![]() |
Viszont egy tenyleg jotanacs mindenkinek: A negativ hozzaallas igenis art, altalaban is, es itt is.
Ha ugy erzed, nincs eselyed, es elore feladod a harcot, mar a harc elott vesztettel. |
Quote:
de ez meddő vita így. |
Quote:
Annál az akciónál nem volt semmilyen piackontroll, és szerintem nagy része volt a szerencsének is az események alakulásában. |
Szerintem meg nem kell itt egyik részről sem magyarázkodni, sem fölösleges dolgokon élcelődni! Majd mi megmutatjuk, hogy kevesebből is lehet jól harcolni, ha meg mégsem jön össze akkor mi van??? akkor így jártunk de legalább megpróbáltuk kifolyatni a "Gun vérét" :))) Legyen résen mindenki az események alakulását figyelve lassan közeleg az idő...
|
Mi mutatjuk meg hogy kell kevesebbol harcolni a csunya top 1 klan ellen, aki mar vagy feleve fenn ucsorog es termel nyugiban... Fujj! :D
Majd nekiadjuk az egysegek felet a voroskeresztnek... :D |
Quote:
de azért adtam egy tetszettet Te is tedd azt kérlek:) |
Quote:
mire elég a kp ekkora hekin? kb lófaszra :) de ezt neked kéne a legjobban tudni ha volt nagy országod .. és ha szerinted 300-400k-s egységráfokozásoknál nem számít a tartalék akkor teljesen más játékot játszunk. én úgy gondolom 30% tartalék 60% stratégia 10% szerencse a játék kb. |
Quote:
Majd kovetkezoleg... :D |
igen is számít hogy 2,5x egység van vagy 100x. mert pl jön xy bever, utánafokozok visszahozom. én megcsinálom pl 5x ő meg megcsinálja 40x.
ezt tudva az ember utána se fokoz 1x se. személy szerint csak azért vagyok szabin mint remyék szoktak alsóbb csoportban volt mikor egy szövi rájukmászott: "egyik tag épp nem ér rá" :;) és nem kell túlspirázni a dolgokat szerintem, pl ha fele hekire vernek sem okoz gondot visszajönni... tény biztos vannak akiket lelkileg megtör már egy ütés is de erről szól a játék. fölös nagyobb legyen a szócsata mint az igazi.. :) |
Quote:
Szerintem riveren mindig van legalabb 1 outom, hogy az ellenfelre epp raesik egy muhold. |
Quote:
(Amugy akit lelkileg megtor egy utes, az egy fokkal batrabb, mint aki mar elore szabira megy...) De hogy ravilagitsak az ellentmondasokra is: Ha feleannyi hekirol sem okozna gondot visszajonni, miert vagy szabin? |
Quote:
Quote:
Quote:
és most hülyeséget mondasz... vajon mekkora hekiről beszélünk ha 2milla hely van összesen a klánban??? 2-3milla pontos klánok, átlag 6,5 k hekis orik.... szerintem itt igenis elég, és nincsenek 300-400k-s ráfokozások... azt hittem elég érthető,hogy klánszinten beszéltem.... ha pedig jól vannak elosztva az egységek, igenis mindenre elég kp melett... |
Emberek! Játsszatok egy jót! Leütnek? Na és? Nem lesz drágább a kenyér, de ha Te ütsz akkor sem lesz olcsóbb. Én anno olyan jókat izgultam, sok ablak bekészítve, legalább 2-3 eseményre fel voltam készülve, és lett ami lett. Szerencsére legtöbbször sikerrel jártam, de amikor beütöttek, akkor sem szakadtam össze. Kihívás elfogadva. Legközelebb annál nagyobb hévvel "indultam harcba". Tsobi és Dragi a leginkább megmondója, mennyit járt az agyam, mennyit izgultam és hogyan tudtam örülni az első A-s ütéseimnek. Volt, hogy ütnöm kellett akkor is, amikor nem volt annyira pénz. Persze volt olyan is, hogy szórtam a pénzt egy kicsit, mikor 3-4-5 tag volt egy klánból egymás közelében, az kicsit drágább volt. Egy szónak is száz a vége: Élvezzétek a játékot!
|
Én úgy gondolom, hogy tök mindegy mi lesz a két klán csatájából, mind a két klán büszke lehet majd magára, hogy bevállalta, csak nem kellene marakodni, hiszen nem vérre megy a dolog.
|
Quote:
Kell 4 milla támadni és ezen kívül marad 3millió, amiből kellhet fokozni, meg megpróbálni az ellenfél egységeit a piacon lefogni. Nem fog menni, tehát nem nagyon csinálhatod meg azt, hogy elébe mész az ellenfélnek, mert kb az lesz az eredmény, mint a minigun - olümposz esetén volt. Emlékszel? Ebben az esetben pedig várod, hogy az ellenfél támadjon, napokig eteted a sereget, veszed az irtózat drága kaját, mert bármikor jöhetnek, a morálod szépen lassan lecsorog 90 környékére, vagy alá. A piacon nem tudod a saját egységeid megvenni, mert pl le vannak fogózva, és állsz a lovaiddal, 1mp dönti el, hogy mennyit küldesz szembe. Mindenhol hibalehetőségekkel. Ha netán több sereg jön, akkor meg imádkozhatsz, hogy tudsz-e venni annyi íjat, amennyivel védheted legalább a kisebbet. Az, hogy 2-3 ilyen klánon átgázoltunk, ez nem igaz sajnos. Jó lenne azt hinni. Nincs mit szépíteni, a Pékek szétvertek minket, az, hogy mi éltük túl őket, az csak azért volt, mert inaktivizálódtak. A pannon is inaktív lett, nem végeztünk komolyabb harcokat, mi éltük túl. A Sarkvidéki lámavadászok eszén sikerült csak túljárni, más ilyen nem volt eddig. |
Quote:
De tudom, ha nem tetszik, ne jatszak! Már csakazértis |
Quote:
Ja, Remy, nem savanyú a szőlő, nem azért mondtam mindezt. Azért kezdtem bele, mert már untam hallgatni, hogy a nagy tartaléknak semmi haszna nincs. ki is szállok ismét a szópárbajból, mert már régen meguntam. |
Quote:
Yoghurtmaci: Fokozz utanuk, barkik is azok a genyak, biztos nem mi voltunk... :P |
Quote:
|
Quote:
Ne érts félre, nem a beütések miatt háborgok, erősebbek vagytok mint mi, ez tény. Az zavar, ahogy ezt lereagáljátok. Nem értem, miért kell alázni. És nem csak minket, más klánokat is leszóltok. Győztetek, ennek lehet, és kell is örülni, de ezt meg lehet tenni tisztességes módon is. |
Quote:
Mondjuk a Husveti nyul es barati kore! |
Lalat tenyleg elfokoztuk egyszer, ebben igazat adok. De ezt allandonak nevezni eros tulzas. De emiatt felesleges telesirni a parnat... (meg a topicot) :)
|
Quote:
Nem néztem meg pontosan, de kb 1500 körrel ezelőtt újráztam aljas orimmal. akkor 12500 hekiig mentem egy elffel (akkor nem sok időm volt) kb 2000 kört töltöttem a fortress klánba. Vagyis 3500 kör jelenlegi A-s játékom alatt EGYETLEN EGYSZER fokoztam el. De csak azért mert össz vissz 200k egységről volt szó, plusz stratégiai szempontból! egyik klántársad vitt földet, szóval befejezheted a hülyeségedet mert 1 elfokozáson lovagolni nevetséges. Megtehettem volna éppen mindig, mégse tettem. Ha pedig figyeltél mindvégig, akkor tudhatod, bevertek nem egyszer.... és azt is tudhatod, hogy a klán tagjai együttvéve 4x fokozott el eddig. Azt még hozzátenném a statisztikához, hogy első elfokozásom volt sereg elől amióta játszok. Pedig van néhány orim és szinte mindegyikkel fellépek A-ba. |
Bocsi hogy felhozok par napi dolgot de meg csak most ertem ra ide irni:) De ezt nem fogom kihagyni most.
Elso sorban Pali tavozasa, levitte Utophaliat az 5be mielott Remy szovijei elvittek volna a fordulasra kello foldet... Mintha nem regen beirtam volna ide, hogy: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
(es elore nezet elterest a helyesirasi hibakert, nem mindenki nolt fel Magyarorszagon, engem pl a szovik tanitottak meg az evek soran Magyarul irni, mert ezt is mindig megszolod nalam) |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem "üldözési mániátok" van.
elég gáz 3-4 oldalon azt olvasni, hogy két erős klán (tiszteletre méltó) nagy tudással rendelkező tagjai fikázzák, és osztják egymást az 1/A események topicon. menjetek offoljatok máshol, vagy csináljatok egy Tisztítótűz vs Black Dragon, v. mittomén milyen fórumot, de ne itt kelljen már ezt "élvezni". köszi. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ebből azt a következtetést sikerült levonni, hogy azért szabizik meg kerül el minket mindenki, mert mindig elfokozunk. És többeknek... Hogy kéne erre reagálni? |
Quote:
valamiért rajtad csak nevetni tudok:) lehet az orineved vagy a beírásaid miatt de kiakasztasz! nem biztos, hogy tehetsz róla de ezt le kellett írnom:) szánlak:) |
Quote:
Köszönöm. |
Quote:
a szánalmad pedig saját bizonyítványod... vége. pont. |
Quote:
most sem kellett volna bocsi, de nekem akkor is olyan vicces vagy! és eztbóknak vedd! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem 3 elfokozás jut eszembe, egyszer mikor klánban hiénázták az egyik orink, egyszer Lalát mikor ütötték az egy maradhatosok, meg most Remyé. Lehet kifelejtek 1-t, de annál nem volt több, ez biztos. Ez már a "mindig elfokozunk" és a "pénzköltésünkkel nem lehet felvenni a versenyt" kategória? |
Quote:
|
Quote:
Amig ti nyugisan termeltetek, addig alattatok tobb milla ertek kulombseggel, ugyanugy egyenibe es mint szovetseg allandoan hadakoztak az orszagok, ami nem kis vagyonba kerult mindenkinek. Ez az amit nem akartok elismerni. Az, hogy egy-ket szovetseg most elobbre jutott az eredmenye a tobb evi allando harcoknak, es megjegyzem nem adtatok meg a lehetoseget nekik tronra torni. Azt, hogy hasznaljatok a vagyon lehetoseget mas kerdes, nem lehet mit tenni, tietek azt csinaltok vele amit akartok. De neheztelnek ratok azok akiknek meg nem adatott meg a nyugis termeles lehetosege es igy inkabb arrebb allnak, mert eselyuk sincs utanatok fokozni, vagy lehet meg kiserni sincs mibol mar. Az egesz A le van jelenleg egve anyagilag nehany nagyobb klan kivetelevel. Sajnos az utobbi idoben kialakult a helyzet ahol mar nem mindig az szamit, hogy mennyire jol jatszik valaki es az nyer aki epp ugyesebb volt az adott alkalomkor, hanem ki birja tovabb anyagilag. |
Quote:
De ezt te is tudod, minden be volt állítva,csak az invitel laggolás nem Azért gratulálok,szép föld esett le rólam |
All times are GMT +1. The time now is 13:27. |