![]() |
no, ennyi :( :mad::confused:
|
Nem hiszem eeeeel :mad:
Nem vagyok egy okostojás és idegeskedős de ennyire ostoba emberek hogy létezhetnek??:mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
Még ezzel sincs gond, szeretem a tanítgatást... de amikor állítja a szövegértelmezésből adódó butaságát, ragaszkodik hozzá és én vagyok a hülye,hogy nemet mondok neki az kicsit sok. Apróság és nem is kéne kibuknom rajta, de a butaságot,az egyszerűséget nem bírom elviselni... |
Quote:
|
:mad::mad:
Nem hiszem el, hogy mi (hallgatók) lennénk ennyire sötétek az egyetemen. Adott egy tárgy, aminek a ZH-jára 8 heti anyagot kell elsajátítani... ZH-n átmegy 8%, pótZH-n pedig további 2%. Az normális, hogy a 2 forduló alatt összesen 10% megy át egy 200 fős csoportból? Mi lesz vizsgán a 14 heti anyaggal? :mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
Én tartottam órát, és nem tudom hogy a semmire hogy lehet 2est adni. Engem is szidtak mert megbuktattam a csoport 70%át, de részemről semmi köze sem volt a fejpénzhez. |
Quote:
számvitel csoportból!!!!! nála 1 (egyetlen) emberke ment át, ő is csak azét, mert fullra szóról szóra vágta a könyvet. BGF-PSZF |
Quote:
En egyszer hallottam, hogy ket tanar beszelget az Elten, hogy panaszkodnak, hogy milyen sok uj elsost vettek fel es se terem, se tanero nincs eleg. Aztan mondta az egyik, hogy: most hogy nincs itt az xy, Neked kell megbuktatni majd nagy reszuket.... |
All times are GMT +1. The time now is 12:08. |