![]() |
Quote:
Persze szerintem a beidezett szokapcsolat elegge oximoron... Vki vagy immunis, vagy nem. :) Bar nemtudom hogy hivnam... Ellenallo? (resistance?) |
Quote:
Quote:
|
|
|
|
Quote:
Quote:
Egy héttel lekésted. :p |
Quote:
Au... látszik mennyire leszívta az agyam o.O |
http://igynevess.blog.hu/2011/06/09/...atek_trollface nah a hedgehog launch óta nem találkoztam ilyennel.. jut eszembe, volt vmi zúzós zenés zombi darabolós is, nem emléxik vki, hogy mi volt az?
|
Quote:
|
Quote:
|
Kijött a Duke Nukem Forever :D
|
Quote:
|
Dragon Age Origins
Dragon Age 2 Team Fortress 2 Brink Duke Nukem Én nem töltök sehonann. Eredeti. Steamon vettem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Andrew én ezekkel a játékokkal multiba is játszom vagyis a Brinkel + Team Fortress 2 vel. a Duke Nukem-et azért vettem meg mert nagy hire és 10pár éve vártuk már. Team Fotress 2 vel több mint 2100 orám van. Dragon Age 1-2 meg azért vettem meg hogy a Biowaret támogassam. És ajándékba kaptam Mass Effect 2 játékot a DA2 miatt. Ok kipobálásra letöltök nCorrol de ami tetszik meg vezsem vagy Steamon vagy ithoni játékboltbol. Pl Black Ops (COD7) a Steamon nagyon soxor van 50-60-75% off vagyis kedvezmény Akkor vettem meg a Battlefield: Bad Company 2 és sok játékot. Left 4 Dead + 2 is akkor vettem. Steam Accom vagy 120-150k-t ér. |
Quote:
|
van olyan játék, amin bűn spórolni.
IceWind Dale I+II+Heart of Winter+Trial of the Luremaster Baldur's Gare I+II+a két kiegészítő Neverwinter Nights I+II+kiegek ezek játékok, A duke-ot meg valszeg megveszem eredetibe, mert a másoltakkal problémám van. Újraindul a gép :D |
Quote:
IceWind Dale 1+2+kiegészítők szintén 20 dolcsi (az összes egyben!). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na Hex én ezekkel nem jácottam De állitolag a Dragon Age a Baldursnak a folytatása. És szerinem sokkal szinvonalasabb.. Hex ha szereted a Szerepjátékokat, (Szerintem igen mert ezek amikor irtál azok) akkor NAGYON TUDOM AJÁNLANI NEKED "Dragon Age: Vérvonalak" és a Kiegészitőjét "Dragon Age:Eszmélést" És ha már itt tartunk akkor még nincs magyarositás és elég erős a Géped és a Videókártyád tudja a DirectX 11 et akkor a Dragon Age II is nagyon jó szivvel ajánlom. Igaz az Utobbit 12-14 óra alatt kilehet jáccani mig az elsővel több mint 100-200 óra, a Játék készitők 1000 óra játékot ajánlanak ha mindennel törpe , Elf Ember el kijáccod. nCoron fent van :D Ja akinek van Steam Acconuntja de nincs "Portal" játéka annak tudok adni 1 et csak iron 177779 oriba. akinek kell ingyen oda adom mivel nekem van 1 pluszba Portal 2 höz kaptam és felesleges. |
És a Steamon nagyon Sok ingyenes játék is van Bele értve az első 2 játékot is. Ezek vannak nékem. Steamon.
Alien Swarm America's Army 3 Assassin's Creed Audiosurf Batman: Arkham Asylum GOTY Edition Battlefield: Bad Company 2 Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Beat Hazard Bloody Good Time Brink Burn Zombie Burn Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Ops - Multiplayer Call of Juarez: Bound in Blood Champions Online: Free For All Counter-Strike Counter-Strike: Source Counter-Strike: Source Beta Crysis Crysis Warhead Crysis Wars Day of Defeat Day of Defeat: Source Deathmatch Classic DogFighter Duke Nukem Forever Far Cry 2 Far Cry 2: Fortunes Pack FlatOut FlatOut 2 FlatOut: Ultimate Carnage Garry's Mod Global Agenda Half-Life Half-Life 2 Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Episode One Half-Life 2: Episode Two Half-Life 2: Lost Coast Half-Life: Blue Shift Half-Life: Opposing Force Half-Life Deathmatch: Source Killing Floor Killing Floor Mod: Defence Alliance 2 Left 4 Dead Left 4 Dead 2 Metro 2033 Monday Night Combat Numen: Contest of Heroes Pirates, Vikings, & Knights II Plants vs. Zombies: Game of the Year Poker Night at the Inventory Portal Portal 2 Prototype Ricochet RUSH Serious Sam HD: The First Encounter Singularity Smashball Team Fortress 2 Team Fortress 2 Beta Team Fortress Classic The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Titan Quest Titan Quest: Immortal Throne Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 Torchlight Trials 2: Second Edition Unreal Tournament 3: Black Edition Worms Reloaded Zombie Driver |
Quote:
lehet hogy színvonalasabb, de akkor is a baldur és a jeges szelek völgye marad az úttörő az ilyen játékok terén :) Ezeknek a játékoknak saját világa van, amit érteni kell és ha érted, akkor ráfogsz jönni, hogy ezeknél nincs jobb játék :) erős gépem van, duke is megy fullon rajta :) nekem van valahol egy steam accountom és megvan a portal 1 is, ingyen lehetett letölteni :) |
Quote:
kár hogy már nem tudok vele játszani. :( |
Quote:
|
1 régi nagy kedvencem volt régen az Imperium Galaktica 1 a régi az 1 isten volt.
|
Quote:
|
Quote:
az az igazság, hogy már nem nagyon játszom, de lehet kipróbálom a dragon age-t. :) mondjuk én a mass effect 3-at várom :D portal 2 nagyon tetszett :) 3X végig is vittem :) |
Quote:
2 en tudtok játszani ás a társadra vagyutalva. coopba csak 1 x jácottam de 3 óra alatt ki jácottuk a haverral. azaz Multiba. |
Quote:
Amúgy pedig, toljátok a Minecraftot. :p |
az IG 2 nekem anyira nem jött be 3 faj volt az egyik fajjal amelik direkt harcos volt azt hamar kilehetett tolni de az 1 el sok sok bolygókat kelett foglalni.
de ezeken az ujjabb gépeken nem megyel. régen a havernak ugy indult el 400Mhz gépén hogy mindent elinditott winamp, média plalyer szal leterhelte a gépet ugy indult csak el.... |
Quote:
|
|
MOst ha valaki Regisztrál a Steam ra akkor
5 ingyen játékot kap elméletileg Global Agenda: Free Agent Champions Online: Free for All Spiral Knights Alliance of Valiant Arms Forsaken World Ebbe az 5 közül vannak aranyos figurás játékok de online olyan mint a wow vagy a LineAge. És ezmelett: Alien Swarm America's Army 3 The Cat and the Coup TrackMania Nations Forever Ha valakit érdekel. http://store.steampowered.com/about/ |
Team Fortress 2 játék ingyenes a Steam-on.
Akit érdekelnek a játékok. |
Szilvapálinkásat mindenkinek!
Szeretnék több monitort müködtetni egy gépről,de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.Vegyek még pár normális monitort és azokat kell valahogy összebogozni?Tehát a lényeg az volna hogy ha szimulátort müködtetek azt szeretném ha a két szélső monitoron az oldalképet látnám.Tanácsokat várnék arra hogy milyen videokarit javasoltok,vagy egyáltalán hogy fogjak hozzá. |
Quote:
|
Megrendeltem egy Matrox TripleHead2Go-t.Mostmár csak várni kell.
Köszönöm Sati. |
All times are GMT +1. The time now is 05:03. |