![]() |
Helyezés: xy
Érték: xy Szövit alpitok szükség lenne két hadisra és egy tolisra: -hadis lehet élőhalott,törpe,óriás min.:500elit, legyen a közelben max 4 kör -tolis min.:500 toli napi legaláb 2 felépés (nem vagyok kezdő) látszik |
Quote:
|
Quote:
Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit! De amúgy én se tennék ilyet a helyébe:D |
Quote:
Ebből is látszik, hogy még nem vették el az írásjogom :D (logikáját mondjuk nem értem, hogy egyik oriból nem írhat.... biztos a másikból kedvesebb a stílusa :D ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Helyezés:xy
Érték:xy Beírná valaki diplomáciára? "********" jeligére keresnénk egy profi 4. tagot. Mérhetetlen net előtt töltött időkeret :)) .. msn, telefonszám, VIP alap.. Másról alkudozhatunk :) Ez a sorrend jellemzi a prioritást is, ahogy foglalkozunk az"üggyel" - fél-elf, ember, elf Tolvajt keresnénk.. mondanom se kell, 2 körre légy, vagy 2 nap alatt érj ide.. Ennyit először.. Remélem csak olyanok jelentkeznek akik megfelelnek minden kritériumnak.. :) Örvendtem... S. speciel őt kitiltották a csillagozott rész meg az akinek kell küldeni az ajánlatot. nem egyezik a feladóval |
a kitiltásról nem tudtam, de ez egy teljesen elfogadható elvárásokat tartalmazó hirdetés:)
|
Quote:
Amúgy csak szivattalak, szerintem se játsszon az ilyen:D |
All times are GMT +1. The time now is 15:52. |