![]() |
Üdvözlünk, vityu.
708 olvasatlan üzenet most nem tudom, hogy azért dühöngjek-e, hogy ilyen sokat nem lehettem, vagy azt, hogy ez alatt mindössze ennyi üzenetet írtatok! :) |
Quote:
aaaaaannnnnyiraaaa hiányoztáááááál!!! :D |
Quote:
Quote:
1. A multikból hazahozott DVD-ket dobd a kukába 2. a fekete DVD-k tokját dobd a kukába 3. a fekete DVD-ket tedd az original tokba Voi'la. :D:D |
Quote:
|
Egyébként ezt az egész tokos dolgot én megoldottam, vettem ilyen lemeztartó táskákat...
Elegem lett, hogy még az eredeti DVD-k is büdös kínai fekete tokban vannak, és gusztustalan szaga van amikor kinyitom... A legtöbb DVD-m eredeti, de nem tartom a lemezeket a tokjukban... a tok csak a TV tetején "díszeleg". Mondjuk ez nem is annyira off, ez engem személy szerint pl nagyon is dühít, hogy nem képesek a nyereségükből lefaragni 6-8 Ft-ot, hogy tisztességes minőségű tokba tegyék a lemezeket.... :mad: :( |
Estét!
Egy nap méltó befejezése. Szabadság utáni első nap egy laza 12 órás kezdettel. Kicsit füstöl a fejem. Két dolog kell. Egy jó vacsora és jó forró fürdő. A jó vacsora megvolt. Megnyitom a vizet, készítek könyvet és inni, mert szándékomban állt sokáig ott maradni. Csak épp egy apróságról feledkeztem meg. 4 napig nincs meleg víz a környéken. :mad::mad: |
Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság!
Történt ugyanis, hogy neveztünk egy videót a Borsodi sör promóciójára. Elég komoly hírverést csináltunk neki, annyi embert próbáltunk elérni, amennyit csak lehet. Elég komoly nézettséget produkáltunk és jöttek a szavazatok is szép ütemben. Sorra hagytuk le az ellenfeleket, míg mostanra eljutottunk az első helyig. 5 nap van még hátra a versenyből és jó esélyeink vannak a végső győzelemre. Kezdetben azt rótták fel a közvetlen riválisaink, hogy furcsán nagy a nézettségünk. Később a következő kritikákat kaptuk: -nem arról szól a videó, amiről kellene.(Nem volt kikötve semmilyen kötelező tartalmi elem a szabályzatban.) -nem adtuk hozzá a saját hangunkat és arcunkat. -bár az eredeti elképzelés valóban ötletes, a megvalósítás igencsak igénytelenre sikeredett. -végül pedig azt is a fejünkhöz vágták, hogy ez egyébként sem egy amatőr alkotás. (Igénytelen profimunka? Létezik ilyen?) A mai napon az eddigi átlagos 30-40 szavazat helyett sikerült kb. 100 voksot begyűjtenünk. Az első helyről lecsúszott videó feltöltőjének első dolga volt, hogy csalással vádoljon meg minket. A 4. helyezett folyamatosan szavaz a jelenlegi 2. és 3.-ra is, hogy (idézem) "nehogy az a sz'r nyerjen". Mindeközben pedig a "fair play"-t emlegetik... Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság, nekem pedig lassan hányingerem van tőle.:( |
Quote:
|
Quote:
Most néztem meg a videót és tényleg nagyon ötletes szerintem. Gratulálok hozzá! :) És persze szurkolok, hogy győzzetek. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:25. |