Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Hex 11-17-2012 19:40

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300998)
Másképp ítélem meg az elfokozást 8k hekin és 16k hekin.
Más a helyzet egy nagy ráfokozásnál, mintha nincs ráfokozás.
Más a helyzet, ha az ellen megírja, hogy le fog fordulni, azaz nem lesz lehetőség később visszavenni tőle a földet.
Megint más a helyzet, ha egy törpéről van szó, vagy egy sokszemes orkról.

megírja, hgoy verd be nyugodtan, úgy is lefog fordulni? VAgy fokozz el, mert úgy is lefog fordulni?

ez nálam már földleadás

szerk.:
Ez csak a fentebb idézettre reagálom, semmi köze Remy ütéséhez, mivel tudom, hogy sem Pali sem Remy nem tenne ilyet.
Ideírom, hogy azért mindenkinek tiszta legyen ez.

Tsobi 11-18-2012 03:18

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301009)
megírja, hgoy verd be nyugodtan, úgy is lefog fordulni? VAgy fokozz el, mert úgy is lefog fordulni?

ez nálam már földleadás

Én tökéletesen értem, amit írnak. Nem tudom hogyan jutottál erre a következtetésre, de merő kötekedésből idáig nem kellene süllyedni.

Hex 11-18-2012 06:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301010)
Én tökéletesen értem, amit írnak. Nem tudom hogyan jutottál erre a következtetésre, de merő kötekedésből idáig nem kellene süllyedni.

te tudnál erről mit mesélni :)

Tsobi 11-18-2012 12:51

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301011)
te tudnál erről mit mesélni :)

Lehet én sokszor süllyedek odáig, hogy a gyanú árnyékát észrevétetem, de soha nem a rossz szövegértelmezésem szolgálja az alapot.

Pool 11-19-2012 07:29

2012-11-19 05:00:50 Tisztítótűz (#4326) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11606 hektár földet.

Grat!

GenXter 11-19-2012 07:41

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 301029)
2012-11-19 05:00:50 Tisztítótűz (#4326) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11606 hektár földet.

Grat!

Én is gratulálok.

Sucó 11-19-2012 07:58

[quote=Pool;301029]2012-11-19 05:00:50 Tisztítótűz (#4326) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11606 hektár földet.

innen is grat!:)

Merengő 11-19-2012 10:48

Quote:

Grat!

én is gratulálok :) lámák.. a neveteket nem hazudtoltátok meg .. nem is értem, hogy maradhat ki távol amikor ott van a közeletekbe egy ilyen kaliberű klán.. és csak a hülye nem tudta, hogy rátok fognak menni.. pedig az a 60k-s bontás vicc volt annál egyéniben többet bontok, nagyon biztosra mentek a tüzesek :)

GenXter 11-19-2012 11:11

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301036)
én is gratulálok :) lámák.. a neveteket nem hazudtoltátok meg .. nem is értem, hogy maradhat ki távol amikor ott van a közeletekbe egy ilyen kaliberű klán.. és csak a hülye nem tudta, hogy rátok fognak menni.. pedig az a 60k-s bontás vicc volt annál egyéniben többet bontok, nagyon biztosra mentek a tüzesek :)

Nem kell sértegetni senkit Joco
Túl nagy az arcod,vagyis inkább egyre nagyobb,amióta a Dragon felkarolt
Majd ha ott lesznek alattatok akkor verd a melled

Merengő 11-19-2012 11:35

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 301037)
Nem kell sértegetni senkit Joco
Túl nagy az arcod,vagyis inkább egyre nagyobb,amióta a Dragon felkarolt
Majd ha ott lesznek alattatok akkor verd a melled

ez nem nagy arc ez tény. ilyen erővel maradhattatok volna szk-n is. bár még mindig jobb mintha a klánszabitok járt volna le.. és képzeld itt vannak alattam jelenleg is! ajánlom nézegesd sűrűbben a pontlistát

Pumi 11-19-2012 12:13

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301036)

Rád se bíznám a pontlista figyelését az tuti :D
Milyen 60k-s bontásról beszélsz?????

Pumi 11-19-2012 12:14

Jah és köszönjük a gratulációkat!

Tsobi 11-19-2012 12:30

2012-11-19 04:00:50 Tisztítótűz (#4326) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11606 hektár földet.

Gratula! :)

Hex 11-19-2012 12:32

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301042)
2012-11-19 04:00:50 Tisztítótűz (#4326) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11606 hektár földet.

Remynek már reggel gratuláltam zöldben, de gratula itt is. Szép humusz. Hódítós pályám lezárásaként már várom eredménytől függetlenül az első és talán utolsó Orsi és Remy elleni harcomat. :)

Merengő 11-19-2012 12:34

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 301040)
Rád se bíznám a pontlista figyelését az tuti :D
Milyen 60k-s bontásról beszélsz?????

Egyenlítői LáMa Vadászok 4.267.278
Tisztítótűz 4.264.267

3543 Egyenlítői LáMa Vadászok 4.265.065
4326 Tisztítótűz 4.209.861

jogos, még annyi sem volt :)

Remedy 11-19-2012 14:11

Jelzem, hogy nem bontottunk egy epuletet sem, tesco gazdasagos klanutes volt, es ennek is megvolt a miertje. Kicsit sajnalatos, hogy nem lehet normalisan gratulalni, hanem meg kell probalni belekotni vmibe....

Ha egy kicsit is ismered a jatekosokat nalunk, feltetelezheted, hogy oka volt ennek. Persze tenyleg addig jo, amig ekkora az arcod, es ennyire lebecsulsz minket.

Szoval jelen esetben: Hallgattal volna, bolcs maradtal volna...

Ps: Az oszinte gratulaciokert koszi, a tobbit meg kar is ideirni...

(Teljesen jogos Lala kerdese, ha mar ennyire pontlista figyelomagus vagy, megfigyelhetted volna, hogy volt aki el volt fokozva...)

Reaktor 11-19-2012 14:21

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301042)

Én is szívből gratulálok a csapatnak!
Jó mulatság, férfi munka volt!

Merengő 11-19-2012 14:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301053)
Jelzem, hogy nem bontottunk egy epuletet sem, tesco gazdasagos klanutes volt, es ennek is megvolt a miertje. Kicsit sajnalatos, hogy nem lehet normalisan gratulalni, hanem meg kell probalni belekotni vmibe....

Ha egy kicsit is ismered a jatekosokat nalunk, feltetelezheted, hogy oka volt ennek. Persze tenyleg addig jo, amig ekkora az arcod, es ennyire lebecsulsz minket.

Szoval jelen esetben: Hallgattal volna, bolcs maradtal volna...

Ps: Az oszinte gratulaciokert koszi, a tobbit meg kar is ideirni...

(Teljesen jogos Lala kerdese, ha mar ennyire pontlista figyelomagus vagy, megfigyelhetted volna, hogy volt aki el volt fokozva...)

306903 ALJAS (4) 817.895

khm ha jól gondolom róla lehetett szó. ezt is láttuk. tökmind1, hogy bontás vagy elfokozás a lényeg a pontcsökkenés ami elég kevéske volt egy ekkora csatában. 1 szó mint 100 tudtátok, hogy az ellenfél nem fog csinálni semmit.

Remedy 11-19-2012 14:28

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301057)
306903 ALJAS (4) 817.895

khm ha jól gondolom róla lehetett szó. ezt is láttuk. tökmind1, hogy bontás vagy elfokozás a lényeg a pontcsökkenés ami elég kevéske volt egy ekkora csatában. 1 szó mint 100 tudtátok, hogy az ellenfél nem fog csinálni semmit.

Tudni természetesen nem lehet semmit előre... Csak sejteni.

Tényleg kíváncsi lennék a beírásod mozgatórugójára, én felesleges kapálózásnak érzem.

Szerintem ha többet merengesz a dolgokon, lehet nem fogsz ilyeneket beírni... :D

Merengő 11-19-2012 14:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301058)
Tudni természetesen nem lehet semmit előre... Csak sejteni.

Tényleg kíváncsi lennék a beírásod mozgatórugójára, én felesleges kapálózásnak érzem.

Szerintem ha többet merengesz a dolgokon, lehet nem fogsz ilyeneket beírni... :D

lehet :) ....

Fefe013 11-19-2012 18:05

Quote:

Grat!

Gratula!:)

Garfield2 11-19-2012 19:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 300587)
Semmi baj azzal, hogy mind a ketto be van masolva, sot. Szegyellnivalo sincs, sot.

A baj azzal van, hogy ugytunik az idozonak miatt, mintha ket kulon korben mentunk volna veluk, pedig nem.

Szoval ha valaki kiegeszit, tegye azt meg korrektebben.

Jah, es koszi a gratulaciot, Tsobi. :)

Az egyeni utozonge pedig kifejezetten viccesre sikeredett az ellen klan reszerol, vagy 5 percet rohogtunk a tavol utan. En mar kv vege fele is elkezdtem. :D

Örülök, hogy örömet tudtunk hozni az életedbe, biztos vicces volt, a ténykedésünk a milliárdjaitokon ülve. Mert ennyi a különbség a két klán között, nem több. A mi klánunk nem a hód kezdete óta játszik, mi nem tudunk tagokat kitenni-visszavenni nagy földveszteség nélkül. Jó nektek, hogy milliónyi katonát tudtok elengedni, hogy aztán biztonságos távolból röhögjetek másokon. Ez kb akkora dicsőség volt, mintha az USA lerohanná mondjuk Mexikót. Nem kellene ilyen nagy arccal lenni. Szerintem.

Remedy 11-19-2012 20:05

Quote:

Originally Posted by Garfield2 (Post 301064)
Örülök, hogy örömet tudtunk hozni az életedbe, biztos vicces volt, a ténykedésünk a milliárdjaitokon ülve. Mert ennyi a különbség a két klán között, nem több. A mi klánunk nem a hód kezdete óta játszik, mi nem tudunk tagokat kitenni-visszavenni nagy földveszteség nélkül. Jó nektek, hogy milliónyi katonát tudtok elengedni, hogy aztán biztonságos távolból röhögjetek másokon. Ez kb akkora dicsőség volt, mintha az USA lerohanná mondjuk Mexikót. Nem kellene ilyen nagy arccal lenni. Szerintem.

Ez most komoly, vagy viccnek szantad? :)

Padlócsempe 11-19-2012 20:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301066)
Ez most komoly, vagy viccnek szantad? :)

Tudhatnád már, hogy a hódítóban minden klán ugyanolyan jó és erős, mint a top1 klán, csak a mázlista milliárdok jelentik a különbséget.

És mikor beverik őket két klánsereggel, az is csak azért van, mert a sokmilliárdnyi arany a szemükbe csillogott mikor indították volna a szembesereget.

Padlócsempe 11-19-2012 21:03

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301057)
306903 ALJAS (4) 817.895

Javaslom betartani a fórum szabályait, és ilyen eseményekről csak 24 óra elteltével másolj be dolgokat.

vityu 11-19-2012 23:23

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301069)
Tudhatnád már, hogy a hódítóban minden klán ugyanolyan jó és erős, mint a top1 klán, csak a mázlista milliárdok jelentik a különbséget.

És mikor beverik őket két klánsereggel, az is csak azért van, mert a sokmilliárdnyi arany a szemükbe csillogott mikor indították volna a szembesereget.

Azért baromi sokat számít a számolhatatlanul nagy mennyiségű egység elérhető áron a piacon 1-1 ütés előtt. Igencsak lecsökkenti 1-1 meglepett ellenfél lehetőségeit. Ezt azért nem hiszem, hogy tagadni lehet.

Az, hogy a volt gun tartalékai olyan magasra rúgnak, amilyenek, az bőven az akkori helyzetnek írható fel, ami akkor volt, amikor felment a klán. Nem gondolom, hogy jogtalan 4 évnyi termelés van a klánban, tévedés ne essék, oda fel kellett jutni. Viszont az a 4 év olyan mennyiségű tartalékot jelentett, ami másoknak gyakorlatilag elérhetetlen. Hogy miért mondom ezt? Azért mert akkor olyan szakadék volt a top 2 klán, és a többiek között, hogy érdemlegesen a többiek SEMMIT sem tehettek. Ez a szakadék az elfek nagy mennyiségű fedezése nyomán és az ezt elsajátító támadó klánok miatt MEGSZŰNT. Amikor ti, vagyis pontosabban a régi tagok voltak fent, 600k-tól nagyobb ellenséges ország nem volt.1,3 milla ponton ücsörögve ez azt jelentette, hogy NINCS ELLENFÉL.

Mi felvergődtük magunkat 4 év alatt a top 1 helyre, úgy, hogy közben rengeteg nagy klánnal kerültünk szembe. A mi tartalékaink, amennyi eddig még sosem volt, hozzá sem mérhető a ti új országaitok feljövése után jelenleg nálatok lévőnek.

Hiheted, hihetitek, hogy ezt negatívként, és irigylésre méltónak ítélem meg, de nem igaz, de azt feltételezni, hogy a többi klánnak ezzel szemben esélye van, HIBA. Elég csak látni a szabadság mögé bújt klánokat. Nem feltétlenül azért mentek szabadságra, mert nem mertek volna szembe nézni a nagy big gun tagjaival, inkább csak azért, mert nincs meg bennük az, amit mi a pékek ellen csináltunk meg, amikor is 900k lovat tudtunk venni a klán összvagyonából, és inkább szembe mentünk nekik, mintsem megfutamodjunk. A pénz fontos, a megszerzése viszont nem olyan egyszerű, mint ti azt hiszitek. Pláne ha azt nézzük, hogy a klán fele csak beült a készbe, és megkapta a "végtelen pénz" varázslatot pár jó stratéga mellé.

Remedy 11-20-2012 00:06

Igazabol (tok feleslegesen) teljesen mas iranyba kanyarodtatok, amirol az eredeti beirasom szolt, ez a Garfieldes hozzaszolas meg egyenesen amulatba ejto volt.

Elso korben vmiert azt kepzeli, hogy nekunk van foldleadas kedvezmenyunk, pedig az orszagok tok ujak, 1% kedvezmenyunk sincs, szoval ezt a reszt nem is ertem.

Masodszor, azt mondja, a ket klan kozott csak a penz van. Elmeselnem, hogy az idezett hsz a jos klan elso beverese utan szuletett, amikor is az ellen klan korulbelul 3-4x annyi egyseget hasznalt el (feleslegesen), mint mi.

Elso korben meghoztak azt a hibas dontest, hogy egyeniben tamadjanak vissza az 1 koros klansereg ellen, amit nem tudtak mar vedeni. Egyreszt beutes utan kb 120k pontra voltak tolunk, masreszt a foglalt barakkokkal vedtuk is a seregeket. (Arrol nem is beszelve, hogy azt otthonmaradt elfet is probaltak beverni)

Mindezek mellett a klan egesze nem ismerte azt, hogy a helyezeskulonbseg is befolyasolja a kortavot, es kv vege fele szakadtam a rohogestol, amikor tobb taguk tobbszazk egyseget elcseszett csak azert, hogy rajojjon, a pontunkra fokozva sem lesz ket koros. Ez nem zavarta, megprobalta azert meg egy feljebb levo tagra is, hatha oda sikerul. VsV pedig teljesen laza volt, kijott 4 korre, tuti ami a tuti.

Nos, mindezek utan azt mondani, hogy csak a penz all a ket klan kozott, kicsit viccesen hangzik, es engedtessek meg, hogy nevessek ilyen foku lamazas utan.

Vityu: mindig ezzel az ucsorgessel jossz, es nem veszed figyelembe, hogy oda fel kellett menni, es a felmenetel soran tobb nagy es jo klannal csataztunk mar, mint amivel ti valaha is tettetek, vagy fogtok - es akkor ilyen foku tartalek sehol sem volt...

Merengő 11-20-2012 00:54

Quote:

ezt a top1 klán nevében kikérném magamnak :)

Hex 11-20-2012 04:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301076)
Vityu: mindig ezzel az ucsorgessel jossz, es nem veszed figyelembe, hogy oda fel kellett menni, es a felmenetel soran tobb nagy es jo klannal csataztunk mar, mint amivel ti valaha is tettetek, vagy fogtok - es akkor ilyen foku tartalek sehol sem volt...

ezt a részét azért vitatnám :) a Dragon is megvívta a saját csatáit és ezután is megfogja vívni.

vityu 11-20-2012 07:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301076)

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301074)
....Nem gondolom, hogy jogtalan 4 évnyi termelés van a klánban, tévedés ne essék, oda fel kellett jutni...

"es akkor ilyen foku tartalek sehol sem volt..." Hát ezt a mondatot akkor megpróbálom úgy értelmezni, ahogy leírtad... Nem volt ilyen fokú tartalék sehol, tehát nem kellett a fa mögül kövekkel dobálni a tankokat. Nem voltak ilyen hatalmas különbségek, mint most. Talán egy helyen, az akkori top klánnál lehetett volna, de ők meg szürkék voltak.

Ja, és még valami: erősen kétlem, hogy bármikor is a fent ücsörgéssel jöttem volna.

Pool 11-20-2012 07:54

Úgy várom már, hogy a két klán mit fog kezdeni egymással, mint min. egy BL döntőt :)

Pool 11-20-2012 07:55

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-11-19 09:00:48 Instant Poison (#210497) elfoglalt 1148 hektárt Annihilator (#563578) országától.

grat

Pool 11-20-2012 07:56

2012-11-20 04:00:48 Földfoglalók (#4298) támadást indított Puff (#4320) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 891 hektár földet.
2012-11-20 04:00:48 Parázs (#4392) támadást indított Puff (#4320) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1692 hektár földet.

Grat!
Ez most nagy "Puff"anás volt...

vityu 11-20-2012 09:02

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 301081)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-11-19 09:00:48 Instant Poison (#210497) elfoglalt 1148 hektárt Annihilator (#563578) országától.

grat

Innen is grat.

2012-11-19 10:00:48
[-101 kör] Instant Poison (#210497) elfoglalt 1148 hektárt Annihilator (#563578) országától.
2012-11-19 10:00:47
[-144 kör] ALJAS (#306903) elfoglalt 1144 hektárt .: GWR UPDATE :. (#456792) országától.

Szegény Lala csak 4 hektárral maradt le, egy olyan ütéssel, ami más legnagyobbakat 3x odaver.

Ezért viszont tényleg kár volt előjönni SZK-ról, srácok.

Kutyuleee 11-20-2012 10:48

Gratula a Tisztitótűznek

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301074)

Hiheted, hihetitek, hogy ezt negatívként, és irigylésre méltónak ítélem meg, de nem igaz, de azt feltételezni, hogy a többi klánnak ezzel szemben esélye van, HIBA. Elég csak látni a szabadság mögé bújt klánokat. Nem feltétlenül azért mentek szabadságra, mert nem mertek volna szembe nézni a nagy big gun tagjaival, inkább csak azért, mert nincs meg bennük az, amit mi a pékek ellen csináltunk meg, amikor is 900k lovat tudtunk venni a klán összvagyonából, és inkább szembe mentünk nekik, mintsem megfutamodjunk. A pénz fontos, a megszerzése viszont nem olyan egyszerű, mint ti azt hiszitek. Pláne ha azt nézzük, hogy a klán fele csak beült a készbe, és megkapta a "végtelen pénz" varázslatot pár jó stratéga mellé.

Vityu pont neked kéne tudni ezt, hogy kurvára nem számít ez...
a pénz számít de egy bizonyos szintig csak. gyakorlatilag egy klánnak arra van szüksége hogy tele tudja venni magát egységekkel. egy aktívabb támadó klánnak arra, hogy ez meglegyen mondjuk a férőhelyek 2,5x-ig. az efeletti tartalék, már csak akkor számít ha a klán közel megduplázni akarja a területét egy ütés sorozattal, de ezenkivül mindenre elég... átépülni, ütni, védeni, el/rá fokozni. hiába van 100x ennyid, ha nincs meg a merészség,a tudás, a váratlan stratégia és felkészültség, kitörölheted vele. Ha megvan akkor meg bőven elég arra hogy te nyerd meg a csatákat és nyertesen távozz a dologból.

És pont te vagy az aki végig csinálta azt amit anno mi a lámákkal, hogy szinte null tartalékkal, csak éppen elégséges egységekkel küzdöttük fel magunkat olyan szintig amit elöttünk nem sok klán ért el.

Remedy 11-20-2012 10:56

Kutty: Nyilván igazad van, de a legegyszerűbb az eredmények elismerése helyett jönni egy ilyen ál-aduásszal, hogy így könnyű, így mindenkinek menne, így senkinek semmi esélye. Nevetséges(és hamis) kifogás, pláne egy topklántól, különösen a vezérétől.

Ha lenne rá mód, az ilyen fanyalgóknak adnék egy 100 milla egységet, és tessék, csinálják végig mindazt, amit mi.... Hiszen így ugye ez gyerekjáték, az ellenfelek elfelejtenek játszani tőle, a klánod meg superman lesz tőle...

A dragonnak meg nyilván van, szóval ne legyen már végre ennyire savanyú az a szőlő...

Az ellenfeleinket becsmérelni meg egyenesen szánalmas. A 4 hekit meg megérdemeltem, az én ütésem izgalmas volt, akkor is, ha ez a teljesben épp nem látszik. :)

Garfield2 11-20-2012 11:11

Quote:

Na te is milyen humoros vagy. Tudtok mást is, mint azokon élcelődni, akik nem tartoznak a köreitekbe?

vityu 11-20-2012 11:28

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 301084)
Vityu pont neked kéne tudni ezt, hogy kurvára nem számít ez...
a pénz számít de egy bizonyos szintig csak. gyakorlatilag egy klánnak arra van szüksége hogy tele tudja venni magát egységekkel. egy aktívabb támadó klánnak arra, hogy ez meglegyen mondjuk a férőhelyek 2,5x-ig. az efeletti tartalék, már csak akkor számít ha a klán közel megduplázni akarja a területét egy ütés sorozattal, de ezenkivül mindenre elég... átépülni, ütni, védeni, el/rá fokozni. hiába van 100x ennyid, ha nincs meg a merészség,a tudás, a váratlan stratégia és felkészültség, kitörölheted vele. Ha megvan akkor meg bőven elég arra hogy te nyerd meg a csatákat és nyertesen távozz a dologból.

Tehát akkor ha én, tegyük fel meg akarom előzni a bajt klánban, és tegyük fel van 3milla egységem a full mellett, és rá akarok menni a Tisztítótűzre, akkor simán nyerhetek jó stratégiával, mert nem számít, hogy nekik mennyi tartalékuk van... Tehát nem számít, hogy az ellenfélnek mondjuk 10 millió egysége van elérhető áron a piacon, többfajta egységben, amivel védést, szembetámadást is meg lehet csinálni... 3millió egységgel még csak le se tudom fogni, mert a jelenlegi árakon 3millió egységet fel lehet venni csak a bent tartott pénzből.

Nevetséges, ha úgy gondolod Kutya, hogy a Gun tartalékával bíró Tisztítótüzet egy alap klán meg tudja fogni. Az a klán, amelyik most masírozott fel, akkor is képes lett volna minderre, pénztelenül lépnek fel. Csak tovább tartott volna a termelés miatt meg-megállva. Nagyon jó játékosok alkotják a klánt, akik bármelyik klánnal felvették volna a versenyt akkor is, ha nincs teljes piac kontroll egy támadás alatt. Mert lehet mondani, hogy "nem fokoztunk sokat, hagytunk esélyt az ellennek", de minden mozdulatukra meg volt egy terv, és minden mozdulatukra meg volt az egység a terv végrehajtásához. Jól példázza pl a Zoli és Peti (Medieval lords) harc, ami lezajlott. Nem tudok részleteket, nem kérdeztem. Kiment Zoli 2 sereggel, Peti védte, majd visszament 2 sereggel, Zoli védte, majd beverte 2 sereggel Petit.
A lehetőség adott volt az ellenállásra, de ehhez szerintem egy ország pénze kevés. A piacon biztosan ott volt minden eshetőségre a saját támadó/védő/ló/íj/elit, amivel ezt meg lehetett csinálni.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301085)
Kutty: Nyilván igazad van, de a legegyszerűbb az eredmények elismerése helyett jönni egy ilyen ál-aduásszal, hogy így könnyű, így mindenkinek menne, így senkinek semmi esélye. Nevetséges(és hamis) kifogás, pláne egy topklántól, különösen a vezérétől.

Éppen te mondtad, hogy had ne kelljen már gratulálni olyan ütéshez, amiket csináltunk teljes piackontroll mellett. Hát Remy, ez is oda-vissza működik. Nem szeretem azokat a kritikus embereket, akik önmagukkal szemben elfelejtik ugyanazt a kritikát alkalmazni.

none 11-20-2012 11:42

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 301082)
2012-11-20 04:00:48 Földfoglalók (#4298) támadást indított Puff (#4320) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 891 hektár földet.
2012-11-20 04:00:48 Parázs (#4392) támadást indított Puff (#4320) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1692 hektár földet.

Grat!
Ez most nagy "Puff"anás volt...

grat mindkét klánnak

Remedy 11-20-2012 11:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301087)
Éppen te mondtad, hogy had ne kelljen már gratulálni olyan ütéshez, amiket csináltunk teljes piackontroll mellett. Hát Remy, ez is oda-vissza működik. Nem szeretem azokat a kritikus embereket, akik önmagukkal szemben elfelejtik ugyanazt a kritikát alkalmazni.

Akkor mast jelent szamunkra a piackontroll, mert mi olyat most nem csinaltunk...

Meg csak a lovunk sem volt sajat, gagyi piaci menessel mentunk... :D

(Szoval az onkritikas duma nem jott be...)

Nem a nem gratulalalas zavar, hanem a hamis fanyalgas...

Illetve az sem zavar, csak gagyinak tartom.

All times are GMT +1. The time now is 13:27.