Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Von 11-04-2009 23:33

Szeretnék itt gratulálni annak a legalja többjelzőtnemírokmertbannolnak embernek, aki egy játékban is képes olyan eszközökhöz folyamodni, mint a beszivárgás másik országába, annak teljes lerombolása és szabiztatása, mindezt 3szor egymás után, csak azért mert ki tudja miért... De egy játékban.
Tényleg nem írok jelzőket, mert egyiket sem bírná el a fórum, de valahol mindig megdöbbent, hogy hogy lehet ennyire szánalmasan kicsinyes valaki.
Mindegy honnan jött, miért tette, hogy jutott be, ezek egyike sem kisebbíti azt a tényt, hogy emberileg egy 0 lehet.

(szerencsére nem vagyok károsult, de szerintem nem is kell annak lenni, hogy igazából fel tudjanak vele dühíteni)

Tsobi 11-04-2009 23:54

Mondanám,hogy ezért nem szabad megadni másoknak a jelszavad,de nem mondom,mert úgy tűnik országfeltörésről van szó:(

Vent 11-05-2009 07:02

Rühellem, hogy már a Magyar Adorján-, és Forrai Sándor-féla rovás ábc-t is formálják..
Találkoztam tegnapi nap folyamán egy fiatalemberrel, akinek az alkarjára rovás szöveg volt tetoválva - gondoltam elolvasom..
Aztán csodálkozva láttam, hogy fordítva van: nem jobbról balra, hanem balról jobbra haladt a szöveg, illetve még az egyik betű sem stimmelt.
Gondoltam megkérdezem, hogy hogyhogy, miért, hiszen az nem úgy lenne helyes, mire leüvöltötte a fejem, hogy azt a XXI. században nem úgy kell már...
Felháborítónak tartom, hogy nincs értéke ennek a dolognak (sem)..

Tsobi 11-05-2009 11:59

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 227941)
Rühellem, hogy már a Magyar Adorján-, és Forrai Sándor-féla rovás ábc-t is formálják..
Találkoztam tegnapi nap folyamán egy fiatalemberrel, akinek az alkarjára rovás szöveg volt tetoválva - gondoltam elolvasom..
Aztán csodálkozva láttam, hogy fordítva van: nem jobbról balra, hanem balról jobbra haladt a szöveg, illetve még az egyik betű sem stimmelt.
Gondoltam megkérdezem, hogy hogyhogy, miért, hiszen az nem úgy lenne helyes, mire leüvöltötte a fejem, hogy azt a XXI. században nem úgy kell már...
Felháborítónak tartom, hogy nincs értéke ennek a dolognak (sem)..

Azért,mert egyesek nem tisztelik ezeket a dolgokat, Te és én még hirdethetjük a helyes igét. :)
Engem már néztek emiatt bolondnak is. Egyszer egy neves fesztiválon barangoltam,mikor az előttem haladó fiatalember levette a pólóját,hátán rovásírás felirat. Első pillantásra megörültem,másodikra viszont elborzadtam. Nem csak az irány volt rossz,de a betűk alakja,formája alig hasonlított az eredetire és a szövege (heil hitler) felháborító volt.Odamegyek,megkérdem: miez? Rovásírás, mondja vigyorogva. Mikor szóbahoztam a fentieket majdnem nekemesett,hogy én mit szólok be a hülyeségemmel..

Okos enged..

Vent 11-05-2009 12:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 227978)
Azért,mert egyesek nem tisztelik ezeket a dolgokat, Te és én még hirdethetjük a helyes igét. :)
Engem már néztek emiatt bolondnak is. Egyszer egy neves fesztiválon barangoltam,mikor az előttem haladó fiatalember levette a pólóját,hátán rovásírás felirat. Első pillantásra megörültem,másodikra viszont elborzadtam. Nem csak az irány volt rossz,de a betűk alakja,formája alig hasonlított az eredetire és a szövege (heil hitler) felháborító volt.Odamegyek,megkérdem: miez? Rovásírás, mondja vigyorogva. Mikor szóbahoztam a fentieket majdnem nekemesett,hogy én mit szólok be a hülyeségemmel..

Okos enged..

mást nem is tehet az ember..

csak azt sajnálom, hogy a versenyzésből már kiöregedtem (rovás):(

Tsobi 11-05-2009 12:09

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 227980)
mást nem is tehet az ember..

csak azt sajnálom, hogy a versenyzésből már kiöregedtem (rovás):(

Ez azért nem hosszútávfutás.. :)

Vent 11-05-2009 12:12

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 227982)
Ez azért nem hosszútávfutás.. :)

természtesen én is tudom, de kb. nyolc évig jártam minden évben, olykor több alkalommal is versenyre, és nem azért szerettem, mert megmutathattam, hogy jobban tudom a rovást, mint mások, hanem mert nagyon jó társaság volt.
Erdélyből, Felvidékről, Vajdaságból is rengetegen jöttek, jó volt barátkozni. :)

Princ 11-06-2009 17:53

Mi ez hogy a Gmail már mobilszámot is kér egy regisztrációhoz?! azonosító kódot küldeni.. ezeknek agyukra ment a spamok elleni küzdelem.
még szerencse hogy van vagy 100 másik levelező, legközelebb talán már dns minta is kellene nekik

Bogár 11-08-2009 00:39

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 228282)
Azért mert te olyan nagy játékosnak gondolod magad attól még nem vagy az (...)

Sohasem értettem az ehhez hasonló beszólásokat a megbeszéléseknél. Ez akar lenni a végső elkeseredés, amikor a vitában semmiféle ellenérvet nem tudtok felhozni?

Tudom, hogy ez esetben nem nekem szólt, de ettől függetlenül igenis én vagyok a legjobb játékos a Hódítóban. És pont. :p

Serg 11-08-2009 00:48

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 228284)
Sohasem értettem az ehhez hasonló beszólásokat a megbeszéléseknél. Ez akar lenni a végső elkeseredés, amikor a vitában semmiféle ellenérvet nem tudtok felhozni?

Tudom, hogy ez esetben nem nekem szólt, de ettől függetlenül igenis én vagyok a legjobb játékos a Hódítóban. És pont. :p

Ezen ne múljon: vedd úgy hogy neked is szólt.
Csak hogy értsd ez nem személyes ez csak egy ténymegállapítás

All times are GMT +1. The time now is 10:21.