Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

dreaman68 01-21-2007 20:33

Helyezés: xy
Érték: xy

Szövit alpitok szükség lenne két hadisra és egy tolisra:
-hadis lehet élőhalott,törpe,óriás min.:500elit, legyen a közelben max 4 kör
-tolis min.:500 toli
napi legaláb 2 felépés
(nem vagyok kezdő)

látszik

Xeper 01-21-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 68051)
xy (#z)
2007-01-21 12:56:43
Helyezés: ?
Érték: ?

Tisztelet mindenkinek!
Ha töbre tartod a békés termelést és meglétet akkor te vagy az én emberem,küldj nyugodtan egy MNT-t és én garantálom hogy elfogadom:)
Legalább mi békés országok tartsunk össze:)
További jó hódítást!

Ilyen embereket mi visz rá arra, hogy egy Hódító nevű játékban regisztráljanak?:confused:

Viz 01-21-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 68060)
Ilyen embereket mi visz rá arra, hogy egy Hódító nevű játékban regisztráljanak?:confused:

Ez:

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!
De amúgy én se tennék ilyet a helyébe:D

Xeper 01-21-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 68033)
Szerintem meg nem :)

Ez esetben valóban nem olyan vicces. de még mindig furcsa :)
Ebből is látszik, hogy még nem vették el az írásjogom :D (logikáját mondjuk nem értem, hogy egyik oriból nem írhat.... biztos a másikból kedvesebb a stílusa :D )

BimmBimm 01-21-2007 20:41

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 68060)

Igen, ez egy kicsit ellenszegül a Hódító alapgondolatával, meg nem tudom mi a jó abban ha nem támadsz vagy lopsz vagy valami...

Xeper 01-21-2007 20:41

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 68062)
Ez:

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!
De amúgy én se tennék ilyet a helyébe:D

Valahogy akkoris rátalált a játékar, és valószínűleg a Google nem a következő kulcsszavakra köpte ki a Hódot: békés termelgetés MNT peace teve :D

Dragi 01-21-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 68063)
Ez esetben valóban nem olyan vicces. de még mindig furcsa :)
Ebből is látszik, hogy még nem vették el az írásjogom :D (logikáját mondjuk nem értem, hogy egyik oriból nem írhat.... biztos a másikból kedvesebb a stílusa :D )

pl. 5. szinten kitiltatod magad elveszik az írásjogod feljebb lépsz 4.-be regelsz új orit 5. szinbtre összekapcsolod az írásjog nélküli oriddal akkor annak miért ne lenne írásjoga hisz egy friss ori :) és még bűnlajstroma sincs

dreaman68 01-21-2007 21:31

Helyezés:xy
Érték:xy

Beírná valaki diplomáciára?

"********" jeligére keresnénk egy profi 4. tagot. Mérhetetlen net előtt töltött időkeret :)) .. msn, telefonszám, VIP alap..
Másról alkudozhatunk :)
Ez a sorrend jellemzi a prioritást is, ahogy foglalkozunk az"üggyel" - fél-elf, ember, elf Tolvajt keresnénk.. mondanom se kell, 2 körre légy, vagy 2 nap alatt érj ide.. Ennyit először.. Remélem csak olyanok jelentkeznek akik megfelelnek minden kritériumnak.. :)
Örvendtem...
S.

speciel őt kitiltották a csillagozott rész meg az akinek kell küldeni az ajánlatot. nem egyezik a feladóval

Burning 01-22-2007 16:24

a kitiltásról nem tudtam, de ez egy teljesen elfogadható elvárásokat tartalmazó hirdetés:)

Viz 01-22-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 68066)
Valahogy akkoris rátalált a játékar, és valószínűleg a Google nem a következő kulcsszavakra köpte ki a Hódot: békés termelgetés MNT peace teve :D

Valszeg akkor még az MNT jelentését se vágta:d
Amúgy csak szivattalak, szerintem se játsszon az ilyen:D

All times are GMT +1. The time now is 15:52.