![]() |
Quote:
és nagyon bosszant... :mad::mad::mad: :D:D:D |
Szerintem ulj be par sorre a magyar szaki melle, az tuti megnyugtat :)
|
Quote:
:D sajna a sört nem szeressem, de balibó becsúszhat jópár. vasal inget az asszony azt indulok is , jah és nem is jön velem, marad tanulni a topic kedve miatt: :mad: de amúgy :D:D |
Quote:
:mad::mad: |
Ááááh... házhozszállítást várok, reggel 8 és délután 4 közé ígérték, már dél van és még sehol semmi... miért van az hogy ilyen esetben soha nem a korábbi időpont felé közelít a szállítás időpontja, hanem mindig a későbbihez? Utálom az ilyet, még wc-re menni sem merek, nehogy pont akkor csöngessenek, semmibe nem tudok belefogni, arról nem is beszélve hogy elizélik egy teljes munkanapomat :mad::mad::mad::mad:
|
Így is van ez...... Egyébként 90%-ban a megadott időpont vége felé érkeznek, 9%-ban a megadott időpont lejárta után, 1%-ban pedig a megadott időpont kezdete előtt........
Az is jó, amikor megrendelsz valamit 10-re, te odamész 9:55-re, ott vársz 12-ig, majd felhívod őket, hogy ugyan már mivan, hol vannak, erre közlik, hogy már voltak.... Megkérded, hogy mégis mikor, és közlik, hogy 9:00-kor. Közlöd, hogy 10-00-ra volt emgbeszélve. Közlik, hogy sorry, akkor elnéztek valamit, de a következő szabad időpont a jövő héten lesz....... Na bekaphatják az uzsonnájukat. :D Akarom mondani :mad: |
Quote:
De már ehhez is a főnökükkel kellett beszélnem, hogy ugyan legyenek már szívesek idetalálni... |
ÉS IGENNNN!!! Remedy Fan Klubos lettem :D:D
|
Áhhh, ne húzzatok még ilyen sztorikkal is, a guta megüt ha 4-ig nem jönnek ki :mad:
Meséljetek olyan esetektről, amikor időben kijöttek, mindent rendben hoztak, nem volt hibás, nem kellett cserélni, szóval vigasztaljatok pozitív élményekkel :o Vagy olyanotok nincs házhozszállítással kapcsolatban? :confused: |
Quote:
|
Quote:
De ne örülj sokáig, mert mindjárt jön Remy, aztán megkapom, hogy már megint őt szivatom, és akkor úgyis törlöm ezt a poént. :D |
Boccs. A fene vigye el :mad::mad: !!!
|
Quote:
|
És az első mosás után derült ki, hogy valójában törmelékzúzó gép.... :DDDDDDDDDDDDD
(azaz :mad:) |
Quote:
Pedig egy autónak jobban örültem volna.:mad: *Csak, hogy dühöngjek is:D* |
Quote:
mivel nem dolgozom nem tom hány éve, azt mondtam mindegy melyik nap jönnek, mindegy mikor, csak Karácsonyig érjenek ide :p egyszer csak jöttek szombat délben, iszonyat szakadó esőben, és kipakolták az udvarra csomagolás nélkül a bőr cuccost ( pedig csak az nap esett akkor az eső egész héten ) :mad::mad: |
Bruháháháhá :D
Azaz... őő... Genyó kiszállítók :mad::( (nem kiröhögtelek, hasonló velem is megesett... kínvigyor volt inkább, mint röhögés) |
Quote:
|
Kezd elegem lenni ebből a híres-neves világcégből (Virgin) :mad: Már másodjára rendeltem meg online a nethozzáférést, eccer kb 1 hónapja, akkor még a visszaigazoló levelet sem kaptam meg. Aztán kb 20 napja, akkor azt írták, hogy kb 8 munkanap és megérkezik a csomag. Várok...másnap megjön a visszaigazoló levél, hogy minden oké és pár nap múlva meg fog jönni a csomag...na ennek a határideje már vagy 6 napja letelt és még most sincs semmi...holnap mehetek be a városba és ha végre lesz is valaki aki foglalkozik a netes csomagok eladásával, akkor megrendelem ott, de ha akkor sem jön meg, akkor k*rva dühös leszek és inkább beköttetem a vezetékes telefont 120fontért és keresek más szolgáltatót :mad: mert ezeknél a bekötés 15font lenne és 25 font a havidíj (kábeltv rendszerén jönne a net)
jah...már hívtuk őket, de az volt, hogy felhívtunk egy számot, az megadott egy másikat, az megadott egy harmadikat és így tovább...vagy 6 számot felhívtunk, persze várakoztattak, stb...aztán az egyik agyament azt monnya, hogy nincs is bekötve a kábel ebbe a házba (az online checker azt monnya, hogy pedig be van kötve, és egyébként is itt lóg a falból). emailt nem fogadnak el "külsös" címből, csak ha már meg van kötve a szerződés, akkor kapsz egy email címet és arról fogadnak csak mailt :mad::mad::mad: csaok hát nem mind1, hogy 15 font vagy 120 :o :mad: |
Quote:
|
Azt még hozzáfüzném hogy ,mi elég pontosak vagyunk.10-15 perc eltéréssel.Csak mielött leharapnátok a fejem ,gondoltam ezt hozzáfüzöm
|
két dolog miatt dühöngök:
1. nemvipes orimnak nem tudom leolvasni a belépési azonosítóját. tíz percig szenvedtem vele, gondoltam okozok pár perc nehézséget a többieknek is. lementem, ardinak meg remynek átküldöm. mind a kettő azonnal megmondta a helyes kódot. csak én vagyok hülye :) 2. tegnap csináltam salátát magamnak, cottage cheese, uborka, fokhagyma, vöröshagyma, jégsaláta, pár trapista sajt megöntve sok olivaolajjal. sok maradt, ezért beraktam a hűtőbe. ma kinyitom, beleharapok, brrrrr...azóta vacogok :) sőt még az ablakunk is átereszti a fagyot, szóval brrrr az ágyban :) |
kis forralt bort küldj utána, egyből jobb lesz :)
|
Quote:
|
nem egészen. turoszerű sajt. de nem turo és lényegében nem is sajt. ha rám hallgatsz ilyen izé :)
|
Quote:
|
Nem tudom mennyire zártkörű ez a dühöngő, de én most teljesen a padlón vagyok, mert behívták a férjem dolgozni. Pedig el akartunk menni forralt bort inni a karácsonyi vásárba...
Miért nincs egy nyugodt hétége?:confused: Hol az anyós szabadul ránk, hol az apósom, hol dolgoznia kell. Azért boldog Karácsonyt mindenkinek. |
Quote:
És sajnálom a dolgot, hátha majd be tudjátok valamikor pótolni a forralt borozást... |
Quote:
anyóst, apóst nem kell beengedni, zárt ajtón csak nem jutnak át :) és akkor már egyből felszabadult 2 zavaró tényező :) |
Quote:
|
Én most a Vasutasokra vagyok kiakadva...
Simán jöhettem volna a reggel 6 órás Intercity-vel, de Nekik (gondolkodtam egy pillanatig, hogy kibetűvel írjam: nekik) richtig, reggeltől kell sztrájkolni és akkor nem értem volna be az oviba. Persze sokszor egyetértek azokkal akik összefognak az érdekeikért, de most valahogy nem sikerült a megértő énemet elővennem. 10 órával kevesebbet tölthettem el a Kedvesemmel. :( :( :( |
Quote:
(Woody Allen) |
Quote:
|
Oruljetek, hogy van kedvesetek/ferjetek, akivel el tudjatok tolteni az unnepeket...
Van aki csak vagyik erre.... |
Quote:
Abszolút egyet értek Remyvel |
Quote:
|
Azért vannak jó anyósok is, tegyük hozzá ;)
|
Bizony!
Vannak dögös anyósok is;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:05. |