Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

Valezius 07-23-2008 19:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184107)
Gondolom azert turn utan, mikor kb 8:2-hoz volt eselye a sracnak mar nyerni ellened, azert egy pillanatra kihagyott a szivdobbanasod.... :)

A lapját csak a végén mutatta meg a gép. Úgyhogy nem :)
De a lemákolások már nem zavarnak.
40K lejátszott hand után :D

Remedy 07-23-2008 19:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 184110)
A lapját csak a végén mutatta meg a gép. Úgyhogy nem :)
De a lemákolások már nem zavarnak.
40K lejátszott hand után :D

Ja, en ugy tudtam kolcsonos all-in utan showdown szokott lenni. :)

Valezius 07-23-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184111)
Ja, en ugy tudtam kolcsonos all-in utan showdown szokott lenni. :)

Pókerterme válogatja :)

Kutyuleee 07-23-2008 23:54

hehe ma voltam haveri póker túrnamenten, és 2. lettem.
kezdésnek kaptam flopra egy 8-as pókert az 1.leosztásból amivel ki is ejtettem az első embert, akinek fullja volt:D utána ment is szekér, final table-nél maradtunk már csak 2-en a 30ból.
döntő játszmában kb 40:60 arányban voltak a zsetonok.
nálam QJ suited, nála KT szintén zenész. flopra feljött a flös. ő emel, én vissza 3x annyit, all in, call. szentségeltem mint a kocsis amikor megláttam a lapját:(((

Grabi 07-24-2008 01:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 184104)
A nap handje :)

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/p_ker.JPG

Még jó, hogy vannak ilyen emberek :D

Tegnapelőtt volt egy arc 3szoros beülővel ült az asztalnál, és minden körben 2BB-s nyitással kezdett. Flo után is elég agresszívan tolta az 1BB-s emeléseket :D
Mondtam magamnak addig nem állok fel, míg el nem veszti a pénzét, jó esetben én nyerem el, de néha sajnos másnak sikerül előbb. Pont a legjobb helyen ült előttem.

AJ-t kaptam, szokásos emelése jött, én ráemeltem 10BB-ig, ahogy vártam mindenki dobta is. Laza arc meg betolta a 15$-ját, én persze megadtam a saját 5-ömmel. QT volt nála. Flop semmi, turn tízes, river bubi :)

Aztán vártam a jó lapot, közben márcsak 4$-ja maradt, és megjött az AA. Emeltem 4BB-t, ő vissza 7, én vissza 15BB. Ő megadt, flop után rátoltam a maradékot azt is megadta. JT volt nála :)
Újratöltött de mire kaptam volna valami jó lapot már elbukta az egészet :(

hát itt mondhatni minden ellenfeled rosszul játszott, még a QQ is. borzasztó :) amúgy miért nem mész fel magasabb limitre?

Remedy 07-24-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184152)
hát itt mondhatni minden ellenfeled rosszul játszott, még a QQ is. borzasztó :) amúgy miért nem mész fel magasabb limitre?

A qq miert? Csak nem hitte el, hogy A van nala. Gondolom a set-be, esetleg ket parba bele se gondolt :)

Grabi 07-24-2008 10:45

kapsz egy elvileg alomflopot amiben nincs K meg A, belehivsz kapsz ra egy reraiset, arra is egy reraiset es egy csapdazo callt. maris nemolyan alomflop ez...a masik meg h durvan otodkasszat hivott, ez mi?

rossz jatek, a 66 meg orul a markaba meg a river sem kellett neki, bar azert ennyi reraise ha van elotted van olyan h a setet is el kell dobnod. bar ritka :)

Valezius 07-24-2008 12:33

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184181)
kapsz egy elvileg alomflopot amiben nincs K meg A, belehivsz kapsz ra egy reraiset, arra is egy reraiset es egy csapdazo callt. maris nemolyan alomflop ez...a masik meg h durvan otodkasszat hivott, ez mi?

rossz jatek, a 66 meg orul a markaba meg a river sem kellett neki, bar azert ennyi reraise ha van elotted van olyan h a setet is el kell dobnod. bar ritka :)

Az ez mivel teljesen egyetértek.
Olyan játékosok vannak, hogy hasonló flopon emelnek 4centet, miután belimpeltek KK-val. Aztán 4-4centet turnön és riveren is. Képtelenek értéket nyerni a lapjukkal. Én meg végig callozhatom, ha lejön valami nyerek, ha nem, kicsit bukok :)

Ilyen ellenfelek ellen nem dobok szetet :) Egyébként asszem el tudnám engedni, asszem :D Talán turnön jó lett volna egyből visszaemelni, hihetetlen sok outja lehet 3ellenfélnek együtt.

Quote:

amúgy miért nem mész fel magasabb limitre?
Betartom a 20BB-s szabályt, az adott limithez való játékhoz rendelkezz legalább 20beülővel. Ez véd meg a korai csődtől :)

Grabi 07-24-2008 12:37

20BBs szabaly nincs, csak 20 teljes beulos :) ami amugy 40 es az boven kenyelmes. amugy pedig bonuszokkal akar 50 dollar berakasaval is boven meg lehet ezt a penzt duplazni. de sok sikert hozza :)

Valezius 07-24-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184208)
20BBs szabaly nincs, csak 20 teljes beulos :) ami amugy 40 es az boven kenyelmes. amugy pedig bonuszokkal akar 50 dollar berakasaval is boven meg lehet ezt a penzt duplazni. de sok sikert hozza :)

igaz, elírtam. Az abszolút minimális a 20. Attól persze lehjet konzervatívabban játszani, de NL10-re szerintem elég lenne a 20 is, ha állna mögöttem elég tapasztalat. :)

Pénzügyekről: Mint emlegettem korábban van egy oldal, ahol adnak ingyen pénzt (150$-t), az jól is ment egy darabig, asszem 750volt a csúcs. Aztán főleg saját hibák miatt elment kb a 30-40%-a. Úgyhogy 400$-t fogtam és levettem, és otthagytam a pókertermeket, egy időre. Kb 50$ maradt benn, meg az egyik terem annyira hiányolt, hogy ott is adtak 10+10$-t csak úgy ajándékba.
Szóval ezzel a 70$-ral nyáron elkezdtem Fix limitezni, hogy az majd jó lesz, sikerül kijátszani a függőbónuszt meg minden. De nem volt jó, úgyhogy 1hét után visszatértem az NL-hez, azóta növöget a pénzem szép lassan :)
Most megpróbálok egy új termet, hátha sikerül kijátszani a First depo bónuszukat :)

All times are GMT +1. The time now is 16:38.