![]() |
Quote:
Dragi tessék halgasd: http://www.youtube.com/watch?v=H9-HUWx2uJk |
Richard Cheese - Personal Jesus (Depeche Mode) :D
|
Bonanza Banzai : A jel
Hogyha túl sok a baj És ha őrjít a zaj És ha nem maradt semmid Akkor engem akarj, Aki hozzád hajol, Aki csak hozzád szól, Neked hinned kell bennem Hát jegyezd meg jól Hogyha mindentől félsz, Hogyha egyedül élsz Engem nem is kell hívnod, Mert mindig elérsz, Hogyha túl sok a baj És ha őrjít a zaj És ha nem maradt semmid, Akkor engem akarj Nekem te vagy a testem, Beléd magamat rejtem És nem tehetsz semmit Te is itt élsz már bennem És ha nem hiszed el És ha nem érdekel És ha megváltást nem vársz, Akkor idézz majd fel Én vagyok a jel, Nem hagylak el Hidd el, számíthatsz rám Én vagyok a jel, Amit érteni kell mindenkinek Hidd el, számíthatsz rám Én vagyok a jel, Nem hagylak el Én benned élek, Hát fedezz fel Én vagyok a jel, Nem hagylak el Hidd el, számíthatsz rám Hogyha túl sok a baj És ha őrjít a zaj És ha nem maradt semmid, Akkor engem akarj, Hogyha könny nélkül sírsz, Hogyha enni sem bírsz Vagy boldog vagy éppen És verseket írsz És ha nem hiszel már És ha senki sem vár És ha megbántál mindent És ha késik a nyár És ha nem hiszed el És ha nem érdekel És ha megváltást nem vársz, Akkor idézz majd fel |
http://www.youtube.com/watch?v=iD3vTWv6MqA
Az eredeti sem semmi, de Béres Zoo rátett egy lapáttal :D I vendetta ... Bad reklám is reklám too ... Black Pákó ... kész :D |
Helloween - I Want Out
Hihetetlen, hogy ez a zenekar hogy tudott zenélni a 80as években. Nem értem, mi lett velük. |
ProtestTheHero - Divinity Within
|
Blues Company: A börtön ablakában.... ugye mindenki hangosan énekli velünk???:)
|
Bayside - The Walking Wounded
|
Fort Minor - Petrified
|
Jimmy Cliff - Reggae Night :cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:52. |