![]() |
Összefoglaló
A profi építész gyorsan és pazarlásmentesen dolgozik, ezért 20%-kal kisebb az épületek nyersanyagigénye, és 1 körrel hamarabb is készül el az építéssel. Sőt, a bontást is felügyeli és igyekszik megmenteni mindent, ami még használható: a lebontott épületek nyersanyagának 20%-át újra fel tudja használni. |
Quote:
(persze legalabb nem kell tanakodnom mit valasszak 5. szemelyisegnek orknak, sot, lehet elobb is, de ezt tul taposnak erzem) :) |
Quote:
Ezt én nem is támogatom. |
sztem nem rossz ha gyorsan haladsz sokat ütsz :))
|
nekem tetszik, vándor tudós harcos építész ork... nyamm :D
|
nekem tetszik mondjuk az 1 körrel hamarabb épül kiegésziteném azzal hogy a min 7 kör lehet, ergo 6 kör alatt nem tud épiteni
de igy is tetszik |
Quote:
|
Quote:
csak bírja szemekkel valaki:D |
Nekem tetszik ez a személyiségötlet, bár nem használnám, de Ironnak jól fog jönni :)
Élőhalottnak viszont akár első személyiségnek is használható. |
Ez pedig a másik téma, ahol aggodalmak merültek fel: az ork amúgyis gyors építsi idejét túlzás volna mégtovább csökkenteni. A 13 körrel én nem látnék nagy problémát, pláne hogy úgyis érdemes eleve túlórában építeni. Ide be lehet tenni korlátnak, hogy az rk túlóráját nem tudja tovább csökeknteni, szegény orkok már így is túl vannak hajszolva a 7 körrel... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:20. |