![]() |
Quote:
De a lemákolások már nem zavarnak. 40K lejátszott hand után :D |
Quote:
|
Quote:
|
hehe ma voltam haveri póker túrnamenten, és 2. lettem.
kezdésnek kaptam flopra egy 8-as pókert az 1.leosztásból amivel ki is ejtettem az első embert, akinek fullja volt:D utána ment is szekér, final table-nél maradtunk már csak 2-en a 30ból. döntő játszmában kb 40:60 arányban voltak a zsetonok. nálam QJ suited, nála KT szintén zenész. flopra feljött a flös. ő emel, én vissza 3x annyit, all in, call. szentségeltem mint a kocsis amikor megláttam a lapját:((( |
Quote:
|
Quote:
|
kapsz egy elvileg alomflopot amiben nincs K meg A, belehivsz kapsz ra egy reraiset, arra is egy reraiset es egy csapdazo callt. maris nemolyan alomflop ez...a masik meg h durvan otodkasszat hivott, ez mi?
rossz jatek, a 66 meg orul a markaba meg a river sem kellett neki, bar azert ennyi reraise ha van elotted van olyan h a setet is el kell dobnod. bar ritka :) |
Quote:
Olyan játékosok vannak, hogy hasonló flopon emelnek 4centet, miután belimpeltek KK-val. Aztán 4-4centet turnön és riveren is. Képtelenek értéket nyerni a lapjukkal. Én meg végig callozhatom, ha lejön valami nyerek, ha nem, kicsit bukok :) Ilyen ellenfelek ellen nem dobok szetet :) Egyébként asszem el tudnám engedni, asszem :D Talán turnön jó lett volna egyből visszaemelni, hihetetlen sok outja lehet 3ellenfélnek együtt. Quote:
|
20BBs szabaly nincs, csak 20 teljes beulos :) ami amugy 40 es az boven kenyelmes. amugy pedig bonuszokkal akar 50 dollar berakasaval is boven meg lehet ezt a penzt duplazni. de sok sikert hozza :)
|
Quote:
Pénzügyekről: Mint emlegettem korábban van egy oldal, ahol adnak ingyen pénzt (150$-t), az jól is ment egy darabig, asszem 750volt a csúcs. Aztán főleg saját hibák miatt elment kb a 30-40%-a. Úgyhogy 400$-t fogtam és levettem, és otthagytam a pókertermeket, egy időre. Kb 50$ maradt benn, meg az egyik terem annyira hiányolt, hogy ott is adtak 10+10$-t csak úgy ajándékba. Szóval ezzel a 70$-ral nyáron elkezdtem Fix limitezni, hogy az majd jó lesz, sikerül kijátszani a függőbónuszt meg minden. De nem volt jó, úgyhogy 1hét után visszatértem az NL-hez, azóta növöget a pénzem szép lassan :) Most megpróbálok egy új termet, hátha sikerül kijátszani a First depo bónuszukat :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:38. |