![]() |
Nekem az jött át, hogy kb. 300embere hiányzott, miután rabolt embert a környékről. vagy lehet, hogy azért értettem így, mert ennek lett volna értelme. :)
Hajlamos vagyok az értelmetlen dolgokat magamnak kijavítani. :D |
bocsi Steve ha nem jól fejeztem ki magam :p
na szval, ha azt a 300embert nem képezi ki, akkor még működtek volna a bankjaim és nem tudnak lopásonként elvinni 7millákat...így ezzel megszabadítottak minimum 50millától...így már érted? :) |
Quote:
Ez rossz érv volt :) |
Quote:
|
Quote:
Pl nagyon gyorsan az elvetettek közé került a minap az a gondolat, hogy kiírja a hód, hogy ennyi kórházzal ennyi körig lenne betegséged. Az kényelmi változtatás lenne, hiszen nem kellene excel táblát elővenni, beszorozni, osztani kivonni, stb, stb...! Ez nem kényelmi, hanem "tamagocsi-támogató" változtatás lenne :D |
Quote:
Akkor magyarázd el nekem, hogy miért támogatja ez a tamagocsit? Ugye tamagocsinak nevezzük azt, ha az ember bebunkerezi magát, és fedez, meg ilyen-olyan termeléssel igyekszik néminemű tartalékot felhalmozni. Én ütni akarok, naponta többször is, és meg is teszem. Viszont igen ritka, hogy egyben 5 órám legyen hódozni, és nekem csak itthon van netem, mert nem suliba járok, a melóhelyem meg egészen más jellegű. Szal ne üssek, mert ti nem támogatjátok a képzés leállítását merthogy tamagocsit okoz... Átgondoltad te ezt? |
Quote:
A tamagocsizás -az én értelmezésem szerint- azt jelenti, hogy napi 2-3 belépéssel is olyan király lehetsz, mint az, aki itt van a gép előtt egész nap. Tehát ha sok ilyen változtatást bevezetünk, akkor nem lesz nagy előnye annak, aki 20 órában hódítózik... szerintem... |
Quote:
|
Quote:
Max gyorsabban tud reagálni dolgokra... Tud minden körben távot nézni, stb, stb... Illetve le tudja állítani a katonák képzését, ha látja, hogy betegséget hozott haza... :D |
Quote:
A helytartó majdnem olyan, mintha napi 24 órában, heti 7 nap országod mellett lennél. Az országod életéhez nélkülözhetetlen, monoton feladatokat rábízhatod a helytartóra, így nem kell amiatt aggódnod, hogy leesnek országodról a varázslatok, elfelejtesz időben tekercseket iratni, vagy hajnalban fel kell kelned, hogy egy továbbképzést elindíts. A helytartó ezeket mind megcsinálja helyetted, ha erre utasítást adsz neki. Ez a súgó részlete. Egyébként meg elmondanám, hoyg akármilyen helytartód avn, nem veszed fel a versenyt azokkal akik napi 20 órát gépnél tudnak lenni. És ezt te éppoly jól tudod mint én. |
All times are GMT +1. The time now is 05:50. |