![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez egy kocsmában ugyebár verekedésre ad okot:D:D:D |
Quote:
Aztán tovább iszogatni:D |
Quote:
Spec én nem tapasztaltam meg azt a túl nagy naivitást, sőőt :p Hát igen gondolom 1 nő arra vágyik a h a párja legyen jó szerető, barát ,társ és később apuka.... :rolleyes: és irigylésre méltó ha te most rátaláltál, mert akkor boldog vagy amire mindenki vágyik :) |
Atti gratu ezek jó számok és az arányok se rosszak, bár ivó cimbora mintha kevés lenne picit :D
Spec nekem most nincs igazi barátom, akire így egyből gondolnék... De vannak nagyon régi barátságaim több mint 12 éves barátságok, amik azért most is tartanak, de nem olyan intenzíven, mer ugye ép mindenki a kapcsolatával van elfoglalva és mellette a karrierjével, így kevésbé figyelünk egymásra... szal ha most ég a házam magam oltom :D míg kiírnek a tűzoltók :) Deha legéett akkor tuti alduhatok vmelyiküknél pár napig :) |
Quote:
|
Quote:
Kicsit félreértettél, én az exszerelmemről beszéltem, nem a Gyuláról :) de Gyulától mindezt megkapom, amit írtál :) ööö...nem, még nem apuka :D az exemről annyit írtam, hogy sok bizalmas dolgot meg lehet vele beszélni, és ez jó :) |
Quote:
igen én már azt a Gyulára értettem de úgy látom rá is igaz :) akkor mégsem tévedtem akkorát :) Redback: bocsi, de én nem tartom ivocimborámnak a 40 éves kocsmatölteléket. |
nyha megen mindenkivel minden ok ? :)
én spec marhára izgulok napok óta :D kell az embernek állásinterjúra járni :p tiszta stressz :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:32. |