Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Peter 11-15-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37187)
Ezért mondom aki nem ért velem eggyet jöjjön 5párbajt :)
Ott kijön,hogy tudsz-e hodozni vagy csak milliárdokból vagy vagány:P

Most kezdtem olvasni, de már egy baromság...
A hódító nem a párbajokrol szól, vagyis nem arról amit most annak hívnak...
(ha így lenne, akkor szerintem csak törpék szaladgálnának minden csopiban, de én láttam más fajokat is :D)
Véleményem szerint a Hódítónak, mint játék és a Párbajnak annyi köze van egymáshoz, hogy azonos szabályokon, alapokon nyugszanak.
Ezzel azt akarom csak mondani, hogy ott NEM jön ki hogy tudsz-e hódítózni, maximum az, hogy tudsz-e párbajozni. :)

(bocsi a kicsit késői reagáláért)

Harcosok 11-15-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 43485)

Véleményem szerint a Hódítónak, mint játék és a Párbajnak annyi köze van egymáshoz, hogy azonos szabályokon, alapokon nyugszanak.

Na most lett volna jobb ha csendben maradsz mert nem azonosak a szabályok:)

Dragi 11-15-2006 18:50

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43486)
Na most lett volna jobb ha csendben maradsz mert nem azonosak a szabályok:)

Hát mert mért nem ?:) Azért mert több országot is indíthatsz egy párbajon ?:) Szabályos de hülyeség :) egyszerre sztem úgyse tudsz mindre figyelni :)

Harcosok 11-15-2006 18:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43487)
Hát mert mért nem ?:) Azért mert több országot is indíthatsz egy párbajon ?:) Szabályos de hülyeség :) egyszerre sztem úgyse tudsz mindre figyelni :)

Többet indíthatok
Más is nyomhatja az orit én is nyomhatom akárkiét
Régebben még a forumon is szabad volt az anyázás amire sok pl is volt most nem tudom szabad-e még:)
Na akkor már csak nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak vagy igen?:)

Szecsa 11-15-2006 19:03

Harcosok, esetleg mas fajokkal, szemelyisegekkel, mas jatekfeluleten nyomod a jatekot? :D
A parbaj hasonlit az arenahoz csak rovidebb es csokkentett kortavok vannak benne a porgosebb jatek kedveert.
Eleg erdekes, hogy lehetett anyazni meg ilyenek :) En nem nagyon talalkoztam anyazos jatekossal a parbajokon.
Harcosok, Te valahol nagyon elvagy veszve :D Miert szoltad le Petit???

Harcosok 11-15-2006 19:07

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43490)
Harcosok, esetleg mas fajokkal, szemelyisegekkel, mas jatekfeluleten nyomod a jatekot? :D
A parbaj hasonlit az arenahoz csak rovidebb es csokkentett kortavok vannak benne a porgosebb jatek kedveert.
Eleg erdekes, hogy lehetett anyazni meg ilyenek :) En nem nagyon talalkoztam anyazos jatekossal a parbajokon.
Harcosok, Te valahol nagyon elvagy veszve :D Miert szoltad le Petit???

Akkor elvagy inkább te tévedve:)
pl gondolj a dropi esetére még anno mit tom én ki volt mégse történt semmi:)(nem voltam a párbajon de az volt a téma mindenhol)
ja és hol hasonlít a párbaj arénára mondd el pls:D
arénán nem is tudtam akárhány orival lehet menni:)
nem is tudtam akárki járhat akárki orijában:)
de akkor pontosítok akárhányszor ment akárhogy a duma tiltás soha nem járt érte:)
meg nem egyszer fordult elő ha valakit az elején beütöttek támadoval ez ment csak a forumra k anyád:)csak a k-t nem k-nak irva:D

Harcosok 11-15-2006 19:12

Arrol nem is beszélve ott a jksz az szabályos:)
tudod szecsa te sem voltál ott kispályás benne:D

Szecsa 11-15-2006 19:30

A jatekmenetet hasonlitottam az arenahoz.
Azt nem tudom, hogy ha anarchban valakinek tobb (odaregisztralt) foorszaga van az mehet e az arenara azokkal az orszagokkal?
Elvegre ez is szabalyos lenne, en azt hiszem, hiszen a sugoban nem talaltam arra vonatkozo tiltast, hogy ne mehess 2 orszagoddal.
Csupan a feltetelt latom leirva amely a kovetkezo:
A jelentkezés csak főországgal történhet (hiába van több összekapcsolt országod, csak a főországgal fogsz tudni jelentkezni!)

Bar en nem voltam meg 2 orszaggal az arenaban, de kerdezem -akar az illetekest is- szabalyos e 2 foorszaggal menni, amelyeknek tulaja egy es mindketto 1-1 kulon lancban van vippelve?
(Etikusnak nem etikus.)

Harcosok, parbajba a vip-erdekek szamitanak, hogy jksz-elsz az a Te bajod, ha jksz-elnek ellened, el kell fogadni :)
Ha mar vkivel jksz-elsz, azt valoszinuleg nem tamadhatod, igy ha o az elso helyen vegez, akkor meg szidhatod utana hogy miert o lett az elso, pedig beverhetted volna pl. :) Igy kerdesesse valik az egesz: erdemes e jksz-ezni?

Harcosok 11-16-2006 17:04

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43498)
A jatekmenetet hasonlitottam az arenahoz.
Azt nem tudom, hogy ha anarchban valakinek tobb (odaregisztralt) foorszaga van az mehet e az arenara azokkal az orszagokkal?
Elvegre ez is szabalyos lenne, en azt hiszem, hiszen a sugoban nem talaltam arra vonatkozo tiltast, hogy ne mehess 2 orszagoddal.
Csupan a feltetelt latom leirva amely a kovetkezo:
A jelentkezés csak főországgal történhet (hiába van több összekapcsolt országod, csak a főországgal fogsz tudni jelentkezni!)

Bar en nem voltam meg 2 orszaggal az arenaban, de kerdezem -akar az illetekest is- szabalyos e 2 foorszaggal menni, amelyeknek tulaja egy es mindketto 1-1 kulon lancban van vippelve?
(Etikusnak nem etikus.)

Harcosok, parbajba a vip-erdekek szamitanak, hogy jksz-elsz az a Te bajod, ha jksz-elnek ellened, el kell fogadni :)
Ha mar vkivel jksz-elsz, azt valoszinuleg nem tamadhatod, igy ha o az elso helyen vegez, akkor meg szidhatod utana hogy miert o lett az elso, pedig beverhetted volna pl. :) Igy kerdesesse valik az egesz: erdemes e jksz-ezni?

Ez az uccsó mondat nagyon tetszik:D ezek szerint számodra sok esetben megéri:)
Ja és nem szabályos több orival menni gondolj a bob bácsi esetére:)

Szecsa 11-16-2006 19:23

Mi volt bob bacsival?

Dragi 11-16-2006 19:36

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43651)
Mi volt bob bacsival?

És mért Babámozott le ????? Jut eszembe :D:D Bunkó módon nem válaszolt :p jah de hisz azt írta nem ír nekem fene :) akkor ezt se tudom meg :)

Atiii 11-17-2006 05:22

Hát ti se vagytok nagy arénások:D :D :p

Bob bácsi meg még 1 ori aminek a nevére nem emlékszem 1 emberé volt!!
Persze ő szólt is ,hogy véletlenűl tette be a másik oriját és nem játszik vele,de sokan támadták ezért...csak szóban...

Atiii 11-17-2006 05:24

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43651)
Mi volt bob bacsival?

Te amúgy jártál már arénában???
Vagy te hacosok miatt kerülted régebben??

Szecsa 11-17-2006 06:07

Persze, jartam ott.
S nem ismertem bob bacsit.

Dragi 11-17-2006 06:16

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 43686)
Te amúgy jártál már arénában???
Vagy te hacosok miatt kerülted régebben??

LOL és ezt komolyan is kérdezted?:) Szecsa Harcosok miatt kerülné az Arénát ???? :D GIGA LOL :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szecsa 11-17-2006 06:44

Szerintem hamarabb kezdtem ezeket a gyorsfordulos jatekokat, mint ahogy Harcosok szinre lepett volna.
Hatha, Harcosok ezt megtudja mondani :) A parbajt es a hetvegit mindenkeppen hamarabb kezdtem, az arenat nem tudom.
Tavaly nyaron voltam elsore arenaban.

Harcosok 11-17-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43692)
Szerintem hamarabb kezdtem ezeket a gyorsfordulos jatekokat, mint ahogy Harcosok szinre lepett volna.
Hatha, Harcosok ezt megtudja mondani :) A parbajt es a hetvegit mindenkeppen hamarabb kezdtem, az arenat nem tudom.
Tavaly nyaron voltam elsore arenaban.

Én idén valamikor nem tom mikor:)
2x voltam 2.jára nyertem
Párbaj+hv tuti te kezted hamarabb én valamikor a hv-t még decemberbe kezdtem a párbajt meg március-április de ugyérzem már vagyok ott mint te(ha nem feljebb:P)
Mindent te kezdtél hamarabb nem az de már vagyok ott mint te ezekben a rövidfordulos játékokban:)
Ha valakinek van kedve vasárnap 4-8ig egy SIMApárbajt szivesen ott leszek:)

Ati 11-17-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43737)
Én idén valamikor nem tom mikor:)
2x voltam 2.jára nyertem
Párbaj+hv tuti te kezted hamarabb én valamikor a hv-t még decemberbe kezdtem a párbajt meg március-április de ugyérzem már vagyok ott mint te(ha nem feljebb:P)
Mindent te kezdtél hamarabb nem az de már vagyok ott mint te ezekben a rövidfordulos játékokban:)
Ha valakinek van kedve vasárnap 4-8ig egy SIMApárbajt szivesen ott leszek:)

Hogy a szervezés senkinek ne kerüljön sokba, 16 fős sima párbaj indítva. :) Én nem leszek, de a szervezés köreit bevállaltam, nehogy bárki is bukjon esetleg rajta.

Harcosok 11-17-2006 13:33

Ja meg Szecsa még az anar forumán is ott beszélgetett aznap Bob bácsi legelői ori ,hogy ö cska mondta meg minden még At is odajött (a modi)
Azért emléxem ilyen jól mert én voltam az a rendes egyén aki jelentette a forumra irt üzijét:DNa azóta se tudta ö de most majd biztos olvassa:D

Harcosok 11-17-2006 13:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43738)
Hogy a szervezés senkinek ne kerüljön sokba, 16 fős sima párbaj indítva. :) Én nem leszek, de a szervezés köreit bevállaltam, nehogy bárki is bukjon esetleg rajta.

Kösz kösz kösz kösz kösz:)
Isten áldd meg a magyart:D
Miért nem anoym?:)(igaz simát kérteem:D)
de ott leszek valami orival tuti

laci 11-17-2006 13:35

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43739)
Ja meg Szecsa még az anar forumán is ott beszélgetett aznap Bob bácsi legelői ori ,hogy ö cska mondta meg minden még At is odajött (a modi)

Atyaég, ezt vagy 8-szor el kellett olvasnom, de még most sem állítom biztosan, hogy megértettem... :confused:

Szecsa 11-17-2006 13:39

Valami orival? :)
Gyere a sajatoddal.
En elmegyek ra, ha eltudok...bar sztem inkabb Buzsikazas van abban az idopontban :s
Harcosok, mostansag feluletesen olvasom vegig az anarch forumot.

Harcosok 11-17-2006 13:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 43741)
Atyaég, ezt vagy 8-szor el kellett olvasnom, de még most sem állítom biztosan, hogy megértettem... :confused:

Aki tudja mi volt akkor mit beszélt mit tett az tudja meg,hogy egyálltalán ki volt aza bob bácsi:)az érti:)

Ati 11-17-2006 13:42

Quote:

Azt hittem velem van a baj, de nem szóltam, mert mondom biztos valami front van, és amiatt nem értek dolgokat... :D

Harcosok 11-17-2006 13:42

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43744)
Valami orival? :)
Gyere a sajatoddal.
En elmegyek ra, ha eltudok...bar sztem inkabb Buzsikazas van abban az idopontban :s
Harcosok, mostansag feluletesen olvasom vegig az anarch forumot.

Látod látod látod:)
Jó hogy 3hónapja volt:D
Ja és minek menjek saját orival?Majd itt megmondom ki voltam hv-n is mit csináltatok 4-en jöttek aki csak fogott:DItt meg 15-en jönnének
Nem akarok saját orival menni mert már az elején találkoznának a seregek nem akarom,hogy leforduljon a asok sereg:)

laci 11-17-2006 13:43

Nem kell föltétlenül tudni, mi van mögötte, egy mondat attól még lehet értelmes, és a szavakat végig lehet betűzni ;) Na nem baj, épp csak benéztem, már régen feladtam ezt a topicot, de legalább megdöntött minden rekordot :D

Harcosok 11-17-2006 13:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 43750)
megdöntött minden rekordot :D

Szerintem még nem ezt olvasták legtöbben csak ide irtak legtöbbet:)

Ati 11-17-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43749)
Látod látod látod:)
Jó hogy 3hónapja volt:D
Ja és minek menjek saját orival?Majd itt megmondom ki voltam hv-n is mit csináltatok 4-en jöttek aki csak fogott:DItt meg 15-en jönnének
Nem akarok saját orival menni mert már az elején találkoznának a seregek nem akarom,hogy leforduljon a asok sereg:)

Ennyi erővel akár anonym is lehetett volna, és akkor jöhet mindenki saját országgal... direkt simát kértél...

Atiii 11-17-2006 13:48

Quote:

Én első olvastara is felfogtam:)
Lehet velem van a baj???

Harcosok 11-17-2006 13:50

Na akkor amiröl szó van:
Bob bácsi legelői egy arénás volt aki szervezett ellenem egy szövit ami persze nem sokat ártott de egy kicsit igen:)
NA én ezért már haragudtam rá rendesen
forumon megirta(az aréna forumán),hogy 2orival jött ami persze szabályellenes a tudatlanok kedvéért:)
Utána én szépen rákattintottam az üzire és egyéb státusszal bepereltem (ha jól emléxem egyébbel)
Utána eltelt kb 2ora és az anarba volt
Ott az anar forumán irosgatta,hogy a hodito hibája volt,hogy ő 2orival ment mert azok az orik össze voltak kapcoslva stb stb:)
És odajött Ati is Szecsa is irt eméxem BOb bának:o)
Persze nem helyezték vissza
Itt a vége fuss el véle:)

Harcosok 11-17-2006 13:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43754)
Ennyi erővel akár anonym is lehetett volna, és akkor jöhet mindenki saját országgal... direkt simát kértél...

Én már alapból igy értem a simát,hogy anyom :)
De az nem sima tudom:)

Dragi 11-17-2006 13:58

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43758)
Én már alapból igy értem a simát,hogy anyom :)
De az nem sima tudom:)

legközelebb anyom lesz :) vagy anyám ?:D:D:D

Harcosok 11-17-2006 14:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43760)
legközelebb anyom lesz :) vagy anyám ?:D:D:D

278.adjára olvasom de még mindig nem tok rajta nevetni:)

Dragi 11-17-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43761)
278.adjára olvasom de még mindig nem tok rajta nevetni:)

deleted messages

By Dragon

Harcosok 11-17-2006 14:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43762)
pedig ha tudnád milyen szánalom hogy még mindig nem tudsz írni :D:D:D

én direkt irom anyom-nak:)
mert azok a párbajok olyanok mint a minyom:D
és ha azt irnám,hogy minyom akkor senki se értené:)
gyere akkor el pls a párbajra ugyis itt ülsz egész nap:)
de tudom pont akkor nem érsz rá:D

Ati 11-17-2006 14:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43762)
pedig ha tudnád milyen szánalom hogy még mindig nem tudsz írni :D:D:D

Ez a beírás már annak a határnak a másik oldalán van, ami elfogadható a Hódban. Kérlek, hogy gyere vissza a határnak erre az oldalára, köszi...

Dragi 11-17-2006 14:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43765)
Ez a beírás már annak a határnak a másik oldalán van, ami elfogadható a Hódban. Kérlek, hogy gyere vissza a határnak erre az oldalára, köszi...

töröltem, elnézést

Dragi 11-17-2006 14:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43764)
én direkt irom anyom-nak:)
mert azok a párbajok olyanok mint a minyom:D
és ha azt irnám,hogy minyom akkor senki se értené:)
gyere akkor el pls a párbajra ugyis itt ülsz egész nap:)
de tudom pont akkor nem érsz rá:D

Minek menjek a párbajodra ?:) (ami nem is a tiéd) és amúgy 5-kor nem leszek már itthon:) el kell mennem :) ha hiszed ha nem!!!

Harcosok 11-17-2006 14:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43767)
Minek menjek a párbajodra ?:) (ami nem is a tiéd) és amúgy 5-kor nem leszek már itthon:) el kell mennem :) ha hiszed ha nem!!!

irtam én,hogy az enyémre?:)
én ugy irtam:gyere akkor a párbajra pls:)
méirt nem csodálkozom ezen:)
mikor érsz rá akkor?:)
De válaszolok akkor helytted is:elöreláthatólag karácsonyig nincs idöm semmire csak a harcosok témába napi 23orát itt ülni(hát 1orát néha aludni is kell ) akár hiszitek akár nem ez így van
Karácsony tájéka ott a bulik rokonok stb:)
Utána meg már a félév a jegyeket javítani kell(már akinek:P)

Ezt én nem sértésnek szántam ez egy tény én ezt így látom:)

Dragi 11-17-2006 14:19

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43768)
irtam én,hogy az enyémre?:)
én ugy irtam:gyere akkor a párbajra pls:)
méirt nem csodálkozom ezen:)
mikor érsz rá akkor?:)
De válaszolok akkor helytted is:elöreláthatólag karácsonyig nincs idöm semmire csak a harcosok témába napi 23orát itt ülni(hát 1orát néha aludni is kell ) akár hiszitek akár nem ez így van
Karácsony tájéka ott a bulik rokonok stb:)
Utána meg már a félév a jegyeket javítani kell(már akinek:P)

Ezt én nem sértésnek szántam ez egy tény én ezt így látom:)

pff :p tudod mit ott lesz az orim csak hogy ne sírj :)

All times are GMT +1. The time now is 14:06.