Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

empty 12-02-2006 09:29

sziasztok!

előrebocsájtom hogy hullával nem játszottam még, mindig elriadtam tőle.

a gyújtogatás ellen nem tudok javasolni semmit, de az emberlopás ellen igen:
tarson a hulla is kórházat. ha megvan a 300lakosonkénti kórház, a lopott emberek a köv körben vissza fognak jönni... ráadásul az embermennyiség ha jól tapasztaltam a max férőhely fölé is fognak menni.
ugyanitt egy kérdés az okosokhoz: más fórumon felmerült a házfree megoldás. arra lennék kíváncsi hogy elméletileg vagy akár gyakorlatban ki lehet e váltani a házak egy részét kórházakkal? gondolok itt arra hogy mondjuk csak az elegendó ház 80% át tartod a maradék kórház és mégis elég az ember a bevándorlás miatt?

Smooth Scroller 12-02-2006 10:37

senki nem fog hullaval korhazat tartani.

empty 12-02-2006 10:47

akkor én megpróbálom:-)

cseppet homályos előttem hogy pontosan hogy is műxik a bevándorlás, de most regeltem egy orit, megnézem milyen kevés házzal tud még működni. mert ugye a kórházat nem lehet felgyújtani. mindegy egy próbát megér...nekem

Croissant 12-05-2006 11:50

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 49203)
senki nem fog hullaval korhazat tartani.

Én már láttam :)

Smooth Scroller 12-05-2006 15:39

akkor egri janos szavaival elve: "atnyujtok onnek 1 hagszorot..." :D

Szecsa 12-06-2006 09:32

A nep visszavandorlasanak segitesere idealis a korhaz+100% moral :)

Massza Rex 12-06-2006 17:08

Én úgy vettem észre, hogy ha a foglalkoztatottságod 65% körüli akkor bele sem kezdenek a gyújtásba, lopásba...

(persze csak a normálisabbja, a beteges hullagyalázó gyujtogatókat ez sem zavarja:mad: )

A korház +1% javítaná a bevándorlási ütemet, szerintem ettől nem fognak 1 kör alatt visszatérni az ellopot emberek, de nyilván több jön majd. (A magas morál eddig is segített mindig. )

Az üres hekik eddig jól beváltak. Felfedezéskor amit bányába kapok, azt úgy is hagyom, így szépen lassan nő az üres hekik száma.

It(AZ:)) 02-06-2007 14:01

...

Mivel tolvajommal kihagytam a nagy harcokat 5-ben ,gondoltam második országnak indítok zombit, mivel túl sok törődést nem igényel, és csak a harcról szól az élete(vagy a halála:))
Viszont amikor ember/tolimmal visszavertem(mi lett volna egy elf/tudóssal? :)) ) egy zombi 10300 fős seregét kb 4000 íjásszal meg 1500 elittel, úgy,hogy a tornyok nem is voltak feltöltve, azért elgondolkoztam...
és arra jutottam,hogy próba,szerencse:D
Pár nekromanta igazán besegíthetne nekik, legalább varázslójuk lenne :D

Massza Rex 02-09-2007 18:13

Hát lehet harcolgatni holttal is, de csak módjával. Csak szöviben, ahol van elég gömb, illetve elég aktív a 3 holt harcos. (persze ez mind az 5-be)

A többi szinten a drága nyersi, a növekvő védelem hiány, a nagyobb károk miatt szépen kihal mind. (újra)

A magányos holt meg mint vak sündísznó mászkál az elefántok közt...

kokopesta 02-09-2007 18:32

hát szerintem is jó a hulla 5. szinten, feljebb már az ártózásokkal teljesen megölik én már zavaritottam meg hullát és kinnyában szintet lépett

All times are GMT +1. The time now is 17:04.