![]() |
Quote:
a baráti málusz nálam logikusan az összes orira értendő, akivel bárhol is szöviben vagyok |
Quote:
Viccet félretéve, engem meg az zavar, hogy ha képes vagyok sokkal többet bukni az egészen, akkor más miért nem hajlandó erre. Felütötted, oké, de úgysem leszel ott 5000 körig, nem? A javaslat csak azt szűrné ki, hogy ne legyenek orik a csopik tetején évekig. Pl az anarch, vagy az angol jól el lett szúrva az 1k körös fellépési dologgal, de itt nem erről van szó, továbbra is akármennyi időt lehet lenni egy csopiban, a topban is, csak 5400 top kör után elkezd csökkenni az orid. Megjegyzem, ha van rotáció a csopiban, akkor addigra már rég le is vertek onnan. De még 5400 top kör után is tud ugyanúgy termelni, szal végső soron ha egyből topba megy, akkor is 6 - 7k kört el tud tölteni az ember. Akinek annyi nem elég egy csopiban... |
Quote:
Akinek annyi nem elég, hogy bánya nélkül töltse a köv szintet, az vmit nagyon elszúr. |
Quote:
|
Sztem ettől még senkinek nem kéne bányát tartania, aki eddig nem tartott.
Egy törpét felvinni, s 5k körig termeltetni ezzel együtt is ugyanúgy megéri, mint eddig megérte. Kegyetlenül sokat össze lehet szedni egy törpivel, nagyságrendekkel többet akár, mint egy tekiíróval. Persze az sem árt, ha valaki ügyesen tud játszani a piaccal. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
inkágbb jöjjön föl egy másik orijával, ha annyira szeretne ott lenni - amúgy én óriással is fedezek célzottat ha termelek :p |
Nem csak ütöttem sőt inkább rengeteget fedeztem. És mire annyit katit kitermelsz hogy felmenj 5k földre addig 7-8 k kör lemegy. Mert más a csopi 30% topja meg az igazi top.
Játékidő 1.800 kör 9.746 kör MEGFELEL Maximális föld 600 hektár 5.140 hektár (+28) NEM MEGFELELŐ Top30% ideje 336 kör 9.385 kör MEGFELEL Saját ország a következő csoportban nem lehet Nincs MEGFELEL Na ezért nem tetszik hogy valaki lusta és átakarja irni a játékot. |
Quote:
A legtöbb csopiban jelenleg is annyi nyers van piacon, hogy nem lehet egyszerűen felszedni, s tartósan magasabb árat csinálni! Játszani lehet, felvinni időszakosan az árat, ami vissza is esik 2 - 3 nap alatt. |
All times are GMT +1. The time now is 08:39. |