Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Redback 04-10-2009 06:50

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 206728)
Egy 70 km/h max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon :

"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.
Ahogy önök is tudják, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei."

Hoppá!
A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent.

Ez nem vicc, de azért aki megpróbálkozna a fenti módon kijátszani a rendőröket az nézze meg ezt.

Phoenix 04-10-2009 08:17

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 206728)
Egy 70 km/h max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon :

"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.
Ahogy önök is tudják, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei."

Hoppá!
A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent.

Ezt asszem pár éve olvastam, de akkor még tán ez az egész Franciaországban történt meg. Úgy még hihető is volt. :)

Tsobi 04-11-2009 18:34

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 207113)
Ezt asszem pár éve olvastam, de akkor még tán ez az egész Franciaországban történt meg. Úgy még hihető is volt. :)

Én is emlékszem.. talán valami film is készült belőle. Valami őrült taxista volt a főszereplő,talán épp Daniel ( Samy Naceri ). :)

Oszvald 04-12-2009 03:14

Pista bácsi a tanyán egy reggeli tévé nézés után kimegy a disznókhoz és odadobja nekik a parókáját.Ezt a mondatot fűzve hozzá:Nincs többé korpa csak gyönyörű haj!

J.Ati 04-13-2009 10:02

pffff-vicc

Fantasztikus hír: "Győzike" Beckhammel fog ebédelni:confused:

Mint kiderült Győzinek egy fillérjébe sem került a Beckham-randi. – Győzike megkeresett minket azzal, hogy élete nagy vágya egy találkozás Beckhammel. Miután ő egy olyan televíziós személyiség, akinek jelenléte fontos lehet az esemény visszhangja szempontjából:eek:

Ezt kőő csinááálnije,csáje...

laci 04-13-2009 10:16

Megérdemlik egymást :p

Peti 04-13-2009 15:48

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 207430)
Fantasztikus hír: "Győzike" Beckhammel fog ebédelni:confused:

Mint kiderült Győzinek egy fillérjébe sem került a Beckham-randi. – Győzike megkeresett minket azzal, hogy élete nagy vágya egy találkozás Beckhammel. Miután ő egy olyan televíziós személyiség, akinek jelenléte fontos lehet az esemény visszhangja szempontjából:eek:

Ezt kőő csinááálnije,csáje...

könyvet is ad Beckhamnek :d

vityu 04-13-2009 16:24

Ti meg hajlandóak vagytok egy szót is beszélni róla?:eek: Hánynom kell attól az embertől...

J.Ati 04-13-2009 16:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 207445)
Ti meg hajlandóak vagytok egy szót is beszélni róla?:eek: Hánynom kell attól az embertől...

Sajnos kikerülni nem lehet:(
Ezt a buta,bunkó cigányembert nyomatják mindenhol.

vityu 04-13-2009 17:29

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 207447)
Sajnos kikerülni nem lehet:(
Ezt a buta,bunkó cigányembert nyomatják mindenhol.

Majdnem azt mondtam, hogy de igen, ki lehet, ha nem néz az ember tévét, és nem a pletykákat olvassa a neten, de ztán rájöttem, hogy így sem lehet kierülni, mert a HÓDÍTÓ fórumán is hallok róla... :eek: Szégyen...

All times are GMT +1. The time now is 14:25.