Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Rynok 03-05-2009 22:54

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 204915)
Napok óta azon filózom, hogy honnan jön rá az ember, hogy vajon skizofrén-e.:confused:

Kérdezd meg a Hangoktól...:D

Xeper 03-05-2009 23:18

Quote:

Napok óta azon filózom, hogy honnan jön rá az ember, hogy vajon skizofrén-e.:confused:

Ha felmerül benned annak a lehetősége, hogy skizofrén vagy, akkor biztos az vagy :)

BeeLord 03-06-2009 12:54

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 204924)
Ha felmerül benned annak a lehetősége, hogy skizofrén vagy, akkor biztos az vagy :)

Van szerencsém kommunikációs térningeken edződni (nem mintha segítene...) és éppen a kommunikációs stílusokról, illetve a kritika és visszajelzés közti különbségről beszéltünk legutóbb.

Na most feltéve, de meg nem engedve, hogy látsz egy embert a buszon, aki mondjuk egy ülés felé fordulva beszél, szólsz-e neki, hogy véleményed szerint ott nem ül senki? Ha kineveted, az kritikának minősül és a lehető legkevesebbet sem mozdítja elő az ő "kijózanodását". De az átlag ember nem meri megmondani neki a puszta tényeket. Ráadásul minél többen vagytok a buszon, annál többfelé oszlik a felelősség, mondván, hogy majd a többiek szólnak neki, nekem semmi dolgom az ügyben. Ez esetben ő a hibás, hogy nem jön rá a betegségére, vagy a környezete?

Az igazi probléma persze csak ott kezdődik, mikor valójában te képzeled el az önmagában duruzsolgató embert...:p

Barca 03-06-2009 18:57

Bemutatkozás:fiú: - Hurrá! Végre! Már nagyon várom!
lány: - Elköltözzek?
fiú: - Nem, ne is gondolj rá!
lány: - Szeretsz?
fiú: - Természetesen!
lány: - Megcsaltál valaha is?
fiú: - Nem, hogy juthat ilyen az eszedbe?
lány: - Adsz egy csókot?
fiú: - IGEN!
lány: - Fogsz verni?
fiú: - Soha!
lány: - Hihetek neked?

Esküvő után:
Olvasd lentről fölfelé:D:p

laci 03-06-2009 20:21

Ez jó, de 2 napja volt egy tök hasonló :)

Xeper 03-06-2009 21:24

Quote:

Originally Posted by laci (Post 204967)
Ez jó, de 2 napja volt egy tök hasonló :)

6 hsz-szel korábban... és picit választékosabban előadva :)

Látom már, hogy nagyon utopisztikus az a gondolat, hogy "egyszer majd mindenki visszaolvas hozzászólás előtt legalább 10hsz-t" :o

Bogár 03-06-2009 22:47

Quote:

A skizofrénia nem csak azt jelenti, hogy több személyiséged van. A skizofrénia sokkal tágabb fogalom. Sztem olvasd el a wikipédián a skizofréniáról szóló cikket is. :)
Bizonyos értelmeben minden ember skizofrén. Főleg akkor, ha sokat isznak. :D Szóval arra a kérdésre, hogy vajon skizofrének vagyunk-e, a válasz szerintem egyértelmű. ;) A kérdés csak az, hogy milyen mértékben vagyunk azok.

laci 03-07-2009 07:30

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 204972)
...Sztem olvasd el a wikipédián a skizofréniáról szóló cikket is. :)

Offolok én is: szerintem meg ha valakit komolyan érdekel a dolog, akkor a szakirodalomban olvasson utána, ne a wikipédián, ott elég nagy marhaságok (is) meg szoktak jelenni, és ha valaki nem ért hozzá, nem tud válogatni a hiteles és a réves bejegyzések között. Ezt nem Bogár "ellen" írtam be, mert bízom benne hogy nem linkelt ide olyasmit aminek nem nézett utána :)

De itt inkább viccelődjünk ;)

Rynok 03-07-2009 22:13

A katonaságon sorakozó van. Az ezredes járkál és kérdezgeti:
- Maga lövész, ugye?
- Igen uram! - feleli a katona.
Megy tovább...
- Maga rádiós, ugye?
- Igen uram! - feleli a katona.
Megy tovább és odaér a cigányhoz. Kérdezi:
- Utász?
- Mint a szart!

Ditke 03-11-2009 19:46

Quote:

Sehonnan.... esetleg a környezeted észleli, hogy "megváltoztál",
de te nem fogsz érezni semmi változást...

All times are GMT +1. The time now is 19:42.