![]() |
Szeretnék itt gratulálni annak a legalja többjelzőtnemírokmertbannolnak embernek, aki egy játékban is képes olyan eszközökhöz folyamodni, mint a beszivárgás másik országába, annak teljes lerombolása és szabiztatása, mindezt 3szor egymás után, csak azért mert ki tudja miért... De egy játékban.
Tényleg nem írok jelzőket, mert egyiket sem bírná el a fórum, de valahol mindig megdöbbent, hogy hogy lehet ennyire szánalmasan kicsinyes valaki. Mindegy honnan jött, miért tette, hogy jutott be, ezek egyike sem kisebbíti azt a tényt, hogy emberileg egy 0 lehet. (szerencsére nem vagyok károsult, de szerintem nem is kell annak lenni, hogy igazából fel tudjanak vele dühíteni) |
Mondanám,hogy ezért nem szabad megadni másoknak a jelszavad,de nem mondom,mert úgy tűnik országfeltörésről van szó:(
|
Rühellem, hogy már a Magyar Adorján-, és Forrai Sándor-féla rovás ábc-t is formálják..
Találkoztam tegnapi nap folyamán egy fiatalemberrel, akinek az alkarjára rovás szöveg volt tetoválva - gondoltam elolvasom.. Aztán csodálkozva láttam, hogy fordítva van: nem jobbról balra, hanem balról jobbra haladt a szöveg, illetve még az egyik betű sem stimmelt. Gondoltam megkérdezem, hogy hogyhogy, miért, hiszen az nem úgy lenne helyes, mire leüvöltötte a fejem, hogy azt a XXI. században nem úgy kell már... Felháborítónak tartom, hogy nincs értéke ennek a dolognak (sem).. |
Quote:
Engem már néztek emiatt bolondnak is. Egyszer egy neves fesztiválon barangoltam,mikor az előttem haladó fiatalember levette a pólóját,hátán rovásírás felirat. Első pillantásra megörültem,másodikra viszont elborzadtam. Nem csak az irány volt rossz,de a betűk alakja,formája alig hasonlított az eredetire és a szövege (heil hitler) felháborító volt.Odamegyek,megkérdem: miez? Rovásírás, mondja vigyorogva. Mikor szóbahoztam a fentieket majdnem nekemesett,hogy én mit szólok be a hülyeségemmel.. Okos enged.. |
Quote:
csak azt sajnálom, hogy a versenyzésből már kiöregedtem (rovás):( |
Quote:
|
Quote:
Erdélyből, Felvidékről, Vajdaságból is rengetegen jöttek, jó volt barátkozni. :) |
Mi ez hogy a Gmail már mobilszámot is kér egy regisztrációhoz?! azonosító kódot küldeni.. ezeknek agyukra ment a spamok elleni küzdelem.
még szerencse hogy van vagy 100 másik levelező, legközelebb talán már dns minta is kellene nekik |
Quote:
Tudom, hogy ez esetben nem nekem szólt, de ettől függetlenül igenis én vagyok a legjobb játékos a Hódítóban. És pont. :p |
Quote:
Csak hogy értsd ez nem személyes ez csak egy ténymegállapítás |
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |