kérem gondoljátok ezt át alaposan! |
Quote:
És végül de nem utolsósorban. Az ork ne üssön már, mert mi az h az elf gyújtogat A ban, akkor az ork se üssön, nem igy logikus? Vagy ez jobb: a tolikat leverik de mi az h leverik a toli nem arra van h leverjék hanem arra h lopjon de hát nem tud haladni a drágám mert leverik. Az éremnek két oldala van mégha sokan nem is látják. Tessék ugyanigy szétszedni az orkot is mert miért van az h átüt mindenkit. Agyrém. |
Quote:
hanem az, hogy szerintünk nem egyenlítődött ki a mérleg. |
Quote:
|
Quote:
|
De most komolyan, azért kap az elf ennyi maluszt, mert szegény pára megkapta (30%) azt ami eddig is az övé volt??
Vagy mert a Goldy-t szétgyújtotta A-ban a rajongótábora és az elfek szerencsétlenségére ők voltak többségében mellette. Mekkora mákja van a többi fajnak, hogy a kanyarban sem voltak...:D |
Quote:
Aha KB és egy körben tudsz ártani 3mat.;) Ezám az egyensúly. |
Quote:
ezek után??? még elégtételt se vehet. és mindenki tisztában van vele, hogy a tekizés mennyit árthat. |
öregem, beletelt egy órába, mire utolértem a végét...
a változtatás volumene elgondolkodtató. akárcsak az, hogy alig telt el idő, és már játékban van a változtatás. hogy mindez az A kedvéért, szintén. akik a változtatásért, mitöbb maluszokért kardoskodtak, azok is húzzák most a szájukat... ez sem hagy nyugodni. akkor ez most így kinek JÓ?! a magasztos cél, az Egyensúly is csak egy pofont kapott! /nekem volt elfem. én is tolvajkodtam. mea culpa, én is gyújtogattam, ha a szövinek az kellett. mostantól viszont, mint az már kiemelték páran, nemkívánatos lesz az elf a hullával egyetemben. kár érte!/ |
All times are GMT +1. The time now is 12:35. |