Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

vityu 07-19-2009 19:48

Üdvözlünk, vityu.
708 olvasatlan üzenet

most nem tudom, hogy azért dühöngjek-e, hogy ilyen sokat nem lehettem, vagy azt, hogy ez alatt mindössze ennyi üzenetet írtatok! :)

laci 07-19-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 219539)
Üdvözlünk, vityu.
708 olvasatlan üzenet

most nem tudom, hogy azért dühöngjek-e, hogy ilyen sokat nem lehettem, vagy azt, hogy ez alatt mindössze ennyi üzenetet írtatok! :)

Na de ha ez vigasztal:

aaaaaannnnnyiraaaa hiányoztáááááál!!!

:D

[HTPA]GeeForce 07-19-2009 20:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218729)
A múltkor vásároltam, végülis csak a felét kellett kukába dobni, mert rossz volt... :)

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 218731)
de legalább nem tört össze a tok :D:D:D

Vegyél egy rakás DVD-t a multiknál, és egy rakással a feketepiacon. (ugyanazokat a filmeket, természetesen)
1. A multikból hazahozott DVD-ket dobd a kukába
2. a fekete DVD-k tokját dobd a kukába
3. a fekete DVD-ket tedd az original tokba

Voi'la. :D:D

Ati 07-19-2009 21:04

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 219547)
Vegyél egy rakás DVD-t a multiknál, és egy rakással a feketepiacon. (ugyanazokat a filmeket, természetesen)
1. A multikból hazahozott DVD-ket dobd a kukába
2. a fekete DVD-k tokját dobd a kukába
3. a fekete DVD-ket tedd az original tokba

Voi'la. :D:D

*ÜRES* dvd-re gondoltam... :D

[HTPA]GeeForce 07-19-2009 21:30

Egyébként ezt az egész tokos dolgot én megoldottam, vettem ilyen lemeztartó táskákat...

Elegem lett, hogy még az eredeti DVD-k is büdös kínai fekete tokban vannak, és gusztustalan szaga van amikor kinyitom...
A legtöbb DVD-m eredeti, de nem tartom a lemezeket a tokjukban... a tok csak a TV tetején "díszeleg".

Mondjuk ez nem is annyira off, ez engem személy szerint pl nagyon is dühít, hogy nem képesek a nyereségükből lefaragni 6-8 Ft-ot, hogy tisztességes minőségű tokba tegyék a lemezeket.... :mad: :(

Pepa 07-20-2009 21:22

Estét!

Egy nap méltó befejezése.
Szabadság utáni első nap egy laza 12 órás kezdettel. Kicsit füstöl a fejem. Két dolog kell. Egy jó vacsora és jó forró fürdő. A jó vacsora megvolt. Megnyitom a vizet, készítek könyvet és inni, mert szándékomban állt sokáig ott maradni. Csak épp egy apróságról feledkeztem meg. 4 napig nincs meleg víz a környéken. :mad::mad:

BeeLord 08-24-2009 22:43

Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság!

Történt ugyanis, hogy neveztünk egy videót a Borsodi sör promóciójára. Elég komoly hírverést csináltunk neki, annyi embert próbáltunk elérni, amennyit csak lehet. Elég komoly nézettséget produkáltunk és jöttek a szavazatok is szép ütemben. Sorra hagytuk le az ellenfeleket, míg mostanra eljutottunk az első helyig. 5 nap van még hátra a versenyből és jó esélyeink vannak a végső győzelemre.

Kezdetben azt rótták fel a közvetlen riválisaink, hogy furcsán nagy a nézettségünk. Később a következő kritikákat kaptuk:
-nem arról szól a videó, amiről kellene.(Nem volt kikötve semmilyen kötelező tartalmi elem a szabályzatban.)
-nem adtuk hozzá a saját hangunkat és arcunkat.
-bár az eredeti elképzelés valóban ötletes, a megvalósítás igencsak igénytelenre sikeredett.
-végül pedig azt is a fejünkhöz vágták, hogy ez egyébként sem egy amatőr alkotás. (Igénytelen profimunka? Létezik ilyen?)

A mai napon az eddigi átlagos 30-40 szavazat helyett sikerült kb. 100 voksot begyűjtenünk. Az első helyről lecsúszott videó feltöltőjének első dolga volt, hogy csalással vádoljon meg minket. A 4. helyezett folyamatosan szavaz a jelenlegi 2. és 3.-ra is, hogy (idézem) "nehogy az a sz'r nyerjen". Mindeközben pedig a "fair play"-t emlegetik...

Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság, nekem pedig lassan hányingerem van tőle.:(

Ati 08-24-2009 22:46

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 222180)
Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság, nekem pedig lassan hányingerem van tőle.:(

Nem tudok sajnos olyan helyről ebben az univerzumban, ahol ne jelenne ez meg. :(

tdomo 08-25-2009 07:02

Quote:

-bár az eredeti elképzelés valóban ötletes, a megvalósítás igencsak igénytelenre sikeredett.
-végül pedig azt is a fejünkhöz vágták, hogy ez egyébként sem egy amatőr alkotás. (Igénytelen profimunka? Létezik ilyen?)

Szerintem létezik ez a kategória. Profi módon elkészített dolog is hathat igénytelennek, ha pár részlet nincs kidolgozva, vagy el van szúrva.
Most néztem meg a videót és tényleg nagyon ötletes szerintem. Gratulálok hozzá! :)
És persze szurkolok, hogy győzzetek.

vityu 08-26-2009 12:40

Quote:

Az emberi irígység gusztustalan egy tulajdonság!

Történt ugyanis, hogy neveztünk egy videót a Borsodi sör promóciójára. Elég komoly hírverést csináltunk neki, annyi embert próbáltunk elérni, amennyit csak lehet.

Egy linket rakhattál volna ;)

All times are GMT +1. The time now is 06:25.