![]() |
A beteg megy az eredményekért a dokihoz. Az ránéz, és azt mondja:
- Sajnálom, de önnek TBC-je van, májzsugora, gyomorfekélye van... - Doktor úr, tud mondani valami pozitívat? - Persze, itt van mindjárt az AIDS teszt... |
Quote:
|
Quote:
És ezáltal kétváltozós egyenletté alakul át a feladat, mivel azt is figyelembe kell venned, hogy a szülők vajon mikor, és mi alapján engedik megbuktatni a gyereket. :D:D:D |
Quote:
ON: A cigánygyerek otthon dicsekszik az apjának, hogy a többi gyerek csak 5-ig tud számolni, ő meg tízig. Ez miért van? - kérdezi. - Azért fiam, mert cigány vagy! - A többi gyerek csak lassan olvassa az elsős ábécéskönyvet én meg már majdnem folyamatosan, ez miért van? - Mert cigány vagy - mondja az apja. - A többi gyereknek csak 5 centis a pöcse, nekem meg 15 centis. Ez is azért van, mert cigány vagyok? - Nem fiam, ez azért van, mert a többi gyerek 7 éves, te pedig 16! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
/ON - Mi a különbség a pisztráng és a zsiráf között? - Mind a kettő vízben él, kivéve a zsiráfot. |
A boldog férfiak
Miért boldogabbak a férfiak?
Rájöttem, hogy ha boldog akarsz lenni, nincs más dolgod, mint férfinak születni. Mert mit is várunk egy ilyen egyszerű teremtménytől!? A vezetékneved sosem változik. Tiéd az egész garázs. Az esküvői előkészületek nélküled is lezajlanak. A csokoládé csak egy snack a sok közül. Lehet belőled miniszterelnök. Nyugodtan felvehetsz fehér pólót a vízi parkba. Nyugodtan elmehetsz póló nélkül a vízi parkba. Az autószerelők megmondják neked az igazat. Vizelde számodra az egész világ. Nem kell megállnod gondolkodni, melyik irányba csavarj be egy csavart. A ráncok karakteressé teszik az arcod. Esküvői ruha: 200.000 Ft; szmoking kölcsönzés: 20.000 Ft Az emberek nem bámulják a melledet, miközben beszélnek hozzád. Időnként egy kiadós böfögést szinte el is várnak tőled. Az új cipő nem vágja, nem nyomorítja a lábadat, és nem csinál vízhólyagot. Ugyanaz a hangulat, MINDIG. A telefonbeszélgetéseid átlagos hossza 30 másodperc. Mindenfélét tudsz a tankokról. Ötnapos nyaralásra elég egy kézitáska. Bármelyik befőttesüveget ki tudod nyitni. A figyelmesség leghalványabb jeléért őrült hálára számíthatsz. Ha valaki elfelejt meghívni valahová, attól még maradhattok barátok. Alsónemű ára: 900 Ft. És ezért 3 darabot kapsz. Három pár cipő több mint elég. Nem kell nyilvános helyen vállpántokat igazgatnod. Egyszerűen észre sem veszed a ruhádon a gyűrődést. Semmi nincs az arcodon, aminek a színét javítani kellene. Ugyanaz a frizura évekig, akár évtizedekig is kitart. Csak az arcodat és a nyakadat kell borotválnod. Egész életedben lehetnek játékaid. A pocakod általában eltakarja a széles csípődet. Egy tárca és egy pár cipő, egy színben, minden szezonra. Hordhatsz rövidnadrágot, mindegy, milyen a lábad. A körmeidet elintézheted egy zsebkéssel is. Ha akarod, növeszthetsz bajuszt. A teljes karácsonyi bevásárlást elintézed december 24-én, mind a 25 rokonnak, 45 perc alatt. Hát csoda, hogy a férfiak boldogabbak? |
- Doktor úr, nagyon rossz a szemem, szemüvegre lenne szükségem.
- Hát az biztos, mert ez egy hentes üzlet... |
Az öreg cowboy egy napon belovagolt a városba.
A helyi seriff a kocsma előtt a székében ülve nézte, ahogy az öreg leszállt a lóról és kikötötte a kocsma elé. - Jó napot, idegen! - Jó napot, seriff! Az öreg ezután a ló farához lépett, felemelte a ló farkát, és egy hatalmas csókot nyomott oda, ahova sose süt a nap. Utána leengedte a ló farkát, és elindult a kocsma ajtaja felé. - Elnézést, uram... - szólt a seriff. - Igen? - Hihetek a szememnek, valóban jól láttam? - Bizony, jól... ugyanis rémesen ki van száradva a szám! - És ez segít? - Sajnos nem, de legalább nem nyalogatom állandóan. |
All times are GMT +1. The time now is 05:23. |