![]() |
tv maci
..... |
Sonata Arctica --- Sing in Silence
|
A versest már teleírtam, áthelyezem a székhelyem ide.
Bonanza Banzai - Ősi láng:o Minden szó Olyan jó Olyan forró Olyan vigasztaló De a száj Csak vár Érzi már Kimondani fáj Így csak hallgatunk A büszkeségtől Elnémulunk Itt a pillanat De elszalad És több lehetőség Nem marad Hogy szólj Hogy kérj Hogy beszélj Hogy szívemhez érj Most is csak hallgatunk Lehet, hogy örökre Megnémulunk Késő lesz sírni, ha eltűntem Most próbálj gondolni rám Most lobogjon a szemünkben Az az ősi-ősi láng Hívj És várj Ha érkezem Magadba zárj És félts És szoríts Úgy kell, hogy bátoríts És lángolj velem És tetszeni fog Hogy a tűz vagy nekem... |
Copy Con - Mona Lisa :D
|
T.I. - Help is coming
|
Coolio - Gangsters Paradise
;);) |
Egészséges Fejbőr - Csodaszarvas
Hol vagy ősi magyar erő? :( Térj vissza népedhez... |
Bonanza Banzai - Dörömbölnek a vágyak
|
Itt is egy kis görög mitológia.
Bonanza Banzai - Calypso Kegyetlen hajnal, jéghideg Az arcomat friss szél csapja meg A tenger felé indulok Maradni tovább nem tudok Vörösen ragyog, lángol az ég Ilyen vadnak nem láttam még A dombról figyelsz, jól tudom És nem látszik rajtad a fájdalom Ott állsz a dombon, Calypso A magánynak örök mementó Ne gyűlölj engem, Calypso Az ár hozott, az apály visz el A Holdban többé már nem hiszel Elmúlt egy tél, elmúlt egy nyár A hajó kész, a tenger is vár Kérd meg nekem az isteneket Küldenének erős szelet Hisz' a dombról figyelsz, jól tudom De nem látszik rajtam a szánalom ... Nem akarom az egész topikot egyedül teleírni... (Bonanza napot tartok úgyfest) Bonanza Banzai - Ne titkold! Hiszed vagy nem, most meghaltál bennem, De egy szívdobbanással újjá születsz. Rettentő mélyről bukkansz fel ismét És így szinte sajgok, hogy újra szeretsz. Ne uralkodj rajtam, ne gyűlölj meg engem, Belém kapaszkodj érezd, hogy lebegsz Velem vétkezz és velem imátkozz És ne titkold semmit, hogy szerelem ez. Ne uralkodj rajtam, ne veszíts el engem Belém kapaszkodj érezd, hogy lebegsz. Velem vétkezz és velem is imátkozz És ne titkold semmit, hogy szerelem ez. |
Bonanza Banzai - A vers mindig ugyanaz marad
Egyedül vagy, érteni szeretnéd Keresed magad, de nem találod rég Árnyékban ülsz, hatalmas falak alatt Döntsd le a falat (döntsd le a falat) A versből mindig szeretet fakad Akkor is, ha nem figyelsz rá A vers mindig ugyanaz marad De bármilyen zenét akasztasz rá A vers mindig ugyanaz marad Döntsd le a falat, gyógyítsd meg Magad A versből mindig szeretet fakad Megalázó kaland, kegyetlen ölelés Halvány ígéret, jéghideg nevetés Betegen ülsz magányod fája alatt Gyógyítsd meg Magad (gyógyítsd meg Magad) A versből mindig szeretet fakad |
All times are GMT +1. The time now is 20:42. |