![]() |
Egon.
Ha 50% ot elveszel a törpe földjáből barakkra etc, akkor nagyon nehezen él meg sztem. Pont most járok egy törpivel 600 környékén, de kell termelni vmit, mert 10% fölötti kocsmánál is simán lopkodnak,kell a bevétel. Van kb 12 bányám és 30-35 kovácsom. Tudós személyiséget törpével nagyon nagy rizikónak tartom, mert hiába nagyobb a védelmed, sosem lesz elég nagy.. és nem mindegy hogy a tolik mennyi tekit visznek ki tőled. Nálam az életképes verzió kb így néz ki: 40% körüli kat védelem/ahogy tetszik/ 8% vari 10-12%toli, nem éheztetek mert nem tudnám a raktárakat megvédeni, max 10% termelő/kovács, bánya/ 10-15 raktár, tanya, ház bank. Nem beüthetetlen, de tűrhető, etetni azért napi szinten kell a népet, a tanya kb a seregnek elég. Amikor van pár szabad napod és nem dúl a szöviháború, akkor nagyon vígan élek:-) Hozzáteszem, hogy mindig több lábon kell állni.. tartalék tekiben, 10nap kemény szöviháború sem tudott annyira megrendíteni, hogy hozzá kelljen nyúlni a tartalékhoz, romos orval is termeltem annyit hogy a napi 8-900elitem kiképződjön:-) |
Quote:
Ott a nyersi többletedből jol meg fogsz élni ;) Bár a 40% kat. védelmet, fentebb 45-47%ig szerintem növelni kell majd. |
Quote:
Tudos, ha ugy hadiskodsz es termelsz. Gazdálkodo, ha termelsz es magasabb szinten vagy. |
Csak kíváncsiságból kinek mi a véleménye erről, gyorsban:
Első törpim, úgyhogy lehet valamiből mellényúltam. Törpe Házak 33 17% 2574 lakos Barakk 90 45% 4368 Elit / Lovas Tanya 0 0% 0 Bála/kör Raktár 17 9% 10,55 körre elegendő Nyershely 0 0% 7650 Raktárhely Fegyverh. 0 0% 2550 Raktárhely Őrtorony 20 10% 1248 Íjász Toronyban Templom 15 8% 2340 Varázsló Kocsma 25 13% 1560 Tolvaj Fatelep 0 0% 0 Fa/kör Kövek 0 0% 0 Kő/kör Fémek 0 0% 0 Fém/kör Agyag 0 0% 0 Agyag/kör Kovács 0 0% 0 Fegyver/kör Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Bank 0 0% 0 200 hektár Érték 9514,8 pont Ételfogyasztás: 2 418 Foglalkoztatottság: 97% |
Quote:
Nagyszeru kis torpe banyak es kovacs nelkul, gratulalok :) |
Gnomkent lehet elonyosebb ez a felallas :D
5. szintre szerintem jo ez gnomnak, aztan lehet az torpe :) |
Quote:
Hadisnak készült, tisztában vagyok vele hogy nem a legjobb de unalmas már a sok óriás gnóm, ork, kicsit próbálgatok. Quote:
|
Miert ragaszkodsz a torpehez? :)
Alapvetoen jo ori, csak eleg sokat megkajal szerintem :) |
Quote:
Ellenben tuti nem lesz unalmas jatszani a torpeddel, amikor szetlopnak, es termelesed sincs hogy visszavedd... De ha ez tetszik hajra. Valamint gondolom azert masoltad be ide, mert erdekel masok velemenye is. De azert erdekes hogy elobb kijelented, hogy direkt csinaltal ilyet, mert unalmas a tobbi hadis faj (a hullat ki is hagytad), aztan meg amikor mas is leirja hogy ez gnomkent sokkal jobb, megkerded tole mit csinalna torpekent.... Mit, mit, termelo hadist.... Meg egy elf hadissal is sokkal szivesebben jatszanek, mint a te torpeddel... |
Ja :)
Hasonlot megcsinalni elffel :) Az izgalmasabb lenne! :) és változatos is! |
All times are GMT +1. The time now is 06:47. |